Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stilling som vikar for Afdelingslæge i 6 måneder til Center for Socialpædiatri ved Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital.

Stilling som vikar for Afdelingslæge i 6 måneder til Center for Socialpædiatri ved Afdeling for Børn og Unge, Herlev Hospital.En stilling som vikar for afdelingslæge i 6 måneder ved Børneafdeling E, Herlev Hospital, er ledig til besættelse 1. marts 2021.

Der vil evt. blive mulighed for at stillingen forlænges i yderligere 6 måneder.Stillingen ønskes primært besat med speciallæge i pædiatri med bred erfaring i specialet, og med særlig interesse, og også gerne erfaring, inden for socialpædiatri. Erfaring med tværfagligt og tværsektorielt samarbejde vil være en fordel.

Stillingen omfatter bagvagtsfunktion med tilstedeværelsesvagt, og ansøgeren indgår i afdelingens stuegangsfunktion og andre opgaver såsom studenterundervisning, supervision af sygeplejersker, yngre læger etc.

Andre ansøgere med interesse for socialpædiatri som f.eks. børne-ungdoms psykiater eller yngre læge opfordres også til at ansøge om stillingen, og vagtfunktionen vil blive tilpasset kompetenceniveauet.Afdeling for Børn og Unge i Herlev har mangeårig erfaring med udredning og behandling af børn og unge udsat for alle former for overgreb, omsorgssvigt og andre psykosociale belastninger, samt følger deraf. I 2014 blev Center for Socialpædiatri etableret – et regionalt center, der består af et bredt erfarent tværfagligt team med en socialpædiatrisk overlæge og to afdelingslæger, pædiatriske sygeplejersker, psykologer, socialrådgivere, speciallærere (observationsskole) samt ergo- og fysioterapeuter. Der er tæt samarbejde med Børne- og Ungdomspsykiatrien, især vedrørende børn og unge med spiseforstyrrelser. Centeret samarbejder med øvrige pædiatriske sub-specialer og børneafdelinger i regionen.

Socialpædiatri indebærer et vigtigt tværsektorielt samarbejde med socialforvaltninger, skoler, daginstitutioner og retsvæsen. Som led i dette deltager det socialpædiatriske team i det tværsektorielle arbejde i det regionale Børnehus.

Afdeling for Børn og Unge i Herlev har højtspecialiseret funktion i Socialpædiatri og stillingen vil kunne indgå i et fagområdeuddannelsesforløb i socialpædiatri. Uddannelsesplan udarbejdes i samarbejde med ansøger og skal forhåndsgodkendes af Dansk Pædiatrisk Selskab.Om afdelingen

Herlev Børne- og Ungeafdeling er en stor almen børneafdeling. Afdelingens optageområde dækker en population på 500.000 indbyggere i Region Hovedstaden, hovedsagelig område Midt. Ca. 15.000 børn og unge indlægges årligt i afdelingen, og der ydes ca. 23.000 ambulante besøg.

Afdelingen har højt specialiseret funktion i socialpædiatri, pædiatrisk diabetes mellitus, pædiatrisk allergologi, og Tourettes syndrom. Lægefaglige fokusområder er derudover akut pædiatri, neuropædiatri, neonatologi, endokrinologi, infektionssygdomme, nefro-urologi og gastroenterologi.

Afdelingen har en stor lægelig videreuddannelsesopgave i form af 25-30 uddannelsessøgende læger, og deltager i speciallægeuddannelsen i pædiatri og almen medicin, samt i uddannelsen af medicinstuderende, sygeplejestuderende, paramedicinere, ambulanceførere og jordemoderstuderende. Der er etableret ekspertuddannelsesforløb indenfor fagområderne pædiatrisk allergologi, neuropædiatri, pædiatrisk endokrinologi, socialpædiatri og akut pædiatri.

Der vil blive lagt vægt på, at ansøger har interesse for uddannelse og deltager i uddannelsen af afdelingens personale.

Der er fokus på medicinsk kommunikation og etablering af et godt læringsmiljø i tværfagligt regi, herunder særlig interesse i tværfaglig medicinsk simulationstræning, som afholdes løbende indenfor neonatologi, akut pædiatri/genoplivning og andre relevante områder.Afdelingen har stor forskningsaktivitet inden for diabetes, neuropædiatri, astma/allergologi og endokrinologi.

Til afdelingen er knyttet to pædiatriske professorater, som tilsammen leder en forskningsenhed med vægt på sammenhængen mellem grundforskning, kliniknær forskning og patientbehandling. Afdelingen råder desuden over fire kliniske lektorer.D. 20/6-21 vil afdelingen flytte til nye fysiske rammer i Nyt Hospital Herlev i Kvinde-Barn Centret opført på den eksisterende matrikel. Afdelingen vil desuden være del af det nye Steno Diabetes Center Copenhagen, som er under opførelse på Herlev matriklenYderligere oplysninger kan rekvireres hos ledende overlæge, Ph.D. Eva Mosfeldt Jeppesen, tlf. 38689972 eller socialpædiatrisk områdeansvarlig overlæge, Lone Christiansen, tlf. 38689978.

Ansøgning forventes opbygget ud fra de syv lægeroller og bedes indsendt vedlagt CV og kopi af relevante videnskabelige arbejder.

Ansættelse kræver en ren børneattest. Herlev Hospital er røgfrit område.

Ansøgningen sendes til ledende overlæge Eva Mosfeldt Jeppesen.Ansøgningsfrist d. 15. januar 2021
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.