Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Støtteperson/Borgerkonsulent søges

Familie og Voksenstøtte i Halsnæs Kommune søger ny medarbejder i en delt stilling som støtteperson og som Borgerkonsulent i vores velfærdsinnovationsprojekt ”Sammen om job”. Stillingen er på 37 timer, med halv tid i hver funktion og til besættelse pr. 1-5-2017.
Funktionen som borgerkonsulent arbejdes der med i vores velfærdsinnovationsprojekt, hvor vi i en 3 årig periode afprøver den evidensbaserede metode CTI (Critical time intervention) for Socialstyrelsen i projektet, Sammen om job. Her arbejdes der med aktivitetsparate borgere, der har mere end 1 års fravær fra arbejdsmarkedet mhp indenfor en afgrænset tidsperiode, at få borgerne i ordinært job. Vi anvender En plan som tager udgangspunkt i borgerens drømme og håb samt  metoden Løsningsfokuseret tilgang (LØFT). I denne funktion vil du få en myndighedsfunktion, da projektet arbejder indenfor rammen af  frikommune. Der er supervision hver 2 mdr i projektet.
Voksenområdet har stor tilgang af nye opgaver omkring borgere med komplekse problemstillinger, hvorfor vi har brug for en ny medarbejder. Arbejdsområdet som støtteperson udgør  socialt arbejde med udsatte borgere med psykisk sygdom og borgere med misbrug der bor i eget hjem. Kerneopgaven er at arbejde med grupper og netværk i netværkstilbud og derudover arbejdes der efter SEL § 85 både individuelt tilpasset støtte, i bofællesskaber og aktivitetstilbud.
 
Vi ønsker medarbejdere der:

 • har en mellemlang videregående uddannelse, samt lyst og evne til at arbejde udviklingsorienteret med udsatte borgere.
   
 • gerne har erfaring og eller relevant uddannelse inden for psykiatri , har erfaring fra samværs- og aktivitetstilbud, kan arbejde med  borgerens netværk  eller har erfaring fra Jobcentret.
   
 • anerkender og arbejder efter principperne i den (re)habiliterende tilgang.
   
 •  er i stand til at arbejde både selvstændigt og kan tænke og arbejde tværfagligt.
   
 • er indstillet på fleksibel arbejdstid (aften- og weekendarbejde kan forekomme) og mangeartede opgaver.
   
 • som person er psykisk robust, men også engageret, fleksibel, rummelig, tålmodig og kreativ, samt har evnen til at skabe relation til udsatte borgere. 
 • Du skal kunne lide at dokumentere. Vi bruger Workbase, Nexus og SBSYS.
Vi tilbyder:
 • et spændende, ansvarsfuldt og til tider besværligt arbejde.
   
 • en travl arbejdsdag med masser af udfordringer.
   
 • en arbejdsplads med gode kollegaer og høj grad af trivsel.
   
 • supervision, tværfaglig sparring og løbende kompetenceudvikling.
 • Du vil blive uddannet i CTI-metoden efter ansættelsen.
Løn og ansættelsesforhold :
I henhold til gældende overenskomst og principperne i ny løn.
Yderligere oplysninger :
Hvis du vil vide mere om jobbet kan du kontakte Viceleder Susanne Lefevre Rasmussen på tlf.. 40537794 eller støtteperson Jeanette Nielsen på tlf. 24985510                                                                                                                                                   
Vi gør opmærksom på, at Halsnæs kommune indhenter referencer, børneattest og udvidet straffeattest ved alle nyansættelser.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her