Strategisk analyse- og prischef - Kunstig intelligens - BIG Data - State of the art analyseværktøjer - Stærk karriere- og udviklingsplatform

For koncernen Brødrene A&O Johansen søger vi en dygtig strategisk analyse- og prischef. Du kan have relativt få års erfaring med udarbejdelse af forretningsrelaterede analyser f.eks. som analytiker, business analyst eller lign. , eller du kan have en del års erfaring med analyser, som senior analytiker, analysechef eller lign.


Du trives med at udarbejde forretningsanalyser, som skaber relevant værdi for virksomheden og dens direktion. Du refererer direkte til en af direktionens direktører, og du får direkte medindflydelse på koncernens forretningsudvikling, og unik indsigt i koncernens kerne forretningen. Se venligst www.ao.dk. Koncernen omsatte for 2,6 mia.kr. i 2015/2016, og har cirka 650 medarbejdere. Over de sidste 3 år har koncernen tilkøbt to portaler BilligVVS og Greenline.


Stillingens rolle, ansvarsområder og opgaver:
En central rolle i forhold til direktionens beslutninger om koncernens forretningsudvikling. Et meget dynamisk job med varierende opgaver, hvor du løbende bliver udfordret på en konstruktiv og positiv måde.


Selvstændigt job hvor du analyserer og rådgiver ledelsen på et højt forretningsniveau. Dybt baseret på analyseresultater sparre du med ledelsen, og tænker gerne forretningsmæssige ud fra boksen. Jobbet indebærer, at du arbejder stort set 100% udviklingsorienteret med dine opgaver.


Lederansvaret for en analyse- og prisafdeling, der i dag vedligeholder koncernens prissystem, prissætning og priskontrol i henhold til koncernens forretningsgange,og udarbejdelsen af en lang række analyser. Du får personaleansvaret for 5 erfarende medarbejdere, som er meget selvkørende.


Arbejde med nyt ”State of the Art” prisværktøj, som er det eneste pt. i Danmark. Prisværktøjet er blevet implementeret i koncernen over de sidste 1,5 år. Du får ansvar for at videreudvikling af koncernen prisværktøj, og der er udarbejdet et plan, men du behøver ikke følge den. Du kan trække på en række interne og eksterne kompetencer i den forbindelse.


Udarbejde analyser af høj kvalitet til ledelsen, og du får mulighed for at arbejde med de nyeste analyseværktøjer, bl.a. neurale netværk (kunstig intelligens), Avance Learing og Avance Analytics, hvor du kan trække på interne og eksterne kompetencer.


Udarbejde analyser af salgs- og dækningsbidrag til optimering af forretningen.
Udarbejde forretningsrelaterede ad-hoc analyser, som du enten selv udarbejder, eller du sikrer, at din afdeling udarbejder analyserne i samarbejde med dig.


Deltage pro-aktivt med strategiske analyser til direktionen, og koncernens prisstrategi.
Deltage pro-aktivt i koordinationsmøder sammen med salgsledelsen og CFO, hvor du kommer med analyser af høj validitet og kvalitet, som der træffes væsentlige beslutninger ud fra.


Din nærmeste chef har et højt engagement, har stærke analytiske evner, velstruktureret, afbalanceret, direkte, omgængelig og åben for dialog og sparring. Der gives stor frihed under ansvar, og der er meget højt til loftet. Dvs. du skal ikke tage politiske hensyn eller andet, men du kan sige tingene lige ud.


En virksomhed som er meget forandringsparat, ambitiøs og i konstant i udvikling, og hvor der er stort fokus på service- og effektivitetsforbedringer samt optimering og digitalisering.
Stor berøringsflade til organisationen. Stærk karriere- og udviklingsplatform.


God balance mellem arbejde og familieliv/fritid, og der er flekstid kl.7-9 og kl.15-17, samt mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale. Der er tale om en virksomhed som vægter fritid/familieliv højt. Det vil sige arbejdsugen er i gennemsnit 40 timer. Det handler ikke om antal timer, men om de resultater, som du opnår i dit arbejde.


