Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stavnsholt Børnehus søger en dagtilbudsleder, der er optaget af det gode børneliv

Stavnsholt Børnehus er et stort integreret dagtilbud med 48 vuggestuebørn og 70 børnehavebørn i Furesø Kommune, hvor omsorg, nærvær, en anerkendende tilgang og det gode arbejdsmiljø er i højsædet. Medarbejderne i Stavnsholt har et stort engagement og en høj pædagogisk faglighed, og derfor søger vi efter en ny leder, der brænder for at sikre børns trivsel, læring og udvikling, og som kommer med stærke kompetencer inden for ledelse og pædagogik.

Vores vigtigste opgave er at være med til at give børnene en god dag – hver dag. Vi ligger i et naturskønt område i Farum med gå-afstand til skolelandbrug, Furesøen og skoven. Dagtilbuddet ligger på en stor grund, hvor børn og voksne har rig mulighed for at bevæge sig og plads til at fordybe sig i lege. Stavnsholt Børnehus er i gang med en ombygning, så børnehaven og vuggestuen kommer til at hænge sammen via den nye bygning. Vi glæder os til at videreudvikle samarbejdet i huset med de nye muligheder, der skabes.
 
Plads til leg og læringsmiljøer
I Stavnsholt Børnehus forstår vi læring som en proces, der foregår overalt i børnenes hverdagsliv set i forhold til tre læringsrum; aktiviteter planlagt af de voksne, rutinerne som udgør den daglige struktur samt børnekulturen, hvor børnenes egne aktiviteter og leg er i fokus. Vi har fokus på at lave inspirerende og stimulerende læringsmiljøer både ude og inde. Vores store legeplads giver mulighed for en bevægelsesbaseret hverdag, hvor børnene tilbydes kropslig udfoldelse i trygge rammer, og hvor der tages højde for den enkeltes udviklingsniveau.

Godt i gang med læreplaner og sprogvurdering
I Furesø Kommune er vi godt i gang med arbejdet med den nye styrkede læreplan, som skal videreudvikles med stor inddragelse af medarbejderne i Stavnsholt Børnehus. Vi arbejder med Tidlig opsporing, Fælles læringssyn 0-18 år og vi bruger PAF som er refleksionsmodel, som understøtter faglig refleksion i forhold til udvikling af læringsmiljøer med deltagelsesmuligheder for alle børn. Vi har netop vedtaget at styrke sprogarbejdet gennem at flytte sprogvurderingen til toårs alderen. Vi har et tæt samarbejde med skoler og fritidstilbud, og vi har et stærkt tværfagligt samarbejde med PPR og det sociale område gennem vores tværfaglige team, som samles i dagtilbuddet ti gange om året med leder, relevante pædagoger, PPR pædagog, psykolog, sundhedsplejerske og dagtilbudssocialrådgiver.

Du får et stort ledelsesrum
Du får som dagtilbudsleder ansvaret for, at børnehuset fungerer i hverdagen. Du varetager den pædagogiske ledelse, personaleledelsen og den administrative ledelse, herunder økonomistyring.  
Du skal sikre et godt samarbejde og dialog med forældrene og forældrekommunikation via vores digitale platform, som fra januar 2021 hedder AULA. Stavnsholt Børnehus har en super engageret forældrebestyrelse, en stærk TRIO gruppe og en fagligt dygtig og erfaren afdelingsleder, så du får mange dygtige samarbejdspartnere i huset.

Som dagtilbudsleder i Furesø Kommune refererer du direkte til dagtilbudschef Anna Fosdal: ”Jeg tror på, at ressourcesynet skal være det bærende i alle vores relationer – leder til leder, leder til medarbejder og voksen til barn. Dagtilbudsstrukturen giver dig et stort ledelsesrum, som jeg har tillid til, at du forvalter med fokus på, hvad der er bedst for børnene.”

Vi kan tilbyde:

 • En spændende og travl hverdag i et pædagogisk miljø, hvor alle betragtes som en vigtig del af fællesskabet, store som små.
 • Mulighed for at stå i spidsen for udviklingen af det pædagogiske læringsmiljø.
 • En aktiv og engageret forældregruppe.
 • En gruppe fagligt engagerede medarbejdere, som arbejder løsningsorienteret, og som gerne vil inddrages i udviklingen af Stavnsholt Børnehus.
 • Et fagligt sparringsnetværk med lederkolleger, der også fungerer som stedfortrædergruppe. Her giver du og dine kolleger hinanden sparring i hverdagen og træder til ved ferie og andet fravær.
 • Et stærkt samarbejde på tværs af hele dagtilbudsledergruppen med gode muligheder for at påvirke udviklingen på børneområdet i Furesø. 
 • Support fra stærke faglige pædagogiske og administrative kompetencer i Center for Dagtilbud og Skole og vores søstercentre i forvaltningen, hvor du får hjælp og sparring til stort og småt.
 
Vores forventninger til dig:
 • Du er tydelig og anerkendende.
 • Du arbejder procesorienteret og medinddragende.
 • Du har fokus på at involvere medarbejderne og styrke fællesskabsfølelsen i huset.
 • Du brænder for at sikre de yngste børns læring, trivsel, udvikling og deltagelsesmuligheder.
 • Du stiller krav til og har visioner for den pædagogiske kvalitet.
 • Du har ledererfaring og en pædagogisk uddannelse.
 • Du fremstår synlig og tydelig, bruger dit overblik og kan træffe beslutninger – også i pressede situationer.
 • Du byder aktivt ind i samarbejdet med lederkolleger.
 • Du har basisviden indenfor administrativ ledelse og økonomistyring.
 • Du kan begå dig i krydsfeltet mellem de fælleskommunale opgaver og ledelsesrummet i eget dagtilbud.

Vil du vide mere om jobbet som dagtilbudsleder i Furesø?
Du er meget velkommen til at ringe til dagtilbudschef Anna Fosdal på tlf. 7216 5838 eller nuværende dagtilbudsleder Karen Thingstrup (der starter som pædagogisk konsulent i vores Center for Dagtilbud og Skole i januar) på tlf. 7216 5194, hvis du vil høre mere om dagtilbudslederstillingen og gerne vil besøge Stavnsholt Børnehus.

Ansøgningsfrist: Søndag den 22. november 2020 kl. 12.00
 
Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler tirsdag den 24. november 2020 og anden runde torsdag den 26. november 2020. Begge dage om eftermiddagen. Vær opmærksom på, at vi først kalder ansøgere til samtale mandag 23. november 2020.
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. 
Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.