Stenhøjgaard Tømrer & Byggefirma søger 2 erfarne murere.

Stenhøjgaard Tømrer & Byggefirma søger 2 erfarne murere .

 

Faglige kompetencer:

 • Du er faglært murer og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige kvalifikationer:

Det forventes, at kandidaten:

 • Er ansvarsbevist.
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Har faglig stolthed for faget.
 • Er mødestabil.
 • Har et godt overblik og en god praktisk sans.

 

  

Uden erfaring ingen henvendelse.

Henvendelse til Ivan Jakobsen, 40570283

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945536Phoenix-82ede1b112019-01-21T00:00:00Stenhøjgaard Tømrer & Byggefirma søger 2 erfarne murere.

Stenhøjgaard Tømrer & Byggefirma søger 2 erfarne murere .

 

Faglige kompetencer:

 • Du er faglært murer og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

Personlige kvalifikationer:

Det forventes, at kandidaten:

 • Er ansvarsbevist.
 • Kan arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Har faglig stolthed for faget.
 • Er mødestabil.
 • Har et godt overblik og en god praktisk sans.

 

  

Uden erfaring ingen henvendelse.

Henvendelse til Ivan Jakobsen, 40570283

 

 

Stenhøjgaard Tømrer Byggefirma søger 2 erfarne murere . Faglige kompetencer: Du er faglært murer og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige kvalifikationer: Det forventes, at kandidaten: Er ansvarsbevist. Kan arbejde både selvstændigt og i teams. Har faglig stolthed for faget. Er mødestabil. Har et godt overblik og en god praktisk sans. Uden erfaring ingen henvendelse. Henvendelse til Ivan Jakobsen, 4057028311Jobnet82ede1b1100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/49324620EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3439994TØMRER- & BYGGEFIRMAET STENHØJGAARD A/S11Merringvej 658723LøsningDKDanmark0
ij@sthg.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696075JobNet493246249324621000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82ede1b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=82ede1b1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82ede1b1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=82ede1b1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/7.jpgHos TØMRER- & BYGGEFIRMAET STENHØJGAARD A/S søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007971Dansk3Læse/ tale712204Murer21Bygge og anlæg360259279Ivanij@sthg.dkDKDanmarkDKDanmark329938656Vi søger 2 dygtige og erfarne murersjak, til etageboligbyggeri i Skanderborg og AarhusRobot vores kunde har rygende travlt, så travlt at vi endnu engang søger erfarne og dygtige murersjak til varigt ansættelsesforhold. Er I stolte af jeres håndværk, sætter en ære i at overholde aftaler og samtidig har en naturlig tilgang til akkordarbejde, så har vi ledige murerskeer der kun venter på at blive brugt. Som murere hos vores kunne bliver I en del af en ambitiøs og velrenomeret virksomhed i vækst. i samarbejde med formanden og eventuelt øvrige sjak på opgaverne - leverer det bedste resultat til kunderne. Entrepriserne ligger primært i det østjyske, for de der helst arbejder tæt på hjemmet forsøger vi, at placere jer tættest muligt på hjem. De primære opgaver er skalmuring af omfattende nybyggerier, såsom boligblokke, erhvervsejendomme, institutioner og lignende. Der tilbydes: Attraktiv Lønpakke. Evt. mulighed for firmabil, ellers kørepenge efter overenskomsten. Kompente kollegaer. sociale arangementer. Faglige kompetencer: I er faglærte murere og har praktisk erfaring indenfor faget I er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne I er omhyggelige og kvalitetsbevidste I er ansvarsbevidste og pålidelige I har kørekort til bil Sådan ansøger du: Er det lige netop jeres sjak, så kontakt Emil Kviesgaard på tlf.: 29113545 for nærmere info.

vores kunde har rygende travlt, så travlt at vi endnu engang søger erfarne og dygtige murersjak til varigt ansættelsesforhold.

 Er I stolte af jeres håndværk, sætter en ære i at overholde aftaler og samtidig har en naturlig tilgang til akkordarbejde, så har vi ledige murerskeer der kun venter på at blive brugt.

Som murere hos vores kunne bliver I en del af en ambitiøs og  velrenomeret virksomhed i  vækst.

i samarbejde med formanden og eventuelt øvrige sjak på opgaverne - leverer det bedste resultat til kunderne. 

Entrepriserne ligger primært i det østjyske, for de der helst arbejder tæt på hjemmet forsøger vi, at placere jer tættest muligt på hjem.

De primære opgaver er skalmuring af omfattende nybyggerier, såsom boligblokke, erhvervsejendomme, institutioner og lignende.

Der tilbydes:

 • Attraktiv Lønpakke.
 • Evt. mulighed for firmabil, ellers kørepenge efter overenskomsten.
 • Kompente kollegaer.
 • sociale arangementer.

 

Faglige kompetencer:

 • I er faglærte murere og har praktisk erfaring indenfor faget
 • I er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • I er omhyggelige og kvalitetsbevidste
 • I er ansvarsbevidste og pålidelige
 • I har kørekort til bil 

Sådan ansøger du:

Er det lige netop jeres sjak, så kontakt Emil Kviesgaard på tlf.: 29113545 for nærmere info.

