Statsautoriseret revisor med det rette drive

Brænder du for at yde virksomhedsrådgivning med et anderledes afsæt, og vil du have muligheden for at blive en del af et succesfuldt og banebrydende rådgivningskoncept? Så har vi en ledig stilling hos ADVOSION – et moderne rådgivningsfirma, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Skarpe revisorer og professionelle advokater forenet og samlet under ét tag.

 

Om jobbet

Som statsaut. revisor hos ADVOSION vil du få selvstændigt ansvar for egen kundeportefølje i et tæt samarbejde med firmaets revisorer og advokater. Der er tale om en karrierestilling. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau kombineret med personlig gennemslagskraft og det rette drive. Du vil få rig mulighed for at videreudvikle dine kompetencer og sætte dit præg på både arbejdsopgaver og de forretningsmæssige strategier. Dette job er en enestående mulighed for berige din karriereudvikling med ekstra dimension. Du bliver en del af et professionelt rådgivningsteam, hvor det at tænke helhedsorienteret og samtidig ud af boksen ikke bare belønnes, men også forventes.  

 

Dine kvalifikationer

Som person er du visionær, initiativrig og udadvendt. Du evner at yde en vedholdende indsats med fokus på præcision, kvalitet, proces og outcome for kunden. Du er struktureret i din hverdag og i stand til at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Du vil trives hos ADVOSION, hvis du som person er en teamspiller og social kompetent og ikke mindst humoristisk anlagt.

 

Du har:

  • gerne minimum et par års erfaring som statsaut. revisor med ledererfaring
  • en stærk faglighed og en høj professionel standard
  • solid erfaring med virksomheder i SMV-segmentet
  • grundlæggende kendskab til CaseWare
  • kendskab til kvalitetssikringsprocesser
  • en udviklet evne til at kommunikere med samarbejdspartnere og kunder på alle niveauer
  • en professionel rådgiver i maven, der finder motivation i at udvikle løsninger i samarbejde med kunderne – hver dag.

 

Om ADVOSION

I ADVOSION formår vi både at tænke nyt og handle anderledes. Vi nedbryder de traditionelle grænser i rådgivningsfeltet og yder en 360 graders service til vores kunder, der rækker ud over normal praksis. Som revisorer og advokater arbejder vi tæt sammen og det sætter sig synlige spor i vores professionelle rådgivning. I ADVOSION er det vores klare ambition at have tilfredse og glade kunder med bedre bundlinjer. 

 

Vi er et ungt og dynamisk firma med pt.13 medarbejdere. Vi ved, at forskellighed gør stærk og vi sætter en ære i at tænke asynkront og ude af takt, så vi dagligt udfordrer hinandens antagelser og udvikler nye løsninger. Vi lægger vægt på, at det skal være spændende og samtidig sjovt at gå på arbejde. Derfor knokler vi hårdt og griner højt, samtidig med at vi drager omsorg for hinanden og værner om vores arbejdsmiljø. Det er sådan vi er – humoristiske og uhøjtidelige - og samtidig dybt seriøse.

 

Har du spørgsmål?

Eller er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, så kontakt partner, statsaut. revisor Henrik Hansen på hhh@advosion.dk eller mobil 30 78 71 00. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Ansøg om stillingen

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Ansøgning vedlagt cv og relevant dokumentation fremsendes pr. mail til: hhh@advosion.dk.

 

ADVOSION

Krøyer Kielbergs Vej 3, 5. sal

8660 Skanderborg

www.advosion.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Looking for accountant

Lækker Sushi ApS

Looking for the part-time accountant, who is able to: Work with tax (VAT returning and making reverse from 0 ) Work with SKAT VAT acoounting Make basic accounting skills
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Revisor - Struer

JP KRISTENSEN ApS

Vil du være med til at knuse tal samt levere knivskarpt og bundsolid service til revisionshusets kunder? For vores kunde Krøyer Pedersen søger vi en revisor til at servicere firmaets kunder. Krøyer Pedersen er en moderne og uafhængig revisionsvirkso...