Støttepædagog til Kildegårdskolen

Vi søger en pædagog til en støtteopgave – 24 timer om ugen -  omkring en pige i indskolingen med start snarest. Støtteopgaven er foreløbigt planlagt til den 30. juni 2018 med mulighed for forlængelse.

Opgaven er at støtte pigen, i et tæt samarbejde med teamet omkring pigens klasse og med forældrene, så hun bevarer tilknytningen til sin klasse og til skolen, og så hun får større deltagelsesmuligheder i klassens aktiviteter.

Om dig
Du er fagligt og pædagogisk velfunderet og har en viden om eller en erfaring med specialpædagogik. Du er optaget af at arbejde med synlige mål for pigens udvikling. Du er god til at skabe relationer. Du har mod til at prøve nyt i et tæt samarbejde med dine kolleger. Du har lyst til at være en del af et forpligtende fællesskab, hvor fælles forberedelse, evaluering og feedback er en naturlig del af hverdagen. Du er fleksibel og engageret i dit arbejde.

Derfor skal du vælge Kildegårdskolen
På Kildegårdskolen arbejder lærere og pædagoger tæt sammen om elevernes læring. Du bliver en del af et team med erfarne kollegaer, som kan og vil støtte dig som ny medarbejder på skolen.

Vi er en fleksibel og levende arbejdsplads, med en hverdag hvor arbejde og humor går hånd i hånd. Vi har et godt arbejdsmiljø med stort engagement og høj faglighed.

Vi arbejder målrettet med implementeringen af skolereformen, og vi er netop blevet certificeret som FN Unicefs Rettighedsskole. Vi deltager i et AP Møller finansieret projektet om Krop og Kompetence for mere bevægelse i skolehverdagen, og som andre skoler er vi også i gang med implementering af Min Uddannelse som læringsportal.

Om Kildegårdskolen
Skolen ligger i den nordøstlige del af Herlev, og vores skoledistrikt består af såvel socialt boligbyggeri som villaer. Vi er en skole med ca. 1000 elever, som er fordelt på to matrikler. Vi er også Kommunens 10.klasse center.

Vi værdsætter mangfoldigheden og arbejder på at både børn og voksne trives. Vi arbejder hårdt på at få intentionerne i skolereformen til at leve.

Ansøgningsfrist fredag den 23. februar 12:00.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 9.

Du er velkommen til at kontakte faglig leder Joan Henriksen, eller viceskoleleder Hanne Jensen på tlf. 44 52 55 50.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Støtte- kontaktpersoner til børn med særlige behov

Leute ApS

Vil du være støtte- kontaktperson for et barn med særligt behov?Vi har plads i vores kartotek vil du være med?Vi oplever stigende efterspørgsel og søger lige nu studerende til pædagog, socialrådgiver, lærer eller anden relevant uddannelse eller dig ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Uddannet Pædagog til Klub Skovlunde - barselsvikar

Klub Skovlunde

Ballerup
Klub Skovlunde er et fritidstilbud, centralt beliggende i bydelen Skovlunde, i Ballerup kommune. Vi har pt. 520 børn og unge indmeldt. Klubben består af 2 basis afdelinger fysisk tæt på hinanden. Vi arbejder ud fra en relationel og anerkendende pæda...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:7. marts 2018

Faglig dygtig medarbejder til pædagogisk familiestøtte

Olivia

Herlev
Vi leder efter dig som søger faglige udfordringer og kunne tænke sig at prøve kræfter med det tværfaglige arbejde. Stillingen er på 10 timer om ugen og er ideel for dig, som allerede er beskæftiget med andet arbejde eller studie. Mor med fibromyalgi...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:31. marts 2018

Mentorer/støttepersoner søges til studerende på DTU, RUC

DUOS A/S

Som mentor støtteperson støtter du op om en studerende, der har en psykisk funktionsnedsættelse. Din mentorrolle kan fx bestå i at hjælpe din mentee til at få overblik over pensum og frister for opgaveaflevering. Vi tilbyder: Et selvstændigt og udvi...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Afdelingsleder til Enghuset Herlev

Enghuset

Herlev
Børnehuset Enghuset, Herlev, søger afdelingsleder til nyoprettet stilling pr. 1 4 2018. Enghuset er en integreret institution med 4 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper, med ca. 105 børn i alt. Stillinger er placeret i børnehaven. Vi har brug for ...