Step instruktør

Kan du ikke få nok af at motivere og inspirere andre? Så er det måske dig der skal være vores nye holdinstruktør i StepFit.

Vi er en virksomhed i rivende vækst, og du vil blive en del af et team hvor arbejdsglæde, engagement og glade medlemmer er drivkraften i en travl hverdag.

Vi tilbyde gode løn- og personaleforhold, samt mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse.

HOLDINSTRUKTØR I STEPFIT 

Vores StepFit team søger lige nu kollegaer der kan sammensætte den udfordrende og spændende koreografi til holdene. For at komme i betragtning til stillingen er det et krav at du har taget en step uddannelse. Du står selv for både planlægning og gennemførelse af dine holdtimer, hvilket skaber en fleksibel rolle hvor du kan sætte dit personlige præg.

Vi har StepFit på flere niveauer og du skal derfor kunne sammensætte programmer til at tilpasse medlemmernes behov, fysiske kompetencer samt timens niveau. Derudover er det en klar fordel at du kan motivere deltagerne og skabe en god og inspirerende stemning.

Flere medlemmer er ’stamgæster’, og en imødekommende personlighed er derfor en fordel.

LØN

Efter kvalifikationer

ANSØGNING

Har du lyst til at være en del af en kæde i rivende udvikling, med mulighed for masser af udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis samt CV snarest muligt. 

Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, såfremt den rette kandidat er fundet. Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.