Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Steno Diabetes Center Copenhagen søger en administrativ medarbejder

Vi søger en dynamisk, kreativ person med sans for systematik og lyst til at indgå centralt i et progressivt miljø i en travl klinik.

En nyoprettet stilling som administrativ medarbejder ved Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er ledig til besættelse snarest muligt.
SDCC er Skandinaviens største diabetescenter og er organiseret i fire enheder: Klinikken, Klinisk Forskning, Uddannelse og Sundhedsfremme.
Klinikken på SDCC fungerer som regional diabetesafdeling og har behandlingsansvaret for 9.000 personer med diabetes, men forventes i 2020 at skulle varetage behandlingen for yderligere 4.000-6.000 med diabetes.

Klinikken har mere end 120 ansatte og blev i januar 2018 reorganiseret, og består af fire store teams, som arbejder tværfagligt omkring den enkelte patient: 1) type 1-diabetesteam, 2) type 2-diabetesteam, 3) team med højt specialiserede funktioner, og 4) kliniske specialistteams med øjenklinik, fodklinik, kliniske diætister og fysisk træning.

Vi arbejder med Sundhedsplatformen og har stort fokus på klinisk kvalitet og sætter det tværfagligt samarbejde meget højt i hverdagen.
SDCC har en ambition om at blive internationalt førende på diabetesområdet, og som administrativ medarbejder bliver du en del af et innovativt team af dedikerede medarbejdere, som er med til at drive udviklingen af diabetesområdet i hele regionen. SDCC er den del af Region Hovedstaden og oprettet i samarbejde med Novo Nordisk Fonden.

Om jobbet
Som administrativ medarbejder bliver du en del af et administrativt team omkring klinikledelsen. Du skal kunne spænde over et bredt opgavefelt med koordination af aktiviteter på tværs i organisationen, herunder:

 • Support af klinikledelse og teamledernes arbejde med fokus på administrative opgave, herunder koordinering og planlægning af møder, booking samt skrivning af referater
 • Support af klinikledelsen vedr. stillingsopslag, ansættelse af nye medarbejdere, udarbejdelse af introduktionsprogrammer mv.
 • En lang række kontoropgaver og ad hoc opgaver fx bestillinger af varer, fakturering i regionens systemer mv.
 • Rejseafregning, support og oplæring af klinikkens medarbejdere i brug af systemerne
 • Praktiske opgaver relateret til den daglige drift at en stor klinik
Kvalifikationer
Vi forventer at du:
 • har en relevant uddannelse (fx lægesekretær, professionsbachelor i relevant fag eller anden faglig administrativ baggrund)
 • har god fornemmelse og flair for at løse opgaver i en travl hverdag, hvor prioritering og overblik er altafgørende
 • er serviceminded og have et stort engagement uanset opgavens størrelse og kompleksitet
 • som person er fleksibel og udadvendt og har erfaring med assistent-relaterede opgaver
 • kan kommunikere på højt niveau både mundtligt og skriftligt
 • er en teamplayer med gode samarbejdsevner, da du bliver en del af et team
Løn og ansættelsesvilkår
Din arbejdstid tilrettelægges inden for klinikkens åbningstid (som udgangspunkt mellem kl. 8 og 16). Stillingen er på minimum 32 timer ugentligt og er tidsbegrænset til 2 år med stor sandsynlighed for forlængelse.

Kontakt
Har du interesse for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte), ledende oversygeplejerske Kirsten Engelhard Nielsen (mobil: 30 91 33 69) eller klinikchef og professor Tina Vilsbøll (mobil: 40 94 08 25).

Ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning som indeholder: kort motivation, CV og baggrund for at søge stillingen. Ansøgningsfrist er søndag d. 13. maj og ansættelsessamtaler vil finde sted umiddelbart herefter.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen er et visionært diabetescenter for hele Region Hovedstaden, der er specialiseret i klinik, forskning og forebyggelse af diabetes og i uddannelse af sundhedspersonale inden for diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabetesklinik og behandler hvert år ca. 9.000 personer med diabetes fra Region Hovedstaden. Læs mere på www.sdcc.dk og følg Steno Diabetes Center Copenhagen på Twitter og LinkedIn.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Communication Student supporting Global Finance Organisation

NOVO NORDISK A/S

Gladsaxe
Do you strive in a fast pace environment, juggling many challenges and at the same time keeping focus on the details? Do you have a can-do attitude, continuously seeking improvements? If so, you may be the Student we are looking for. About the depar...
Indrykket:14. juni 2018
Udløbsdato:25. juni 2018

Academic to Biopharm Product Support (temporary)

Novo Nordisk A/S

Gentofte
Are you interested in working with Biopharm s broad portfolio of products for treatment of haemophilia and growth hormone deficiency? Are you dedicated to write filings documentation to the authorities for our new products? We are looking for a skil...
Indrykket:14. juni 2018
Udløbsdato:1. juli 2018

Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi søger akademisk medarbejder i en 1-årig projektansættelse

Psykoterapeutisk Center Stolpegård

Gentofte
Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi (FKP) søger engageret og opgaveorienteret medarbejder til at varetage opgaver relateret til kursusdrift, sekretariat for Behandlingseffekt og forskningsassistance. FKP er en del af Psykoterapeutisk...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:2. juli 2018

Patent Administrator, Intellectual Property, Denmark

NOVOZYMES A/S

Gladsaxe
Pioneer a brighter future At Novozymes, we work in close partnership with our customers and the global community to make a sustainable impact. We use science to advance industries, and as part of Research, Innovation and Supply, you will help find t...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:28. juni 2018

Efterretningsanalytikere til Ikke-Statslige Aktører i PET

Politiets Efterretningstjeneste

Gladsaxe
Søborg, Politiets Efterretningstjeneste Har du en stærk faglig bagrund indenfor militant islamisme og radikalisering, solid erfaring med operativ analyse og forståelse for tekniske indhentningsmuligheder? Vi tilbyder en spændende og udfordrende muli...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:2. juli 2018