Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stillingsopslag til halvtids forskningssygeplejerske

Stillingsopslag til halvtids forskningssygeplejerske

Har du lyst til at blive del af et dynamisk forskningsteam? Endoskopien, Herlev Hospital søger snarest en deltidsansat projektsygeplejerske til professor Peter Vilmann’s forskningsteam.

Den projektsygeplejerske vi søger, er en selvstændig person, som refererer til vores team og som mestrer engelsk i både skrift og tale.

Dine arbejdsopgaver bliver sammen med teamet at inkludere patienter i de forskningsprotokoller, som er aktive i afdelingen samt at håndtere prøvemateriale og registrere patienter i RegionH’s forskningsdatabase RedCap. Desuden får du opgaver som personlig assistent for Peter Vilmann, såsom overvågning af forskningskonti, indtastning af forskningspublikationer i PURE, bestilling af rejser og rejseafregning, koordinering af udenlandske gæstelæger, som kommer til afdelingen for at se endoskopisk ultralyd skanning, koordinering af afrapportering og regnskab til fonde, samt koordinering af videnskabelige møder og konferencer afholdt af afdelingen. Ansøgeren vil blive dybt forankret i Peter Vilmann’s forskningsgruppe.

Gruppen har fokus på forbedret diagnostik og behandling af pancreas cancer ved hjælp af endoskopiske teknikker, særligt endoskopisk ultralyd. Vi har mange samarbejdspartnere, både på Herlev Hospital, Rigshospitalet, Københavns Universitet, DTU og flere udenlandske centre for avanceret endoskopi. Derudover er vi med i det murstensløse center for pancreas cancer, som er forankret på Herlev Hospital. P.t. er der tilknyttet 2 ph.d.-studerende, 1 post.doc, og 1 seniorforsker til afdelingen.

Vi har en uformel og hyggelig omgangstone med højt til loftet og mange muligheder for at være med i forskningsprojekter, som direkte kommer patienterne til gavn. Ansøgeren kan i høj grad selv præge jobbet. Stillingen er fast og er på 18,5 timer om ugen.

Send motiveret ansøgning med CV til professor Peter Vilmann, mail: peter.vilmann@regionh.dk med ansøgningsfrist 15/1-2021.

Vi afholder løbende jobsamtaler, og hvis den rigtige kandidat er fundet inden ansøgningsfristens udløb, vil vi ansætte vedkommende hurtigst muligt. Ved spørgsmål til stillingen, kontakt Peter Vilmann eller forskningskoordinator/ seniorforsker Pia Klausen, pia.helene.klausen@regionh.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.