Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stilling som afdelingsleder for mellemtrinnet på Præstemarkskolen

Præstemarkskolen søger en ny afdelingsleder for mellemtrinnet, der sammen med resten af ledelsesteamet kan videreudvikle og videreføre en attraktiv skole. Stillingen indeholder 75 % ledelse og 25 % lærerarbejde i tilknytning til undervisning. Vi ser meget gerne, at du har kompetencer inden for undervisning af ordblinde elever.

På Præstemarkskolen skal eleverne blive til nogen, så de kan blive til noget
Præstemarkskolen er en fremsynet og veldrevet folkeskole med godt 660 elever fra 0.-9. klasse og 80 medarbejdere. Skolen rummer en specialklasserække for børn med udviklingsforstyrrelser og specifikke indlæringsvanskeligheder; p.t. 7 klasser fordelt på de tre afdelinger.

Præstemarkskolen har længe med succes arbejdet på at skabe en rummelig skole, hvilket har sikret et læringsmiljø til gavn for alle børn i skoledistriktet, og som tiltrækker overflyttere fra andre skoler. Det betyder, at skolens lærere og pædagoger er klar til at møde det enkelte barn og bruge børnenes forskelligheder i dagligdagen.

Lærerne underviser som udgangspunkt kun i én afdeling og er organiserede i selvstyrende årgangsteam. Det faglige samarbejde og de pædagogiske indsatsområder på tværs af skolens afdelinger bidrager til stor sammenhængskraft og glidende overgange mellem afdelingerne.

Vi er en skole, der arbejder på at tage udfordringer op, så det skaber sammenhæng og mening i elevernes varierede skoledag. Vi har en aktiv og opbakkende forældrekreds og engagerede medarbejdere, der arbejder med udviklingen og har gensidig tillid til, at vi sammen kan mere og sammen vil det bedste for børnene. Vi har mange interesserede og dygtige elever, som vokser op med en forståelse af forskellighed, og som udfordres og stimuleres gennem høj faglighed.

Præstemarkskolen ligger i Søften 13 km fra Aarhus, og som en del af ledelsen på skolen skal du kunne se mulighederne i og støtte op omkring det gode børneliv i Søften. Skolen er nyrenoveret, og vi har et stort halområde bygget sammen med skolen til rådighed for os i skoletiden.

Vi er en skole, som arbejder tæt sammen med det lokale foreningsliv, og som er optaget af et øget samarbejde med erhvervslivet. Vi har naturen tæt på og nogle fantastiske grønne områder, som forbinder skolens tre fysisk adskilte afdelinger.

Præstemarkskolens ledelsesteam
Du skal som afdelingsleder for mellemtrinnet sammen med skoleleder, indskolingsleder og afdelingsleder for udskolingen videreudvikle og videreføre en udviklingsorienteret, ambitiøs og velrenommeret skole.

Præstemarkskolens ledelsesteam arbejder tæt sammen omkring visioner og strategi for hele skolen, og vi understøttes af skolens kontor i forhold til de administrative opgaver. Vi er i dag kendetegnet ved at være i tæt dialog med medarbejderne om elevernes trivsel og læring. Vi ønsker også fremadrettet at kunne give sparring og feedback til medarbejderne samt være nærværende og til stede i skolens dagligdag.

Om mellemtrinnet
Præstemarkskolens mellemtrin ”Bakkehus” rummer elever fra 3.-6. klassetrin samt 2 (i kommende skoleår 3) specialklasser. Specialklasserne er skolelederens ansvarsområde.

Bakkehuset består af 24 medarbejdere og 230 elever.

Vi søger en ny afdelingsleder, der

 • kan se potentialet i alle børn og møder dem og deres forældre med nærvær og respekt – dér hvor de er
 • i samarbejde med ledelsesteamet kan videreudvikle en fleksibel, ambitiøs og udviklingsorienteret skole, herunder sammen med medarbejderne videreudvikle Præstemarkskolens velfungerende mellemtrin
 • kan varetage daglig ledelse af skolens mellemtrin – pædagogisk ledelse såvel som personaleledelse
 • kan skabe legitimitet i forhold til mellemtrinnets medarbejdere og påtage sig lederskabet
 • kan varetage diverse administrative opgaver i tilknytning til mellemtrinnet samt vikardækning af planlagt fravær for mellemtrinnets medarbejdere
 • kan tage ledelse på samarbejdet med Søften Fritidscenter, Korsholm Skole samt koordinering af Åben Skole-aktiviteter
 • loyalt kan bidrage ind i skolens overordnede strategiske arbejde med implementering af indsatsområder og kommunale tiltag.

Derfor lægger vi bl.a. vægt på, at du
 • har en anerkendende tilgang, kan motivere og skabe arbejdsglæde
 • er en lydhør, synlig og nærværende leder for alle medarbejdere på mellemtrinnet
 • kan give sparring og vejledning og er fleksibel i forhold til løsninger
 • kan træde i karakter og tage et ledelsesansvar
 • er en god kommunikator både skriftligt og mundtligt
 • arbejder systematisk og struktureret samt sørger for at følge sager til dørs
 • kan bevare overblikket og håndtere relationer i forhold til alle skolens parter
 • har økonomisk forståelse
 • har kompetencer og interesse for arbejdet med inkluderende tilgange for alle børn – herunder også arbejdet med ordblinde elever
 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, herunder pædagogisk indsigt og gerne erfaring med koordinerende opgaver. I Favrskov Kommune forventes det, at alle ledere har eller er villige til at tage en lederuddannelse på diplomniveau.

Yderligere oplysninger
Vi forventer, at du som ansøger kontakter skoleleder Berit Thaarup på tlf. 24 48 12 49 eller viceskoleleder Merete Holm på tlf. 21 57 37 71.

Du kan finde yderligere oplysninger om Præstemarkskolen på vores hjemmeside https://praestemarkskolen.aula.dk/

På Favrskov Kommunes hjemmeside kan du læse mere om stillingsprofilen for afdelingsledere og kommunens ledelsesgrundlag Afdelingsleder for mellemtrinnet på Præstemarkskolen i Søften | Favrskov Kommune

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest forud for ansættelse.

Ansættelsesudvalget er sammensat af følgende:
Skoleleder Berit Thaarup (formand for ansættelsesudvalget)
Viceskoleleder Merete Holm
Forældrerepræsentanter fra skolebestyrelse
Medarbejderrepræsentanter

Desuden deltager skolechef Anne Lybecker og Favrskov Kommunes lederudviklingskonsulent Rebecca Abl Jørgensen i 2. samtale.

Ansøgningsfrist: 9. maj. Det skal ske online via stillingsopslaget.
Ansættelsessamtaler: 19. og 26. maj. Kandidater, der går videre til anden samtale, skal være indstillet på at gennemføre en online NEO PI-R-personlighedstest.

Tiltrædelse forventes pr. 1. august 2021.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.