Stedfortræder for Afdelingsjordemoder, Kvindesygdomme og fødsler, Kolding Sygehus

Har du lyst til at prøve kræfter med driftsledelse i en velfungerende afdeling med høj faglighed og en fantastisk samarbejdskultur? Er du samtidig god til at skabe overblik og arbejde struktureret og løsningsorienteret, så er jobbet som Stedfortræder for Afdelingsjordemoder for Føde- og akutområdet lige noget for dig.

Stillingen er nyoprettet med tiltrædelse pr. 1.februar 2021 og er på 37 timer/ugen.

Funktionen
Som Stedfortræder for Afdelingsjordemoder for Føde-og akutområdet, skal du medvirke til en sikker drift af en travl afdeling ved at have særligt fokus på vagtplan, bemanding og materiel/praktiske forhold på stuerne. Derudover skal du fungere som stedfortræder for Afdelingsjordemoder for Føde-og akutområdet ved dennes fravær. Funktionen indeholder ikke selvstændig personaleledelse, men uddelegerede opgaver i tæt samarbejde med afdelingsjordemødrene.

Du skal bidrage til afdelingens høje faglige standard ved at have kendskab til arbejdsgange, it-systemer og apparatur, og du medvirker ved undervisning/vejledning og supervision til at styrke kompetencerne i afdelingen.
Du skal deltage ved vagtoverlevering og fødegangskonferencer med opmærksomhed på afstemning af drift og faglighed. Du bidrager også ved at arbejde nysgerrigt og systematisk med afdelingens utilsigtede hændelser.
Du skal kunne understøtte udvikling, implementering og fastholdelse af nye tiltag i afdelingen, dels gennem tydelig kommunikation, undervisning og brug af afdelingens forbedringstavler. Du skal have et blik for de styrker, der ligger i et velfungerende tværfagligt samarbejde, ligesom ”patienten først” skal være et helt naturligt fokus for dig.
Du er opmærksom på akutte situationer og situationer med høje følelsesmæssige belastninger for den enkelte jordemoder. Du bidrager til afdelingens trivsel ved, i samarbejde med de koordinerende jordemødre for fødeafsnittet, at yde faglig og personlig støtte til personalet og sikre videre opfølgning ved afdelingsjordemødrene.
Du skal kunne trives i et perifert ledelsesrum tæt knyttet til klinik og drift, og skal kunne indgå i det kliniske arbejde ved behov. Derudover skal du arbejde loyalt i organisationen og kunne fremstå som en rollemodel for afdelingens ansatte.

Samarbejdsparter
Du refererer til de to afdelingsjordemødre, men vil arbejde særlig tæt med Afdelingsjordemoder for Føde- og akutområdet. Du vil også arbejde tæt sammen med vores skemaplanlægger omkring vagtdækning og ajourføring af det elektroniske vagtplansystem, HosInfo. Derudover vil du få et helt naturligt samarbejde med de koordinerende jordemødre omkring den daglige drift, ligesom du kommer til at arbejde sammen med vores dygtige jordemødre, læger og øvrige personalegrupper på tværs af afdelingen.

Din baggrund

  • Du er en faglig dygtig jordemoder med bred klinisk erfaring, herunder erfaring fra specialafdeling.
  • Du har erfaring fra lignende stilling, eller du har lyst til at få indblik i drift og ledelse og har ambitioner i den retning.
  • Du har kendskab til vagtplanlægning, arbejdstidsregler og gerne vagtplanlægningssystemet Hosinfo
  • Du kan lide at have og tage ansvar, og forstår at forvalte det inden for en given ramme
  • Du er handlekraftig, rolig og i stand til at bevare overblikket i travle og pressede situationer
  • Du er bevidst om og ansvarlig i forhold til din kulturbærende rolle i afdelingen og har en engagerende, venlig og motiverende adfærd.
  • Du er fagligt visionær og har gode samarbejds- og kommunikationsevner både i forhold til jordemoderkolleger, læger, ledere og øvrige samarbejdspartnere
  • Du har erfaring med faglig og kollegial vejledning, gerne både på praktisk og teoretisk plan f.eks. med en sundhedsfaglig eller pædagogisk efteruddannelse på diplomniveau.
  • Du kan relatere til Sygehus Lillebælts værdigrundlag om at sætte patient og pårørende først og levere excellent behandling i mødet med den nye familie.

Løn- og ansættelsesforhold

Aflønning sker efter gældende overenskomst.  

Ansøgningsfrist: din ansøgning skal være os i hænde senest den 26.november 2020.
Samtaler vil blive afholdt 2.december 2020

Om Afdelingen  
Du kommer til at indgå i en afdeling med ca. 95 kompetente og engagerede jordemødre. Der er tradition for, at vi løfter i flok. Der er humor og arbejdsglæde i en travl hverdag og et tæt tværfagligt samarbejde.

Kvindesygdomme og fødsler på Kolding Sygehus er en af landets større specialafdelinger inden for kvindesygdomme, graviditet, fødsel og barselspleje. Afdelingen har 246 ansatte og ca. 3.300 fødsler årligt.
Vi er en robust organisation, baseret på tillid, samhørighed og høj faglighed.

Afdelingens vision er at levere kvalitet i topklasse og være en rejse værd, både for patienter og personale. Derudover uddanner vi fremtidens sundhedspersonale og udøver forskning og udvikling inden for det obstetriske og gynækologiske område.  

Sygehus Lillebælt er en organisation, der arbejder med udgangspunkt i værdierne respekt, ordentlighed, samarbejde og excellence. Fælles for os alle er, at vi sætter patienten først, gerne går forrest og gør vores arbejde bedre i dag end i går.  

Du kan læse om Sygehus Lillebælt og afdelingen på http://www.sygehuslillebaelt.dk/wm223295

Har du spørgsmål
Du er meget velkommen til at høre mere om afdelingen og stillingen, eller rekvirere funktionsbeskrivelse hos enten

Afdelingsjordemoder: Karina Lund, tlf.: 7636 2478 / mail: karina.lund@rsyd.dk eller

Chefjordemoder: Anne Uller, tlf.: 7636 2435 / mail: anne.uller2@rsyd.dk

 

  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.