Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi

Strategisk kommunikationsmedarbejder til Antropologi og Sociologi 
Antropologi og sociologi bidrager til det danske samfund på en lang række områder. Forskere på Institut for Antropologi arbejder med projekter, der spænder fra betydningen af klimaforandringer i Nordvestgrønland til vilkårene for danske veteraner, der kommer tilbage fra Afghanistan. På Sociologisk Institut undersøger forskere, hvordan sociale medier påvirker politisk aktivisme, hvordan vi reagerer, når vi bliver vidner til gadevold, og hvilken betydning skønhed har for vores karrieremuligheder og løn. 
 
Vi vil gerne blive endnu skarpere på at formidle vigtigheden af antropologisk og sociologisk forskning og uddannelse for samfundet. Derfor søger vi en kollega til en nyoprettet stilling med fokus på strategiske kommunikationsopgaver og forskningsformidling for Institut for Antropologi og Sociologisk Institut. 
 
Du vil få ansvaret for at gennemføre vores strategi, der skal synliggøre fagenes relevans og forskningens ”impact”. Blandt andet skal vi styrke kommunikationen om de kompetencer, som kandidater i antropologi og sociologi sætter i spil på arbejdsmarkedet. 
 
Gennem tæt kontakt med forskere og undervisere skal du understøtte planlægning og gennemførelse af formidling af nyheder, viden og resultater. Du skal understøtte forskerne i deres rolle som formidlere, og du skal skrive udkast til artikler, debatindlæg og andre tekster. Du skal også assistere forskerne med at indtænke forskningsformidling i nye projekter, og du skal skrive udkast til formidlingsafsnit i ansøgninger om ekstern finansiering, herunder i EU-projekter. 
 
Der vil også være interne kommunikationsopgaver såsom nyhedsbreve. 
 
Til kommunikationsområdet er der tilknyttet en studentermedhjælper, som varetager opdateringer på hjemmeside og intranet. 
 
Du bliver ansat i Sekretariatet for Antropologi & Sociologi ved Københavns Universitet, som består af 20 dygtige kolleger, som sammen varetager administrative opgaver i tilknytning til forskning, uddannelse og formidling på de to institutter.  
 
Du skal beskæftige dig med  

 • strategisk kommunikation med fokus på bred samfundsmæssig ”impact” 
 • forsknings- og videnskabsformidling 
 • tæt sparring med forskere om formidling i alle faser fra planlægning til resultater 
 • branding af de færdiguddannede kandidater i antropologi og sociologi 
 • anvendelse af en række forskellige medier, herunder institutternes egne netsider, sociale medier, elektroniske massemedier og alle former for trykte medier 
 • intern kommunikation 
 
Du har 
 • en uddannelse som journalist eller en relevant akademisk uddannelse, f.eks. inden for kommunikation 
 • relevante erhvervserfaringer, herunder gerne erfaring med faglig formidling 
 • solide og veldokumenterede skrive- og talefærdigheder på såvel dansk som engelsk og i mange genrer 
 • alsidige erfaringer med kommunikation og medier 
 • interesse for universiteternes forhold 
 • evne til at manøvrere i en politisk styret organisation 
 • lyst til at medvirke til et godt arbejdsmiljø 
 
Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Vi tilbyder 
 • En spændende udviklingsorienteret stilling, hvor du i høj grad kan være med til at tegne fremtidens kommunikationsindsats 
 • En tæt kontakt til forskningsmiljøet med aktive og engagerede forskere 
 • Et velfungerende samarbejde med kolleger inden for kommunikation på tværs af fakultet og universitet 
 • Rare kollegaer, der bidrager til at udvikle arbejdspladsen og et godt arbejdsmiljø 
 
Løn og ansættelsesvilkår 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation med mulighed for forhandling af tillæg. 
 
Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer ugentligt; der vil være mulighed for ansættelse på deltid efter nærmere aftale.  
 
Stillingen er tidsbegrænset til 24 måneder; der vil evt. være mulighed for forlængelse.  
 
Tiltrædelse efter aftale, gerne den 1. marts 2018. 
 
Yderligere oplysninger 
om stillingen kan fås ved henvendelse til institutadministrator Christina Holbøll, 3532 3466, chol@samf.ku.dk (til og med den 1. februar 2018), alternativt institutleder Helle Samuelsen, 3532 7877, H.Samuelsen@anthro.ku.dk. Du kan læse mere om institutterne på antropologi.ku.dk og http://www.soc.ku.dk. ;
Stillingen søges online via hjemmesiden Jobportalen (tryk på linket "Send ansøgning" nederst i opslaget). Der er ansøgningsfrist den 18. februar 2018, og vi holder ansættelsessamtaler den 21. februar med evt. 2. samtaler den 26. februar. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her