Støtte kontaktpersoner søges til Rudersdal kommune

Om jobbet

Familiehuset i Rudersdal kommune søger timeansatte støttekontaktpersoner (SKP) til flere slags opgaver.

Vi søger folk til arbejdet med børn og unge med behov for enten individuel støtte eller støtte i grupper på 6-8 børn/unge.

Typisk vil det være 1-3 gange om ugen med 2-3 timers samvær og aktiviteter, der skal støtte barnet/den unge til at mestre typisk sociale vanskeligheder. Målsætningen vil altid være i overensstemmelse med en given handleplan og i et tæt samarbejde med sagsbehandler og Familiehuset. Det er altid givet for et barn/ung, at formålet med støtten er, at barnet/den unge har temaer-områder, der skal øves. Vi styrer altid efter det almindelige og at sikre, at barnet/den unge kan og vil indgå i det almindelige sociale liv med kammerater, fritidsinteresser mv.

Aktuelt søger vi SKP til drenge/unge med sociale vanskeligheder og behov for at blive introduceret til fritidsaktiviteter og til at øge og styrke deres sociale relationer, samt støtte til at fastholde skole/ uddannelsestilbud.

Derudover leder vi aktuelt efter en til to personer som ønsker at arbejde med støtte til familier med mindre børn eller spædbørn i dagtimerne. Weekend- og aftentimer kan forekomme efter aftale.

Du skal have lyst til at arbejde som makker sammen med familiehusets behandlere, med f.eks. praktisk-pædagogisk støtte i familierne. Det er en fordel og vi ser gerne, hvis du har erfaring og uddannelse indenfor det pædagogiske felt. Ansættelsen er med start hurtigst muligt.

For begge typer opgaver gælder det; at du skal være indstillet på selvstændigt arbejde med støtte og sparring fra Familiehusets psykologer og familiebehandlere. Opgaverne er ofte med en varighed på mellem 6 mdr. og ca. 2 år. Da relationen er et af de bærende elementer er det en forudsætning, at du kan engagere dig for min. 1 år.

For begge typer opgaver gælder det; at du vil indgå i Familiehusets korps af timelønnede støtte-kontakt personer, hvorfra vi også kan rekruttere/tilbyde andre opgaver som fx fast relationsperson i vores gruppetilbud for børn i vanskeligheder. Typisk er det sociale vanskeligheder på baggrund af en diagnose eller en svag familiebasis.

Din profil

Vi ser gerne ansøgere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og det er selvfølgelig en fordel hvis du har pædagogisk erfaring og gerne erfaring med f.eks. ASF, ADHD, misbrug, kriminalitetstruede, etniske kulturer eller skoleværing.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen er igennem Rudersdal Kommune. Stillingens løn- og ansættelsesvilkår er ikke dækket af en overenskomst og ansættelsen sker derfor på individuelle ansættelsesvilkår. Som et led i ansættelsen bliver der indhentet børne- og straffeattest. Lønnen er mellem 200 – 250 kr. pr. time alt efter kompetencer og erfaring med opgaven. Ved fast weekendarbejde ydes tillæg. Feriepenge efter loven. Jobbet kræver bil.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Hvis du vil vide mere så kontakt: Stedfortræder i Familiehuset, Line Albech, lalb@rudersdal.dk

eller administrativ medarbejder, Tina Munch Christensen, tmch@rudersdal.dk

Samtaler: Vi indkalder løbende ansøgere til samtaler.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.