Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stedfortræder

Herstedvester sogns menighedsråd søger en stedfortræder til kirkegårdslederen med erfaring eller uddannelse inden for det grønne område til besættelse den 1. marts 2021 eller snarest derefter. Det er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Herstedvester kirkegård består af en ny kirkegård og gammel kirkegård. Der er ansat 6 medarbejdere på kirkegården, hvoraf 3 er sæsonansatte. Kirkegården er på alle måder en velpasset og veldrevet arbejdsplads, hvor dagligdagen i personalegruppen er præget af en god stemning, humor og et stort engagement.

Vi forventer du har en god faglig baggrund for at arbejde på en kirkegård, og vil præge dagligdagen med et stort fagligt engagement. Det forventes desuden at du er god til samarbejde, mødestabil og ansvarsbevidst.

Som stedfortræder skal du afløse kirkegårdslederen ved dennes fravær, samt i mindre omfang hjælpe til efter behov på kirkegårdskontoret med bl.a. administration.

Du skal desuden kunne varetage urnenedsættelser og kistebegravelser samt indgå i en snevagtsordning fra november til april.

Aflønning sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisation samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og 3F.

 

Du er velkommen til at kontakte kirkegårdsleder Simon Sørensen for yderligere spørgsmål på tlf. 4364 4220 / mail ss@herstedvesterkirke.dk eller kontaktperson Arne Lie-Olesen på tlf. 6177 6263.

Skriftlig ansøgning med kopi af eksamensbeviser, kursusbeviser, udtalelser og cv, sendes til kirkegårdsleder Simon Sørensen på ss@herstedvesterkirke.dk

Ansøgningsfrist er fredag den 22. januar 2021 kl. 12.00 og ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 4.

Det skal oplyses at der vil blive indhentet referencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.