Strategisk indkøber

For Cold Jet i Bramming søges en strategisk indkøber med en god teknisk forståelse.

Om Cold Jet og stillingen

Cold Jet er beliggende i Bramming ved Esbjerg, tæt på den vestjyske motorvej, og er verdens største og førende inden for CO2-/tørisproduktionsmaskiner. Cold Jet er en global virksomhed med hovedsæde i USA og afdelinger i flere lande. Virksomheden er inde i en god og spændende udvikling i et stærkt stigende marked. 

Med reference til produktionschefen og i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i organisationen, får du ansvaret for det strategiske indkøb. Her vil du igennem strategisk og operationelt indkøbsarbejde sikre, at alt er korrekt i forhold til pris, kvalitet, leveringssikkerhed, risikovurdering etc. Du bliver ansvarlig for leverandørudvikling af nuværende leverandører/partnere og forhandling af kontrakter og rammeaftaler. Herunder vil du få ansvar for at afsøge, evaluere og indkøre nye leverandører.

Du vil få en bred kontaktflade i Cold Jets globale organisation. Du skal derfor kunne kommunikere i øjenhøjde med mange forskellige interessenter og have lyst til at indgå i et team med fokus på at "spille hinanden gode".

Dine primære opgaver vil være:

  • forhandle med leverandører om de bedste løsninger og implementering af indgåede aftaler
  • styrke og udvikle samarbejdet med strategiske leverandører
  • systematisere og ensrette kontrakter, processer og retningslinjer i forhold til leverandører
  • optimering af logistisk flow samt fokus på lageroptimering, leverandørperformance, leveringssikkerhed og kvalitet
  • sourcing og onboarding af nye leverandører
  • operationelt indkøb
  • have overblik over igangværende projekter
  • produktions- og projektplanlægning i samarbejde med resten af organisationen.

Dine kvalifikationer

Du er en kompetent og procesorienteret strategisk indkøber, der med stort overblik og sans for købmandskab har evnen til at finde og forhandle de bedste løsninger og ikke mindst eksekvere dem. Uddannelsesmæssigt kan du have flere indgange til stillingen. Vigtigst er at du har solid erfaring med indkøb i en teknisk kontekst og kan dokumentere gode forhandlings- og samarbejdsevner.

Du er en teamplayer, serviceminded og udadvendt og trives med at have en bred kontaktflade. Du har øje for godt købmandskab og har en veludviklet teknisk forståelse. Du er en selvstændig og struktureret person og er drevet af at gøre en forskel i en travl og dynamisk hverdag. Som person er du kendetegnet ved en god portion gennemslagskraft, og du er i stand til at benytte såvel autoritet som sund fornuft. Såfremt du har erfaring med maskinfremstilling vil det være en klar fordel.

Du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau.

Du tilbydes

En afvekslende hverdag med stor påvirkning af hele virksomhedens værdikæde, hvor du vil få en bred international berøringsflade. Samtidig kan du se frem til en stilling i en solid og ansvarlig virksomhed med høj medarbejderanciennitet.

Du vil have reference direkte til produktionschefen.

Løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV herunder. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Spørgsmål

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191.

Om Cold Jet

Cold Jet i Bramming er ejet af det amerikanske selskab af samme navn. Virksomheden producerer og sælger tørisproduktionsanlæg og rengøringsmaskiner over hele verden og var den første leverandør på markedet af maskiner til rengøring via overfladebehandling med tøris for mere end 35 år siden. Virksomheden er i dag den største leverandør på verdensplan. Cold Jet har hovedkvarter i Cincinnati, Ohio, og har international repræsentation over hele verden. Yderligere informationer finder du på www.coldjet.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.