Storkundesælger til byggebranchen Århus, Randers & Djursland

Tag det næste skridt i din salgskarriere

Netop nu har du chancen for at tiltræde en ansvarsfuld og udviklende stilling som storkundesælger hos Würth Danmark A/S.

Hos Würth Danmark A/S bliver du en del af en vækstorienteret og succesfuld virksomhed i rivende udvikling. Vi tæller med stolthed Danmarks største salgsstyrke inden for B2B, og vi bakkes op af et stærkt bagland på vores hovedkontor i Kolding.

Dit job og din salgskarriere

Som storkundesælger er du ansvarlig for salg til mellemstore og store kunder i byggebranchen. Dit salgsdistrikt er Århus, Randers, Hobro samt Djursland, og vi ser gerne, at du også selv er bosat i området.

Som storkundesælger agerer du sparrings- og samarbejdspartner for dine kunder. Det er derfor essentielt for dig at kunne forstå den enkelte kundes forretning. Du skaber stærke relationer til både eksisterende og potentielle kunder. Du bidrager til stor værdiskabelse hos dine kunder gennem kompetent rådgivning og salg af vores højkvalitetsprodukter og vores mange unikke løsninger.

”Jeg er konkurrencemenneske, og jeg vil lykkes! Derfor er det så fedt at opleve, at jeg virkelig skaber værdi hos mine kunder, jeg udvikler kundens forretning sammen med kunden, og i den forbindelse udvikler jeg også mig selv.” (Simon, storkundesælger)

Du vil arbejde med salg og professionel rådgivning på operationelt, taktisk og strategisk niveau. Du vil samarbejde med hele kundens købscenter, og den forskellighed og kompleksitet det indeholder. Du vil prioritere at researche markedet og kunderne, du vil være informations- og videnssøgende, og du vil arbejde med at udvikle komplekse tilbud og prisaftaler.

Vi tilbyder dig

 • En ansvarsfuld og udviklende stilling i en succesfuld og veldrevet region, hvor du vil have ansvaret og den daglige styring af dit eget salgsdistrikt
 • Et professionelt og skræddersyet onboarding-program, som klæder dig på til at få succes i dit job
 • Fast grundløn med provisionsordning
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Arbejdsrelaterede redskaber som bil, computer, IPad og mobiltelefon
 • Høj grad af frihed og tillid i din dagligdag
 • Nærværende ledelse, stærkt bagland, kollegial kultur
 • ”Der er rigtig gode karrieremuligheder hos Würth, og jeg bliver udviklet meget i mit job. Fx sidder jeg hver dag i nye forhandlingssituationer hvor jeg bliver dygtigere og dygtigere.” (Simon, storkundesælger)

  Hvem er du

  Du er ambitiøs og vedholdende. Du har en tillidsvækkende og proaktiv adfærd, og dine kommunikative evner er i top. Vi vægter din solide erfaring med løsnings- og konceptsalg, din brancheerfaring er derfor sekundær. En håndværksmæssig baggrund kan være en fordel, men er ikke et krav. Du er resultatorienteret, og du trives i et skiftende miljø, hvor du arbejder operationelt, taktisk og strategisk med dine eksisterende kunder, såvel som med nye potentielle kunder. Dine IT-kundskaber er gode og dit forretningskendskab er i top.

  Er du interesseret?

  Se filmen og mød Simon som fortæller om sin spændende hverdag som storkundesælger, og hvorfor han synes, at lige netop han har det bedste job!


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.