Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk Indkøber

Har du har et godt købmandsgen og erfaring som indkøber?
Har du lyst til udfordringer i en travl virksomhed i vækst?
Og hvis du også trives du med en positiv og uformel omgangstone,så er denne stilling måske noget for dig. 

Vi søger en strategisk indkøber til vores indkøbsteam, der p.t. består af 3 engagerede og kompetente indkøbere, som varetager alle indkøb for Steel Products. 

Dine arbejdsopgaver vil – udover at håndtere indkøb og tilbud - bl.a. være at:

- Disponering af lager- og projektvarer
- Analysere og skabe overblik over daglige transaktioner
- Fremstille detaljerede pris- og markedsanalyser

Vi forstiller os, at du er uddannet indenfor indkøb, supply chain eller lignende behersker dansk, tysk og engelsk i skrift og tale har kendskab til Axapta eller Navision gerne har erfaring fra en indkøbsfunktion i stålbranchen.

Dine personlige egenskaber er gode kommunikationsevner på alle niveauer, både internt og eksternt. Du er struktureret, har gode analytiske evner og tager ansvar for dine opgaver. Du leverer resultater gennem samarbejde og personligt drive. Som person har du en positiv tilgang til arbejdsopgaverne og ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi er en arbejdsplads i vækst med stor indflydelse på eget job. Du vil få mulighed for at udvikle din faglighed og sammen med dine kolleger i hele virksomheden løbende procesudvikle, så vi sammen sikrer høj kvalitet og rettidig levering til rette pris.

Din primære arbejdsplads vil være i Horsens, og du vil kunne få enkelte arbejdsdage i Nordborg. Der vil være rejsedage forbundet med leverandørbesøg eller udvælgelse af nye leverandører.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her