Støber eller støbesjak søges til akkordarbejde

Kunne du tænke dig at arbejde sammen med 65 kollegaer i en entreprisevirksomhed med en spændende og stabil udvikling?

 

Du skal selvfølgelig have dine papirer i orden og må meget gerne have erfaring. Du behøver dog ikke at have et langt og forkromet cv. Det vigtigste er, at du som person er den helt rigtige. ?

 

Udover at være en dygtig håndværker, ligger vi vægt på, at du har den kvalitetssans og situationsfornemmelse, det er vigtigt i vores kundepleje. Du er nem at omgås, overholder dine aftaler og er pligtopfyldende.

?

Vi tilbyder et fast job i et omgængeligt miljø med en ligefrem tone. Vores virksomhed har egen jord, kloak, støbe, tømrer-, og murerafdeling.

 

Der er fuld fart på igangværende arbejder i Skibbild Entreprise og vi kan derfor garantere dig en afvekslende hverdag med masser af spændende opgaver.

 

Om Skibbild Entreprise

 

Skibbild Entreprise er en entreprisevirksomhed med en spændende og stabil udvikling, og vores erfarne og engagerede medarbejdere sørger for at forene den mindre virksomheds personlighed, enkle administration og korte beslutningsveje med den store virksomheds kompetenceniveau. Skibbild Entreprise har en grundholdning, som afspejler åbenhed, ærlighed og faglig dygtighed med det mål, at levere det færdige byggeri i den aftalte kvalitet og til den aftalte tid - i en positiv samarbejdsproces med bygherre samt andre involverede aktører. Vi arbejder primært i Midt- og Vestjylland i entrepriseformer som total- og hovedentrepriser. Virksomheden har base i Skibbild, Vildbjerg og stillingen vil tage udgangspunkt herfra.

 

Skibbild Entreprise blev stiftet i 1976 og er i dag ejet af Kenneth Lodahl. Vi beskæftiger pt. ca. 65 medarbejdere.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling - Løn efter aftale – Tiltrædelse omgående

 

Vi behandler ansøgninger løbende

 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen

 

Er du interesseret i jobbet så send en ansøgning, hvor du beskriver dig selv og din erfaring, med et vellignende foto til brian@s-e.as. Ved spørgsmål til stillingsopslaget kan Brian Kjær Bak kontaktes på tlf. 20 69 40 22.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.