Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Støttepædagog til Brylle Skole og SFO

Er du imødekommende og god til at skabe relationer? Finder du det naturligt at bidrage til fællesskabet? Og har du lyst til at være en del af en arbejdsplads, som arbejder ud fra værdierne gensidig respekt, tryghed, trivsel og alles ret til et godt fællesskab? Så kan du meget vel være vores nye støttepædagog.

Vi søger en fagligt stærk og engageret støttepædagog til vores skole og SFO. Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse den 1. marts 2018 eller snarest derefter.  
 
Hvem er vi 
Vi er en landsbyordning bestående af Brylle Skole, Brylle SFO samt Agerholm gårdbørnehave og -vuggestue. På skolen har vi ca. 145 elever fra 0. kl. til 6. kl., og der er ca. 60 børn i vuggestue/børnehave. SFO’en er beliggende på Brylle Skole og har ca. 80 børn tilmeldt. 
 
Vi har et fantastisk dejligt udeområde omkring vores skole og daginstitution bl.a. med multihytte, skov, kuperet terræn og legeplads bygget i naturmaterialer, som lægger op til aktivt udeliv.  
 
Vores værdier er: gensidig respekt, tryghed, trivsel og alles ret til et godt fællesskab.
 
Hvem er du 
Vi ønsker os en kollega, der:
  • både er nærværende og har overblik 
  • er aktiv og samtidig afbalanceret 
  • er imødekommende og samtidig tydelig 

Kort sagt en pædagog, der kan mærkes! 

Vores pædagoger har timer i indskolingen og et godt samarbejde med skolens lærere. Størstedelen af din arbejdstid vil ligge i indskolingen som støttepædagog pt. i 1. kl. og resten i SFO'en. 
 
Vi er et lille sted, og derfor søger vi en person, der vil engagere sig både fagligt og socialt blandt kolleger. Du er god til at skabe relationer, og du finder det som det mest naturlige at hjælpe til i fællesskabet. 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at børneattest indhentes inden ansættelse kan finde sted. Straffeattest skal du selv indhente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.
 
Vil du vide mere 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af landsbyordningen, Susanne Tang, på tlf.: 26 18 24 66.
 
Ansøgningsfristen er den 12. februar 2018, og ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag den 21. februar 2018.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her