Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk indkøber

Strategisk indkøber Indkøb af indirekte materialer med stor fokus på stakeholder management

Få ansvar – driv strategisk indkøb

Motiveres du af at arbejde med mennesker og den fulde bredde af indkøbsprocessen, og trives du i et dynamisk miljø med et højt tempo? Så er det dig vi søger, til Strategic Procurement afdelingen ved Fertin Pharma, hvor der er otte kolleger, der sikrer god faglig sparring og stærkt samarbejde!

Fertin Pharma har meget høje ambitioner og er i gang med en transformation af hele procurement området, hvorfor virksomheden ønsker at få tilføjet yderligere stærke kræfter til teamet. Lige nu er virksomheden på en strategisk rejse mod at strukturere indkøbsprocesser og understøtte den store indirekte indkøbsmasse langt bedre, hvilket denne rolle i høj grad centrerer sig omkring.

Jobbet


I det daglige er du en stærk indkøber, der arbejder struktureret med en meget bred portefølje af opgaver. Indirekte indkøb spænder bredt, fra kaffemaskiner og kontorartikler, avancerede indkøb af laboratorie- og produktionsudstyr til omfangsrige og komplicerede CAPEX-projekter. Samlet set består porteføljen af +1.000 leverandører og et årligt spend på +100 mio. kr. Du løser opgaverne i samarbejde med afdelingens junior buyer og sikrer, at I sammen får løftet barren og prioriteret opgaverne ud fra vilkår og muligheder.

Succes i jobbet kommer udelukkende ved et bredt og dybdegående samarbejde med mange interne og eksterne stakeholders. Som strategisk indkøber er du involveret allerede fra projektopstart til projekterne afsluttes, og fungerer som en central supportfunktion, der sikrer optimale kontrakter, klare aftalegrundlag, gunstige priser og en struktureret proces.

Dit overordnede mål er at bidrage til en struktureret og velfungerende Strategic Procurement afdeling, der understøtter de interne kunder med klare processer, roadmaps og struktur samtidig med at leverandørerne oplever dig som en løsningsorienteret, standhaftig og klar part i forhandlinger. Opsummeret indbefatter det blandt andet:

 • Tage ejerskab for procurement processen på alt indirekte indkøb
 • Samarbejde med interne stakeholders om roadmap for indkøb og CAPEX-investeringer
 • Forankre processer og skabeloner til brug for indirekte indkøb
 • Udarbejde og vedligeholde standard betingelser og kommercielle vilkår
 • Opbygge markedskendskab på de væsentlige store indkøbsområder og ellers agere som en super bred indkøber på den store bredde af indkøb og aftaler
 • Udarbejde RFQ’s og tender materiale sammen med de interne stakeholders
 • Gennemføre forhandlinger på indirekte indkøb og sikre holdbare aftaler og gode priser
 • Udføre markeds- og forbrugsanalyser for at identificere og følge de primære cost trends
 • Identificere og drive optimeringsprojekter
 • Arbejde med leverandørrisiko og bæredygtighed.

Du vil med dit store engagement og personlige drive sikre et øget fokus på, at teamet skaber en forretningsorienteret strategisk indkøbsfunktion, der understøtter Fertins strategi.

Hvem søger vi?

Vi søger et struktureret og skarpt talent, der har lyst til at arbejde med indkøb og indkøbsprocesser i en kompliceret produktionsvirksomhed.

Du har en baggrund med stærke resultater inden for indkøb og betydelig erfaring med et stort spænd af leverandører, meget gerne af teknisk niveau. Du er helt på hjemmebane i at drive processer, standarder og struktur, og du har stærke formuleringskompetencer. Du forankrer ansvar og fremdrift og ved, at vi skal udfordre status quo for at opnå de store forbedringer.

Du er ikke jurist, men god til at vurdere aftalegrundlag og kontrakter, og du er en stærk IT bruger, både af ERP-system og Excel.

Din baggrund kan være mangeartet. Ideelt har du en HHX efterfulgt af en relevant uddannelse på Bachelor niveau, det vigtigste er, at du har ”værktøjskassen” og evnerne til at drive dette vitale område, hvilket du har bevist igennem minimum 5 års erfaring i tilsvarende rolle(r).

Som person er du meget hands-on og en udpræget teamplayer. Du sætter en ære i at leve op til de aftalte målsætninger samt levere kvalitet, og vi forventer, at du er initiativrig, arbejder struktureret og tager ansvar for dine opgaver.

Har du deslige erfaring med direkte teknisk/maskinelt indkøb og/eller erfaring fra FMCG eller Pharma industrien, er det kun en stor fordel.

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, og har du desuden:

 • Evnen til at kommunikere flydende på dansk og engelsk i skrift og tale
 • Bopæl maksimalt 45 minutters kørsel fra Vejle.
Har du spørgsmål?


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Nissen på mobil 2274 4228.

Er du interesseret, skal du sende et uddybende CV til Henrik Nissen (du behøver ikke at sende en ansøgning) snarest muligt via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål kan du kontakte Henrik på 2274 4228.

Virksomheden

Fertin Pharmas mission er at supportere en sundere livsstil hos forbrugerne. Dette sikres gennem udvikling og produktion af effektive, brugervenlige og behagelige leveringsplatforme, der indeholder aktive eller funktionelle ingredienser.

Fertin Pharma er verdens førende B2B leverandør af nikotin tyggegummi, hvor ekstruderet tyggegummi benyttes som leveringsplatform for den aktive ingrediens, nikotin.

Virksomheden har en høj grad af specialisering inden for R&D og produktion. En høj grad af knowhow og en stærk teknologisk platform sikrer således brugervenlige og effektive løsninger for forbrugerne. Virksomheden har leveret gode økonomiske resultater gennem årene, og der foreligger en ambitiøs vækststrategi.

Fertin Pharma ejes dels af kapitalfonden EQT, dels af familien Bagger-Sørensen.

Virksomheden har R&D- og produktionsfaciliteter i Danmark, Canada og Indien og beskæftiger knap 900 medarbejdere 650 i Danmark, 100 i Indien og 120 i Canada). Omsætningen udgør ca. 1 milliard DKK.

Læs mere på www.fertin.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.