Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Støtte (lærer) til afd. Marienlyst - Trekløverskolen

Er du til at arbejde med udsatte børn i Udskolingen, så har vi en stilling med fokus på at støtte elever i almenområdet.

Vi søger en lærer/pædagog til vores udskoling på afdeling Marienlyst, det er vigtigt at man har erfaring med specialpædagogisk arbejde og man kan indgå både fagligt og pædagogisk i arbejdet med børnene.

Vi ønsker at tiltrække dygtige og dynamiske lærere/pædagoger, der brænder for at udvikle gode læringsprocesser, og som ønsker at udveksle viden og de tiltag, der virker. På Trekløverskolen skaber vi sammen læring, hvor alle børn bliver udfordret, og dermed får det bedst mulige afsæt for fremtiden – samtidigt med at vi er en udviklende arbejdsplads.

Vi har stort fokus på arbejdet i faglige, professionelle fællesskaber (team). Vi har i dette skoleår haft fokus på arbejdet med vores pædagogiske grundlag og Co-teaching.

Vi prioriterer videreuddannelse højt indenfor de rammer vi har, for vi har generelt en ambition om at være skolen, hvor elevernes udbytte viser gode resultater, og om at være skolen, hvor man som medarbejder trives, udvikler sig og uddannes.

Der er indgået aftale om Planlægningsgrundlag mellem Frederikssund Kommune og Danmarks Lærerforening, der sikrer et undervisningsloft på max 26 lektioner, og god tid til forberedelse på skolen eller hjemme. Herudover gives 2 ekstra løntrin til nyuddannede. “

Vi er en af Frederikssund kommunes store skoler, beliggende på tre matrikler i selve Frederikssund by, med omkring 950 læringslystne elever, 100 engagerede og kompetente medarbejdere og en involverende og ambitiøs skolebestyrelse og forældrekreds.

Vores skole har tre afdelinger på tre matrikler – to indskolings- og en udskolingsafdeling, hvor alle arbejder i teams.
Marienlyst er vores udskolingsskole med elever fra 7. -9. klasse, Afdelingen ligger på Campus og har et godt samarbejde med ungdomsuddannelserne på stedet.

Frist
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen og skal være skolen i hænde senest den 18. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 43.

Eventuelle spørgsmål
kan rettes til skoleleder Joy Frimann Hansen på mobil 51 36 54 40 eller pædagogisk leder Peter Pedersen 21 78 17 56.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
01. nov 2020

Kontakt
Skoleleder Joy Frimann Hansen eller pædagogisk leder Peter Pedersen

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.