Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stram Op instruktør

Vil du være med til at gøre fitness og en sund krop tilgængeligt for alle? Så er du måske vores nye holdinstruktør på Stram Op.

De rette kandidater vil blive en del af et team bestående af energiske, imødekommende og engagerede kollegaer, hvor fokus ligger på at skabe træning- og arbejdsglæde i en travl hverdag.

Vi tilbyder en sjov og spændende rolle med gode løn- og personaleforhold, samt mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse.


HOLDINSTRUKTØRER I STRAM OP
Som holdinstruktør på Stram Op skal du kunne motivere vores medlemmer til at yde deres maksimale. Vi forventer, at du har en relevant holduddannelse i Stram Op, samt at du selv kan tilrettelægge både planlægning og gennemførelsen af dine hold-timer.

Du får frie tøjler til at sammensætte dine timer, og du skal derfor kunne lave et spændende og udfordrende program.
Vores medlemmer har ofte instruktørerne som forbillede, når det gælder træning, og mange er ’stamgæster’ hos den enkelte instruktør. Derfor vil det også være et klart plus, hvis du formår at skabe den gode og inspirerende stemning.


LØN
Efter kvalifikationer.


ANSØGNING
Har du lyst til at være en del af en kæde i rivende udvikling med mulighed for masser af udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, uddannelsesbevis samt CV snarest muligt. 

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne annoncen, hvis vi finder den rette kandidat inden ansøgningsfristen.Fitness World blev etableret i 2005 på Gasværksvej i København. Siden det første center blev åbnet, er der kommet mange flere til. I dag er Fitness World Danmarks største fitnesskæde med flere end 180 centre og 500.000 medlemmer.

Vi har gjort det til vores mål at hjælpe hele Danmark med skabe sundere vaner, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i Fitness World hver dag træne og motionere i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig. Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe sunde træningsvaner via et stort udbud indenfor fitness og træning. Vores professionelle fokus er kroppen, men god fysik gør det ikke alene. For os handler sundhed om balance og om at have det godt mentalt, fysisk og socialt. Det er derfor, vi er mere fokuserede på, hvad træning kan gøre ved størrelsen på dit smil end størrelsen på dine muskler.

Fitness World Group A/S har hovedkontor i Danmark og består af Fitness World, Urban Gym, Basefit og vores sports nutrition brand, Functional samt Fitness Institute, der leverer internationalt godkendte uddannelser. I 2015 åbnede vi de første centre i Polen og i oktober 2018 overtog vi Basefit kæden i Schweiz. I dag beskæftiger Fitness World Group A/S 4.500 medarbejdere i henholdsvis Danmark, Schweiz og Polen


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.