Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stjernehuset søger pædagoger med kompetencer og erfaring inden for natur og udeliv.

Er du initiativrig, brænder for natur- og udeliv og tør du udfordres på din faglighed, så har vi jobbet til dig i Stjernehuset. Vi søger en pædagog på 34 timer, med ansættelse pr 1. februar eller snarest derefter.
 
Stjernehuset er en integreret daginstitution med børn i alderen 0-6 år. Vi råder over store udendørs arealer med bl.a. vores egen skov, bålplads mm. Vi arbejder på at blive kommunens første natur- og udelivsinstitution og samarbejder i den forbindelse med organisationen ”de grønne spirer” og kommunens naturkonsulent. Hvis du er vores fremtidige kollega, vil du primært arbejde med husets børnehavebørn.
 
Vi søger derfor pædagoger der:

   • Er nærværende og arbejder med udgangspunkt i børnenes behov og interesser.
   • Reflekterer over ”plejer” gennem at se, skabe og udnytte nye muligheder.
   • Kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du arbejder aktivt i et pædagogisk team på tværs af huset, hvor vi udnytter hinandens ressourcer samt uddelegerer opgaver.

 
Vi tilbyder en institution hvor:

   • Vi sammen udvikler en natur- og udelivsinstitution.
   • Du har mulighed for at være med til at forme husets pædagogik i dialog med en kollegagruppe, som er meget stolte af deres hus.
   • Du får mulighed for at udnytte dine kompetencer.

 
Vi ser frem til, at du vil aflægge os et besøg, inden du søger stillingen. Vi holder derfor åbent hus fra kl. 09 -12 onsdag d 10. januar 2018.
 
Ansøgningsfristen er fredag d. 19. januar 2018 og vi forventer at afholde samtaler i tidsrummet kl. 09-13, onsdag d. 24. januar 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her