Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Støttepædagog til Kildegårdskolen

Vi søger en pædagog til en støtteopgave – 24 timer om ugen -  omkring en pige i indskolingen med start snarest. Støtteopgaven er foreløbigt planlagt til den 30. juni 2018 med mulighed for forlængelse.

Opgaven er at støtte pigen, i et tæt samarbejde med teamet omkring pigens klasse og med forældrene, så hun bevarer tilknytningen til sin klasse og til skolen, og så hun får større deltagelsesmuligheder i klassens aktiviteter.

Om dig
Du er fagligt og pædagogisk velfunderet og har en viden om eller en erfaring med specialpædagogik. Du er optaget af at arbejde med synlige mål for pigens udvikling. Du er god til at skabe relationer. Du har mod til at prøve nyt i et tæt samarbejde med dine kolleger. Du har lyst til at være en del af et forpligtende fællesskab, hvor fælles forberedelse, evaluering og feedback er en naturlig del af hverdagen. Du er fleksibel og engageret i dit arbejde.

Derfor skal du vælge Kildegårdskolen
På Kildegårdskolen arbejder lærere og pædagoger tæt sammen om elevernes læring. Du bliver en del af et team med erfarne kollegaer, som kan og vil støtte dig som ny medarbejder på skolen.

Vi er en fleksibel og levende arbejdsplads, med en hverdag hvor arbejde og humor går hånd i hånd. Vi har et godt arbejdsmiljø med stort engagement og høj faglighed.

Vi arbejder målrettet med implementeringen af skolereformen, og vi er netop blevet certificeret som FN Unicefs Rettighedsskole. Vi deltager i et AP Møller finansieret projektet om Krop og Kompetence for mere bevægelse i skolehverdagen, og som andre skoler er vi også i gang med implementering af Min Uddannelse som læringsportal.

Om Kildegårdskolen
Skolen ligger i den nordøstlige del af Herlev, og vores skoledistrikt består af såvel socialt boligbyggeri som villaer. Vi er en skole med ca. 1000 elever, som er fordelt på to matrikler. Vi er også Kommunens 10.klasse center.

Vi værdsætter mangfoldigheden og arbejder på at både børn og voksne trives. Vi arbejder hårdt på at få intentionerne i skolereformen til at leve.

Ansøgningsfrist fredag den 23. februar 12:00.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 9.

Du er velkommen til at kontakte faglig leder Joan Henriksen, eller viceskoleleder Hanne Jensen på tlf. 44 52 55 50.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her