Gem job

Store Manager til File Under Pop's nye Colour Lab

Vi søger en ambitiøs og kreativ Store Manager med baggrund indenfor farvehandel, flair for kundeservice og interesse for salg.

I File Under Pop arbejder vi med rumdesign. Vi lægger vægt på at skabe nogle smukke rammer for det menne- skelige livsrum – ved at tilgå opgaven ud fra en kunstnerisk og innovativ vinkel. Vi beklæder store som små overflader – vægge, gulve og lofter – med keramiske lerfliser, glaserede og dekorerede lavasten, tapeter og maling. Alle produkter er håndforarbejdede.

I hjertet af København åbner vi File Under Pop’s første Colour Lab, hvor ambitionen er at skabe en anderledes og kreativ oplevelse for vores kunder i forbindelse med valg og køb af vores maling. Vi vil invitere kunder indenfor til en anderledes dialog og proces omkring farver og taktile overflader.

I den forbindelse søger vi en Store Manager på fuldtid, der skal varetage vores Colour Lab på Esplanaden 6, 1263 Købehavn K.

Som Store Manager hos File Under Pop bliver dine ansvarsområder:

 • Salg og salgsfremmende aktiviteter i butikken
 • Behovsidentificering og rådgivning af butikkens kunder, der både består af professionelle fagfolk og privatkunder
 • Lagerstyring og håndtering af udvalgte online-ordrer
 • Sørge for at butikken lever op til det ønskede udtryk baseret på vores DNA
 • Planlægning, eksekvering og opfølgning på egne kunder inkl. opsøgende salgsarbejde
 • Tilbudsgivning, forhandling og afslutning af ordrer
 • Rapportering og sparring omkring indsatser og salgsfremmende aktiviteter
 • Sikre et godt salgsteam i butikken samt træne og udvikle butiksassistenter. Du vil have personaleansvar for to til tre salgsassistenter

I samarbejde med File Under Pop’s ledelse sætter du overordnede mål for butikken, som du har ansvaret for at realisere. Herudover vil du have afgørende indflydelse på butikkens salgstal, budget, rapportering, udvikling af kundeoplevelser og personale. Du vil referere direkte til vores CEO, og indgå i et tæt samarbejde med File Under Pop’s grundlægger og ejer Josephine Akvama Hoffmeyer, samt tage del i en organisation i vækst bestående af 15 dedikerede og kreative medarbejdere.

Som Store Manager hos File Under Pop er det vigtigt, at du:

 • Har erfaring fra maler- eller beslægtet branche og er en dedikeret sælger
 • Er en kreativ sjæl – det er vigtigt, at du har æstetisk flair og interesse for de unikke muligheder forskellige farver og overflader kan skabe
 • Trives med ansvar for salg, bemanding og butiksdrift
 • Er en dedikeret teamleder og prioriterer træning og vejledning af dine medarbejdere
 • Er resultatorienteret, ambitiøs og har et højt energiniveau
 • Er struktureret og vedholdende
 • Er fortrolig med IT

Send os din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag, eller snarest muligt via "Søg jobbet online" nedenfor, da vi løbende indkalder til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Krysfeldt på telefonnummer (+45) 60 63 23 30.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Peter Beier Chokolade søger Shop Manager

Peter Beier Chokolade

København Ø
Til vores caf butik på Østerbro søges en engageret og serviceminded Shop Manager Du har en unik mulighed for, at blive en del af n af Danmarks førende chokoladeproducenter. Vi har en klar ambition om at være de bedste indenfor kvalitet og service - ...
Indrykket:27. marts 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Peter Beier Chokolade søger Shop Manager

Peter Beier Chokolade

København Ø
Til vores caf butik på Østerbro søges en engageret og serviceminded Shop Manager Du har en unik mulighed for, at blive en del af n af Danmarks førende chokoladeproducenter. Vi har en klar ambition om at være de bedste indenfor kvalitet og service - ...
Indrykket:27. marts 2021