Jobteam Byg Aarhus SydSkanderborg2019-01-08T00:00:002019-03-05T00:00:00
329952328Dygtige murersvende søges til Midt & ØstjyllandRobot Randstad søger lige nu for et stigende antal kunder, flere dygtige murersvende. Der er tale om stillinger som både indebærer selvstændigt arbejde, men også arbejde i sjaks. Du vil have mulighed for at komme indenfor hos virksomheder, som har mange års erfaring fra branchen. Derfor vil du også blive udfordret på arbejdsopgaver som, er både større og mindre projekter. ¤Arbejdsopgaver: - Klinker og Fliser - Badeværelser - Gulv - Spjæld opgaver - Tilbygninger og renovering Lyder ovenstående som nogle arbejdsopgaver som du vil kunne trives med, så er du måske den person vi søger til stillingerne. Du vil kunne få en ansvarlig rolle fra start af, hvor det forventes at du kan ovenstående opgaver. Samtidig er der også mulighed for ny udlærte at komme i et sjak, hvor du vil have en med til hjælp af opgaver. ¤Forventninger: - Du er udlært murer - Du har gerne erhvervserfaring - Du arbejder målrettet og engageret med dine opgaver Matcher du på profilen så venter der en spændende stilling med rig mulighed for hele tiden at udvikle sig både på det faglige og personlige plan. Vi anerkender selvfølgelig den rette kandidats kompetencer og forsøger at matche ønsker i forhold til lønpakke, arbejdsforhold mm. ¤Vi tilbyder: - Løn efter kvalifikationer - Gode arbejdsforhold og trivsel - Gode kollegaer - Fast stilling - En selvstændig og fleksibel hverdag Hvis stillingerne har din interesse bedes du ansøge hurtigst muligt via stillingsopslaget Klik på ANSØG NU knappen. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte konsulent Jesper Hardrup på tlf. 45 40 11 26 70. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler. ________________________________________________________________________________ Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 20,7 mia. er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande, og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Randstad søger lige nu for et stigende antal kunder, flere dygtige murersvende. Der er tale om stillinger
som både indebærer selvstændigt arbejde, men også arbejde i sjaks.
Du vil have mulighed for at komme indenfor hos virksomheder, som har mange års erfaring fra branchen.
Derfor vil du også blive udfordret på arbejdsopgaver som, er både større og mindre projekter.

¤Arbejdsopgaver:
- Klinker og Fliser
- Badeværelser
- Gulv
- Spjæld opgaver
- Tilbygninger og renovering

Lyder ovenstående som nogle arbejdsopgaver som du vil kunne trives med, så er du måske den person vi
søger til stillingerne. Du vil kunne få en ansvarlig rolle fra start af, hvor det forventes at du kan ovenstående
opgaver. Samtidig er der også mulighed for ny udlærte at komme i et sjak, hvor du vil have en med til hjælp
af opgaver. 

¤Forventninger:
- Du er udlært murer
- Du har gerne erhvervserfaring
- Du arbejder målrettet og engageret med dine opgaver

Matcher du på profilen så venter der en spændende stilling med rig mulighed for hele tiden at udvikle sig
både på det faglige og personlige plan. Vi anerkender selvfølgelig den rette kandidats kompetencer og
forsøger at matche ønsker i forhold til lønpakke, arbejdsforhold mm.

¤Vi tilbyder:
- Løn efter kvalifikationer
- Gode arbejdsforhold og trivsel
- Gode kollegaer
- Fast stilling
- En selvstændig og fleksibel hverdag

Hvis stillingerne har din interesse bedes du ansøge hurtigst muligt via stillingsopslaget – Klik på ”ANSØG
NU” knappen. Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte konsulent Jesper
Hardrup på tlf. +45 40 11 26 70.
Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi indkalder løbende til samtaler.
________________________________________________________________________________
Randstad er en del af den internationale Randstad Group, som med en årlig omsætning på € 20,7 mia. er en
af verdens største udbydere af HR-løsninger. Randstad har mere end 4.700 kontorer, fordelt på 39 lande,
og hver dag formidler vi arbejde til mere end 620.000 mennesker verden over. 
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus,
Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at
matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

RANDSTAD A/SAarhus C2019-01-31T00:00:002019-03-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vi søger 2 dygtige og erfarne murersjak, til etageboligbyggeri i Skanderborg og Aarhus

Jobteam Byg Aarhus Syd

Skanderborg
vores kunde har rygende travlt, så travlt at vi endnu engang søger erfarne og dygtige murersjak til varigt ansættelsesforhold. Er I stolte af jeres håndværk, sætter en ære i at overholde aftaler og samtidig har en naturlig tilgang til akkordarbejde,...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Dygtige murersvende søges til Midt & Østjylland

RANDSTAD A/S

Aarhus C
Randstad søger lige nu for et stigende antal kunder, flere dygtige murersvende. Der er tale om stillinger som både indebærer selvstændigt arbejde, men også arbejde i sjaks. Du vil have mulighed for at komme indenfor hos virksomheder, som har mange å...
Indrykket:31. januar 2019
Udløbsdato:28. marts 2019