Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stokholtbuen søger uddannet pædagog

Er du vores nye kollega, der ligesom os, brænder for at gøre Stokholtbuen til Danmarks bedste tilbud til målgruppen?

Vi søger på vegne af vores tværfaglige sammensatte personalegruppe samt husets fantastiske og unikke borgere en nysgerrig og fagligt velfunderet pædagog, der har lyst til at komme med på rejsen til at blive Danmarks bedste helhedstilbud inden for vores målgruppe. Er det dig?

Du vil blive en del af et allerede tværfagligt hus, hvor alle arbejder ud fra vores definerede kerneopgave med fokus på, hvordan vi som ressourcepersoner fagligt og personligt kan bidrage til at understøtte den enkelte borgers liv.

”Vi understøtter den enkelte borgers ønsker for et godt, sundt og værdigt liv. Vi tager udgangspunkt i borgerens ønsker, ressourcer og netværk og finder de bedste løsninger sammen med borgeren”

Vi ønsker at sætte handling bag vores ord, hvorfor vi er påbegyndt en proces med dynamisk sammensatte ressourceteams for derved at sikre en helhedsorienteret tilgang til den enkelte borger.

OM DIG
Du er drevet af at ville udvikle dine kompetencer i takt med de behov, som vores kerneopgaveløsning har behov for, og vi forventer derfor, at du i dit virke deltager og bidrager til din egen kontinuerlige kompetenceudvikling - bl.a. ved at deltage i faglige refleksionsrum med dine øvrige kollegaer og daglige leder.

For at komme i betragtning til jobbet kræver det, at du er professionel, fagligt velfunderet og heraf er bevist om egne kompetenceområder. Endvidere forventer vi, at du er handlekraftig og villig til at tage ansvar. Som person er du struktureret og evner at planlægge og udføre aftalte opgaver samt formår at dokumentere praksis.

Det er ligeledes et krav, at du besidder et nuanceret menneskesyn og altid er nysgerrig i mødet med den enkelte borger og deraf formår at reflektere over egen praksis. Ligeledes forventer vi, at du oplever helhedspleje - herunder personlig pleje - som en naturlig del af dit arbejde. Beboernes miljø er struktureret og forudsigeligt, men arbejdsopgaverne kalder på, at du er omstillingsparat og fleksibel.

  • Du er uddannet pædagog med interesse i at arbejde med nonverbal kommunikation
  • Du besidder gode evner til at formulere dig både på skrift og i tale og har gerne erfaring med at beskrive pædagogiske processer, indsatsplaner, statusbeskrivelser mv.
  • Du er nysgerrig, har god energi og bidrager positivt til samarbejdet og det gode arbejdsmiljø.

På Stokholtbuen tilknyttes du ved ansættelsesstart en mentor, der de første 3 måneder vil sikre din introduktion til Botilbuddet og medvirke til, at du hurtigt opnår viden og tryghed omkring Stokholtbuen, vores tilgange, metoder og ikke mindst vores menneskesyn, hvorfor vi ikke har en forventning om, at du har direkte erfaring med vores målgruppe.

Alle fastansatte forventes at deltage i et 4 ugers uddannelsesforløb i neuropsykologi og neuropædagogik inden for det første års ansættelse. De opnåede kompetencer understøttes desuden af 4-6 årlige fagsupervisioner af de undervisere, som forestår uddannelsesforløbet.
 
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, hører vi meget gerne fra dig.

Inden du ansøger, ser vi meget gerne, at du læser om os på vores hjemmeside www.stokholtbuen.dk

HVEM BOR PÅ STOKHOLTBUEN
Stokholtbuen er et helhedstilbud for 36 voksne mennesker mellem 20- 70 år med autismespektrum forstyrrelser og andre følgehandicaps - herunder moderat/svær mental retardering. Det er således mennesker på et lavt udviklingstrin, der bor på Stokholtbuen, og støtteniveauet er derfor omfangsrigt.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Arbejdstid er som udgangspunkt skiftende tjeneste (dag-/aftentjeneste samt hver anden weekend).

Timeantal: 32-37 timer ugentlig.

YDERLIGERE INFORMATION
Ønsker du at høre mere om stillingen er du er velkommen til at kontakte vores ledere Christine Walentin Skøtt på telefon 4477 6203 eller Jeanne Skotte på telefon 4477 6207 på hverdage i dagtimerne.
  
ANSØGNINGSFRIST: 27. SEPTEMBER 2020
Der afholdes samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag. 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.