Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stedfortræder-afdelingsleder til Bocenter for borgere med særlige behov

Er du gjort af et særligt stof - ligesom din forfremmede forgænger - som gør, at du kan bevæge dig fra strategisk helikoptertur til jordbunden drift på et splitsekund uden at blive svimmel? Kan du forstå og navigere i en politisk og forvaltningsmæssig kontekst, samtidig med at du begriber - og kan skabe begejstring blandt dine medarbejdere for - pædagogisk praksis funderet på viden og på faglig refleksion? Har du en socialfaglig uddannelse, en sundhedsuddannelse eller er du akademiker med erfaring på specialområdet, så er det måske dig, vi har brug for på Bocentret som stedfortræder og afdelingsleder.

Rollen som afdelingsleder
Du bliver leder af ca. 40 medarbejdere i tre meget forskellige afdelinger - Husene A og B, som er døgntilbud for henholdsvis syv og ti borgere med særlige behov og Aktivitets- og samværstilbuddet Regnbuen, som er et dagtilbud for omkring 40 borgere. På Regnbuen er der en organisationsændring i gang, som betyder at borgerne er i funktionsgrupper som for eksemel Udelivsgruppe og Cafegruppen. Det betyder for alle helt nye måder at arbejde på. Både i Hus A og i Regnbuen samarbejder vi med borgeren om at få størst mulig bestemmelse over eget liv og at finde frem tilhvad der er livskvalitet for den enkelte. Vi er en god blanding af forskellige faggrupper, som arbejder tværfagligt. Tegn til tale, billedstøttet kommunikation og velfærdsteknologi til støtte af kommunikation er en del af vores fælles værktøjskasse.

Rollen som stedfortræder
Udover at være afdelingsleder bliver du også stedfortræder for centerleder. Det betyder at du er dynamoen, der driver udviklingen af Bocentrets faglige kvalitet og sikrer at vi holder den kurs, vi har udstukket i vores udviklingsplan. Selvbestemmelse og borgerinddragelse - at inddrage alle borgere uanset funktionsniveau og kommunikationsniveau - er en gennemgående ambition i vores udviklingsplan; derfor er for eksempel udviklingen af selvbestemmelsesprofilen en væsentlig opgave for dig at følge til dørs. Du arbejder strategisk med udvikling af vores menneskesyn og vores pædagogik. Vores metodekatalog, som både er bestandigt og under stadig udvikling, vil være et af dine ansvarsområder, ligesom andre ledelsesmæssige opgaver og udviklingsprojekter, som går på tværs af organisationen. Bocentrets konsulentgruppe er i gang med et projekt, som vi har satset meget på - udvikling af e-læring - det skal du have lyst til at sikre rammerne for i dets videreudvikling. Den IT-støttede dokumentationspraksis er også under stadig udbygning med moduler som edifact, indikatormodul og medicinservice - her får vi brug for din skarpe analytiske sans.

Din profil
Din faglighed kan hvile på flere forskellige fundamenter. Du kan være socialpædagog, ergoterapeut, sygeplejerske eller have anden relevant uddannelse - kombineret med solid ledelseserfaring og videre uddannelse. Du begår dig sikkert i en politisk ledet organisation og er velformuleret i skrift og tale. Se mere om vores forventninger til dig i vores jobprofil.

Om Bocentret
Bocentret har flere forskellige tilbud og adresser i Hillerød og Nødebo. Administration, konsulenter og ledelse har til huse på Følstruphusene i Nødebo. Din primære arbejdsplads ligger derfor her, smukt ved bredden af Esrum Sø, cirka syv kilometer fra Hillerød.

Vil du vide mere?
Kan du se dig selv stå i spidsen for to forskellige afdelinger og kan du også lede på tværs, så er du velkommen til at ringe til Centerleder Lisbeth Malmer Jensen på telefon 72 32 39 06 og høre mere om opgaverne.

Ansøgningsfrist
Vi skal have ansøgningen fra dig senest 20. januar 2021 og holder første samtale den 25. januar. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.