Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk Indkøber til Aalborg Forsyning

https://aalborg.emply.net/GetFile.aspx?id=61c9ca5d-eae8-4ade-9023-cd0229afe12e
 

Vil du gerne være med til at styrke det strategiske og bæredygtige indkøb samt bidrage til etablering af tværgående kontraktstyring i Aalborg Forsyning? Så er du måske vores nye strategiske indkøber.

I tæt samarbejde med kollegaer i Aalborg Forsyning kommer du til at arbejde målrettet med at optimere vores fælles indkøbsprocedurer, sikre at Aalborg Forsyning foretager strategiske indkøb samt har et godt leverandørsamarbejde. Gennem dette arbejde skal du være med til at sikre efterlevelse af vores nye CSR-politik samt vores Udbuds- og Indkøbspolitik.

Med reference til teamlederen for Udbudsjura & Strategisk Indkøb bliver du en del af en fællesfunktion, der på tværs af Aalborg Forsyning rådgiver i forbindelse med indkøb og udbud af varer og tjenesteydelser samt bygge- og anlægsprojekter. Du bliver en del af et team på 14 medarbejdere, hvoraf 4 konkret arbejder med strategisk og bæredygtigt indkøb. Gruppen og arbejdet med optimering af indkøbsområdet er under opbygning, og du har således gode muligheder for at være med til at sætte dit eget præg herpå.

Selvom du organisatorisk forankres i en central strategisk indkøbsfunktion i Service, vil du primært skulle løse opgaver i samarbejde med vores Energi-division, og fungere som en af deres to kontaktpersoner på indkøbsområdet. Det er vigtigt, at du formår at etablere relationer, at opnå kendskab og forståelse for Energi-divisionens forretningsområde samt at gøre dig synlig og tilgængelig for medarbejderne i divisionen. Du skal forvente, at din primære arbejdsplads bliver Nefovej 50 i Vodskov, og at du ca. 2 dage om ugen skal arbejde på Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby, hvor den fælles indkøbs- og udbudsfunktion er placeret.

Dine arbejdsopgaver

 • Rådgive vedr. kommercielle og strategiske indkøb på tværs af Aalborg Forsyning
 • Være koordinator på udbud og/eller større indkøb
 • Varetagelse af miniudbud på eksisterende rammeaftaler, herunder SKI
 • Udvikling og implementering af værktøjer, fx vedr. bæredygtige indkøb
 • Løbende overvågning og rapportering af compliance på indkøbsområdet
 • Kontraktindgåelse og -styring, herunder superbruger af kontraktstyringssystem
 • Medvirke til udarbejdelse og vedligeholdelse af fælles procedurer og procesbeskrivelser for indkøb
 • Koordinere indkøb og aftaler på tværs af Aalborg Forsyning
 • Løbende og vedvarende dialog med leverandørerne for at sikre et godt leverandørforhold og bedst muligt udbytte af kontrakterne
Hvem er du
Som person har du en naturlig gennemslagskraft og er vedholdende når det kræves for at opnå gode resultater. Du har erfaring med indkøbsområdet og med kontraktopfølgning samt analyse af indkøb. Det vil være en fordel, at du har noget teknisk indsigt og erfaring fra en lignende branche. Vi samarbejder med vores interne udbudsjurister og -konsulenter og forventer derfor ikke, at du har en juridisk baggrund, men kendskab til udbudsreglerne vil være en fordel.

Du evner at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper, så vi opnår de bedste løsninger for Aalborg Forsyning og dermed i sidste ende for vores kunder.    

Derudover lægger vi vægt på, at du:
 • er engageret og kan tage initiativ og ansvar
 • er struktureret og kan lide at arbejde selvstændigt  
 • har gennemslagskraft og gode kommunikative evner på både skrift og i tale
 • udviser fleksibilitet og rummelighed også når der sker forandringer
 • har en positiv tilgang og et godt humør som smitter af på dine kollegaer  
Vi tilbyder et spændende job
 • med et godt fagligt miljø og mange dedikerede kollegaer  
 • med en stor kontaktflade til de mange forskellige afdelinger samt til leverandører
 • hvor du i høj grad har mulighed for at sætte dit eget præg på udviklingen af indkøbsområdet
 • med gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • med fleksible arbejdstider, fri telefon, fitnessfaciliteter, sundheds- og kantineordning.    
Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er fuld tid og med opstart 1. januar 2021. Aflønning sker efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 25. oktober 2020. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang. Vi forventer at holde samtaler i uge 45/46.

Vil du vide mere om jobbet?
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Anne Sofie Muchitsch på telefon 2520 0134.

Aalborg Forsyning
Grøn omstilling og samfundsansvar er centrale omdrejningspunkter for Aalborg Forsyning, og vi er midt i en ambitiøs grøn udvikling. Med mere end 600 medarbejdere forsyner vi vores kunder med grøn og billig varme, gas, køling og rent vand. Og vi håndterer regnvand, spildevand, genbrug og sortering med bæredygtighed i højsædet – også på den lange bane. Med afsæt i vores fælles værdier – tillid, respekt, faglighed, samarbejde og udvikling – arbejder vi hver dag på at skabe attraktive arbejdspladser med høj trivsel og produktivitet. Vi indgår i både offentlige og private partnerskaber, hvor innovation, udvikling og test er i fokus. Aalborg Forsyning er derfor også partner i Green Hub Denmark med ambitionen om at gøre Aalborg til et grønt testcenter inden for fremtidens grønne løsninger. Vi er organiseret i fire divisioner – nemlig Energi, Vand, Renovation og Service og er 100 % ejet af Aalborg Kommune. Vores mission er at skabe tryghed og bæredygtighed – også for kommende generationer.

Hos os i Service understøtter vi de øvrige divisioner, topledelse og bestyrelser i Aalborg Forsyning med drifts- og udviklingsmæssig support, analyser, beslutningsoplæg mv. Vi arbejder inden for et bredt felt – bl.a. HR, løn, arbejdsmiljø, strategi, jura, indkøb, økonomi, kommunikation, lager, IT og kundeservice. Vi er kundernes primære indgang, og vi arbejder til stadighed på at give kunder en moderne og digital adgang til os. Vi er omkring 120 medarbejdere til at løse de mange opgaver og har vores daglige udgangspunkt på adressen Stigsborg Brygge 5 i Nørresundby.

Læs mere om Aalborg Forsyning på aalborgforsyning.dk
 
Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Aalborg Forsyning opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.