Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

STORMS PAKHUS - ODENSE STREET FOOD - SØGER DRIFTSCHEF

Vil du være en del af Odenses største madmarked, og ride med på street food bølgen, er du måske personen vi søger.

Vi søger en driftschef, som både kan være en fantastisk vært, have mange bolde i luften, have styr på personale og lønprocenter, såvel som dækningsgrader i barerne. Du får ansvaret for et helt hus der ulmer af liv, glæde og hygge – og vi ønsker én, som både har lyst til at være tilstede indenfor og udenfor arbejdstiden. Én som er en go-getter og som lever og ånder for stedet. Vi søger i særdeleshed en dynamisk og fleksibel tankegang, da bl.a. vejrforhold har en stor indflydelse på den daglige drift.

Som person er du udadvendt og har været vant til at blive målt på dine resultater, og du har før arbejdet med KPI’er. Du er en humørspreder, der er god til at socialisere og omgås andre mennesker. Brancheerfaring fra restaurationsbranchen er et must. Lønnen er meget attraktiv og der vil yderligere indarbejdes en spændende bonus model.

Ansættelse er hurtigst muligt, og der vil blive afholdt løbende samtaler. Ansøgningen sendes til hello@stormspakhus.dk. Ansøgningsfrist er d. 1/7.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her