Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stilling til sygeplejersker eller social- og sundhedsassistenter til landets eneste specialhospital i Epilepsi.

Epilepsiafsnittet for voksne på Filadelfia søger en sygeplejerske / social- og sundhedsassistent til en fast nattevagt, på 32 timer/uge. Weekendvagt hver 2. uge. Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2021 eller snarest.

Har du lyst til at blive en del af et stærkt kollegialt sammenhold i et spændende speciale, hvor patienten er i centrum? Så skal du søge en stilling på Epilepsiafsnittet for voksne på landets eneste specialhospital i Epilepsi.

Epilepsiafsnit for Voksne har gode fysiske rammer. Vi arbejder med diagnostik, behandling og præoperativ udredning. Vi har et meget stort fokus på psykosociale problemer relateret til epilepsi. Vi har blandt andet højt specialiseret funktion i rehabilitering af epilepsipatienter. Afdelingen er normeret til 18 helt eller delvist selvhjulpne patienter, som kan have kognitive vanskeligheder. Vi har et tæt samarbejde med øvrige sengeafdelinger og bemander i EEG-døgnmonitoreringsenheden (EMU) med en sygeplejerske igennem hele døgnet fra mandag til fredag. EEG-døgnmonitoreringsenheden modtager børn og voksne fra hele hospitalet til diagnostisk afklaring.

Vi er 23 erfarne medarbejdere til at varetage plejen. Vores arbejde er præget af tæt kontakt til patienterne. Vi arbejder tværfagligt med blandt andre læger, psykologer, terapeuter og patientvejleder. Vores største styrke er et stærkt kollegialt sammenhold, hvor det er naturligt at sparre med hinanden. Det er vigtigt for os at trives på arbejdspladsen, og humor er en stor del af hverdagen.

Vi har også brug for sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, som har lyst til ansættelse som timelønnet vikar, så kunne du have lyst til at lære vores speciale at kende, er dette også en mulighed.

Vi kan tilbyde:

 • Et spændende speciale i en organisation der har fokus på ”Hjernen med Hjertet”.
 • En afdeling med stort fokus på den sygeplejefaglige udvikling.
 • En velfungerende og stabil personalegruppe.
 • Kollegaer med stort fagligt engagement og godt humør.
 • Introduktion og oplæring i specialet med udgangspunkt i dine kompetencer.
 • Epilepsihospitalets eget grundkursus i epilepsi.
 • Fastlagte ferier til sommer, jul og påske.

Vi ønsker en medarbejder som:

 • Har lyst til specialet og gerne erfaring inden for specialet.
 • Har mod på at arbejde med patienter med epileptiske anfald, som kan have kognitive vanskeligheder.
 • Ønsker at arbejde med den tætte patientkontakt i en stor respekt for den enkeltes livssituation.
 • Kan lide at være en del af en aktiv arbejdshverdag med vekslende opgaver, kan være omstillingsparat og evner at reagere hurtigt i forbindelse med akutte situationer.
 • Har lyst til personlig og faglig udvikling.

Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved at kontakte Afdelingssygeplejerske Lena Glatved Madsen på tlf. 58271650 eller mobil: 22335541. Du er naturligvis også velkommen til at besøge vores afdeling fra mandag d. 4./1. 2021. hvor der er åbent igen efter juleferie.

Ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes efter aftale med ansøger referencer inden endelig beslutning om ansættelse. I forbindelse med ansættelse indhentes der Børneattest.

Du kan søge stillingen online via www.filadelfia.dk. Se stillingsbeskrivelsen for sygeplejerske og for social- og sundhedsassistent i opslaget på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist: fredag den. 22. januar 2021. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 4.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.