Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stilling som klinisk psykolog i Distriktspsykiatrisk Center Glostrup

Distriktspsykiatrisk Center Glostrup søger en klinisk psykolog 32-37 timer pr. uge med tiltrædelse 1/5 2018.  
 
DPC Glostrup er en organisatorisk del af Psykiatrisk Center Glostrup i Region Hovedstadens psykiatri. Der er tilknyttet et opsøgende psykiatrisk team (OP-team). I starten af 2019 implementeres F-ACT modellen i DPC Glostrup med det formål at tilbyde en mere fleksibel behandling til vores tilknyttede patienter.  
 
Den daglige ledelse varetages af afdelingssygeplejersken. Den samlede personalegruppe er tværfagligt sammensat og består af lægesekretærer, sygeplejersker, overlæger, 1. reservelæger, socialrådgiver, psykologer og ergoterapeut.  
 
Vi behandler borgere fra Glostrup, Brøndby, Rødovre og Albertslund kommuner. Vores målgruppe er patienter der har forskellige psykiske sygdomme og et lavt funktionsniveau, og hvor der er behov for en tværfaglig behandlingsindsats.  
 
I DPC Glostrup arbejder vi med udgangspunkt i patienternes egne mål i for behandlingsforløbet. Vi vægter vores tværfaglighed og tværsektorielt samarbejde højt med henblik på at skabe den bedste sammenhæng i det enkelte patientforløb. Vi arbejder meget tæt sammen med Psykiatrisk Center Glostrups øvrige ambulante enheder og døgnafsnit samt med kommunerne og primærsektorbehandlere.  
 
DPC Glostrup er personalemæssigt bredt sammensat af både meget erfarne og nyere kollegaer, som alle bidrager med en høj faglighed og forskellige behandlingstilgange til den enkelte patient. Vi lægger stor vægt på den enkelte kollegas medansvar og medindflydelse for patientforløbene og for et godt arbejdsmiljø. Bl.a. giver det udslag i, at vi har vi et meget lavt sygefravær og er gode til at hjælpe hinanden, så opgaverne bliver løst.  
 
Konkrete arbejdsopgaver:  
• Diagnostisk udredning, psykologisk undersøgelse og testning  
• Psykoterapeutisk behandling, individuelt og i gruppe  
• Psykoedukation  
• Indledende vurderinger  
• Kontaktperson for et antal patienter  
• Supervision af psykologer og andre faggrupper  
• Samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere  
 
Vi søger en psykolog med:  
• Autorisation  
• Erfaring med psykiatri og diagnostisk udredning  
• Teoretisk og bred klinisk erfaring  
• Lyst og evne til at arbejde selvstændigt og tværfagligt  
• Gode samarbejdsevner  
 
Vi tilbyder:  
• Spændende og varierede arbejdsopgaver  
• Engagerede og velkvalificerede kolleger  
• Indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde  
• Supervision  
• Tilknytning til fagligt fællesskab med Psykiatrisk Center Glostrups øvrige psykologer  
 
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.  
 
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte:  
Afdelingssygeplejerske Betina Bennike, tlf. 29444418 eller e-mail: betina.bennike@regionh.dk eller Chefpsykolog Birgitte Bechgaard på tlf.: 38645655 eller e-mail: Birgitte.bechgaard@regionh.dk  
 
Send ansøgning og CV via nedenstående link senest d. 7. marts 2018 kl. 12.00.  
Ansættelsessamtaler afholdes d. 15/3 mellem 12-15.  
 
 
Om Psykiatrisk Center Glostrup  
Psykiatrisk Center Glostrup fusionerede med Psykiatrisk Center Hvidovre 1. februar 2016 og er nu et af de største psykiatriske centre i Region Hovedstaden med over 800 medarbejdere og et optageområde fordelt på 9 kommuner med over 300.000 borgere.  
 
Vi har en døgnåben psykiatrisk akutmodtagelse, en bred vifte af både døgnafsnit og ambulante enheder, almen og specialiseret psykiatri fordelt på fem matrikler.  
 
Endelig har vi en stor internationalt anerkendt forskningsenhed med 3 professorater, og er en del af Københavns Universitetshospital.  
 
Du kan læse mere om centret på vores hjemmeside: https://www.psykiatri-regionh.dk/centre-og-social-tilbud/Psykiatriske-centre/Psykiatrisk-Center-Glostrup/Sider/default.aspx
 
LINK – Godt på vej i psykiatrien  
https://intranet.regionh.dk/rhp/Centre/Psykiatrisk-Center-Glostrup-Hvidovre/nyheder-og-kommunikation/nyheder/Sider/Ny-i-Psykiatrien-Se-film-lavet-af-7-nye-sygeplejersker-fra-PC-Glostrup.aspx?rhKeywords=godt+p%C3%A5+vej+i+psykiatrien 
 
LINK – træningsrum  
https://intranet.regionh.dk/rh/personale/medarbejdertilbud/motionstilbud/Sider/om-pusterummet.aspx  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her