Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Støttepædagog

Klub Syd afdeling Grantoftens Fritids Center, som er beliggende i Ballerup bymidte, søger en støttepædagog på 30-32 timer pr. uge.

JOBBESKRIVELSE

  • Du vil være en del af et støtteteam med 3 andre støttemedarbejdere
  • Din funktion vil som udgangspunkt være børnegruppen i Stjernehuset, og at have opmærksomheden rettet på medlemmer fra normal området, som kan være eller er sårbare og evt. kommer fra familier med udfordringer
  • Medlemmerne skal have hjælp til, at kunne vælge og blive i klubbens forskellige aktivitetstilbud som f.eks. dyr, byggeri, mad, sport, rollespil, kreative værksteder, ture, fester og meget andet
  • Disse børn/unge eller børne-/ungegrupper skal ligeledes hjælpes og opfordres til, at indgå i en social interaktion eller relation, da vi arbejder efter ”Alle ind i fællesskabet”
  • Du skal være tovholder for samarbejdet omkring disse børn/unge, deres forældre og skolen samt deltage i netværksmøder, evt. i et samarbejde med forvaltningen
  • Jobbet medfører også sparring og brobygning til det øvrige personale i forhold til opnået viden omkring de enkelte børn/unge og deres familier. Målet vil være, at disse børn/unge eller børne-/ungegrupper får tillid og mod på, at deltage i de aktiviteter som det øvrige personale har ansvaret for
  • Deltagelse i et månedligt støttemøde, samt et ugentligt personalemøde
  • Aften arbejde vil kunne forekomme
  • Koloniophold i de tilfælde støttebørnene magter og ønsker at deltage i disse.
LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

YDERLIGERE INFORMATION
Henvendelse til Klubleder Finn Andersen på telefon 4477 3634 eller mailadresse fia@balk.dk. Hvis du har interesse for institutionen, så ring eller skriv venligst, så kan Finn sende en lille introduktionsfolder på mail.

ANSØGNINGSFRIST 12. APRIL 2021

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.