Du tilbydes en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer. Der er forberedt en grundig introduktion til jobbet.


Erhvervsmæssige kvalifikationer hvor du ikke nødvendigvis behøver opfylde alle kravene:
– Har erfaring med at løse opgaver ud fra en effektiv og struktureret kortlægning af problemstillinger og løsninger.
– Har erfaring med at rådgive, og formidle resultater fra analyser til den aftalte deadline.
– Er vant til at levere analyser i et højt kvalitetsniveau med høj validitet og præcision.
– Har vis erfaring eller erfaring med analyser af store datamængder fra f.eks. konsulentkoncern, analysebranchen, koncern eller lignende erhvervserfaring.
– Har vis erfaring eller erfaring med statistikværktøjer.
– Har vis erfaring eller erfaring med visualiserings-/BI-værktøjer.
– Har vis erfaring eller med priselasticitet, eller teoretisk kendskab til priselasticitet.
– Har vis erfaring eller erfaring med BtB priser samt evt. erfaring med BtC priser men intet krav.
– Evt. ledererfaring men intet krav.

Personlige kvalifikationer:
Kvalitetsbevidst, analytisk, velstruktureret, omhyggelig, overblik, ansvarsbevidst, målrettet.
Selvstændig, selvkørende, teamplayer, situationsfornemmelse, engagement, kreativ


Uddannelsesmæssige kvalifikationer:
Cand.scient.mat., cand.scient.oecon., cand.oecon., cand.polit., cand.merc.mat. eller lignende
Økonomisk og/eller matematisk kortere eller længere videregående uddannelse.
Ingeniør, civilingeniør eller lignende uddannelse kombineret med praktisk erfaring
Evt. kortere uddannelse kombineret med solid praktisk relevant erfaring.


Geografisk beliggenhed:
Alberslund, tæt på centrale indfaldsveje, offentlig transport og gode parkeringsmuligheder.
Deadline:
Snarest eller efter nærmere aftale, og i forhold til dit opsigelsesvarsel.


Er du interesseret i jobbet:
Send venligst evt. kort ansøgning og/eller dit eget cv mrk.SAP til: krugersearch@kruger-search.com
Har du evt. spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe tlf. 33 11 33 08 eller sende en mail: krugersearch@kruger-search.com

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Dynamisk Regnskabschef søges til godt balanceret og velkonsolideret virksomhed i Trekantområdet

Proselection

København
Beskrivelse Som virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske kompetence med ansvar for tre medarbejder, bliver du et naturligt omdrejningspunkt i virksomhedens regnskabsmæssige og økonomiske dagligdag. Du bliver ansvarlig for at opgaverne løses til ...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Fremsynet områdechef til det specialiserede børne- og ungeområde i København

Borgercenter Børn og Unge

Socialforvaltningen i Københavns Kommune er som landets største socialforvaltning ambitiøs og går foran på det specialiserede børne- og ungeområde. Med omstillingen Tæt på Familien udvikler vi nye løsninger og metoder for at understøtte arbejdet med...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Økonomichef i Kongehuset

Kongehuset

Kongehuset søger en fagligt velfunderet økonomichef, der skal overtage stillingen fra den nuværende økonomichef, der går på pension. Kongehusets økonomichef refererer til hofmarskallen og indgår i den samlede ledelse af Hofmarskallatet. Hofmarskalla...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Regnskabschef søges til international produktionsvirksomhed i vækst beliggende i Søborg

Proselection

København
Beskrivelse Som regnskabschef får du ansvaret for at drive regnskabsfunktionen i en spændende, international produktionsvirksomhed i vækst. Du har en stærk sparringspartner i virksomhedens Global CFO, som du får et tæt samarbejde med. Du vil få en a...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Økonomichef til Socialforvaltningen i Københavns Kommune

Økonomi og Byggeri

Vil du være Socialforvaltningens nye økonomichef? Vil du være med til at sikre en fortsat sund økonomi i Socialforvaltningen? Kan du jonglere med store tal og har du politisk tæft? Kan du gennemskue komplicerede problemstillinger og formidle dem kla...