Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk konsulent i Haderslev Kommune til udvikling af fremtidens velfærd

Vil du være med til at understøtte udviklingen af fremtidens velfærd, hvor det er borgerens livssituation, der sætter kommunens dagsorden – og ikke omvendt. Og kan du samtidig bidrage med kompetent betjening af vores politikere, så har sekretariatet Kvalitet og Udvikling i Voksen og Sundhed jobbet til dig!   
 
Voksen og Sundhed har en ambitiøs udviklingsstrategi, hvor omdrejningspunktet er værdi og sammenhæng for borgerne og en sund økonomi.  
Voksen og Sundhed etablerede 1. juni 2020 et nyt sekretariat med ca. 30 medarbejdere, hvis fokus er, at kommunens politik og strategi skal virke og skabe værdi - i mødet mellem borgerne og frontmedarbejderen.  
 
Vi tilbyder: 
Et job, hvor du bliver en del af et hold, der i al beskedenhed ønsker at sætte helt nye standarder for måden, vi bedriver kommune og skaber velfærd på. Voksen og Sundhed står – som andre store velfærdsområder – overfor udfordringer, hvor kendte løsninger ikke rækker. At skabe fremtidens velfærd kræver mod, fælles løsninger og en fuldstændig re-tænkning af samarbejdet med borgerne, virksomheder og det omkringliggende samfund.   
 
Du får en hverdag i tæt samarbejde med den øverste ledelse. Dine opgaver er højt prioriterede, og du bliver en del af en arbejdsplads i konstant udvikling. Vi kender retningen for vores arbejde, men er stadig i gang med at finde løsninger og nye stier. 
 
Dine nye kollegaer er ledere, konsulenter og administrativt personale, som vil hinanden. Vi ved, at vi kun via samarbejde skaber de bedste resultater, for dem vi er her for - vores borgere, virksomheder og politikere. Vi synes selv, vi er ret sjove og er gode til at arbejde sammen. 
 
Du motiveres af rollen som fagligt fyrtårn 
Du vil blive en del af et lille, nyt team, der sammen med sekretariatslederen skal sikre en høj kvalitet i direktørens og chefernes betjening af vores to politiske udvalg: Voksenudvalget og Sundhed og Forebyggelse. Desuden vil du være projektleder på større projekter af strategisk karakter. 
Derfor er det vigtigt, at du har lyst til at medvirke til opbygningen af sekretariatet, og i særdeleshed teamet for politisk betjening. 
 
Udpluk af dine arbejdsopgaver: 

 • Sikre høj sproglig og faglig kvalitet og effektivitet i dagsordenproduktionen til den politiske og administrative ledelse og holde overblik over sagsgange og fremdrift 
 • Understøtte en professionel og ensartet betjening af de politiske udvalg og være med til at sikre klare og effektive politiske processer Styrke og understøtte sammenhæng og udmøntning af den politiske og organisatoriske strategi Lede, kvalitetsudvikle og understøtte at strategiske og tværgående projekter bliver en del af dagligdagen til gavn for vores borgere - herunder skrive inspirerende og letforståeligt skriftligt materiale i form af notater, pressemeddelelser og projektbeskrivelser
 • I et vist omfang er du kommunens kontaktperson i forskellige nationale og internationale netværk og fora. 
Dine erfaringer og kvalifikationer 
Du træder ind på en ambitiøs arbejdsplads, hvor der er en forventning om gode samarbejds- og kommunikationsevner.  
 
Af faglige kompetencer ligger vi vægt på, at du:  
 • har en relevant akademisk samfundsfaglig baggrund
 • har min. 3-5 års erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne en kommune og gerne erfaring med politisk betjening og dagsordensproduktion 
 • elsker at skrive. Og at du er god det. Du formår at skrive i et sprog, alle forstår – også når stoffet er komplekst og dit opdrag ikke er særlig fyldestgørende. I dette job får du mulighed for at fokusere på formidling til politikere og vi forventer, at du er stabil i din produktion 
 • har en god fornemmelse for politiske og administrative beslutningsprocesser 
 • er i stand til at sikre en effektiv og professionel betjening af de forskellige interne, eksterne og (i mindre omfang) internationale samarbejdspartnere, hvorfor et vist niveau af engelsk-kundskaber er -nødvendig   
 • har stærke analytiske kompetencer og kan arbejde selvstændigt  
 • evner at være tovholder/projektleder på forskellige typer af opgaver.
 Af personlige kompetencer ligger vi vægt på, at du:  
 • er lyttende og er god til at fordybe dig 
 • er selvtilrettelæggende og har overblik - også når det går stærkt 
 • er nysgerrig og tør tænke modigt og realistisk i forhold til at nytænke og udvikle vores tilgang til velfærd og samspillet mellem borger, organisation og politikere 
 • trives i en hverdag med opgaver, der er højt prioriterede, og som af og til haster
 • har humor og værdsætter et godt kollega-fællesskab. 
Kort om os  
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation. 
 
Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.  

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.

Voksen- og Sundhed er en af 4 forvaltninger, der består af ca. 2.000 medarbejdere. Forvaltningen er organiseret i 3 fagområder: Sundhed og Forebyggelse, Handicap, Socialpsykiatri og Myndighed, samt Senior og Rehabilitering. Sekretariatet servicerer alle 3 fagområder og løser desuden opgaver, der relaterer sig til det tværsektorielle sundhedssamarbejde, partnerskaber og samarbejde med øvrige forvaltninger, frivillige og interesseorganisationer.  
 
Link til Haderslev Kommune som arbejdsplads:  
https://www.haderslev.dk/job-i-kommunen/haderslev-kommune-som-arbejdsplads/ 
 
Link til organisationsdiagram:  
https://www.haderslev.dk/om-kommunen/vores-organisation/ 
 
Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag med en engageret og fagligt stærk personalegruppe. Du får gode muligheder for både at udvikle dig og præge din egen hverdag i en afdeling i konstant udvikling.  
 
Løn og ansættelsesforhold 
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. 
 
Tiltrædelsestidspunkt 
1. oktober 2020 eller tidligere, hvis du har mulighed for det. 
 
Vil du vide mere? 
Har vi vakt din nysgerrighed, og har du yderligere spørgsmål, så kontakt endelig sekretariatsleder for Voksen og Sundhed i Haderslev Kommune, Malene Kjær-Jepsen på telefon 21 55 92 50 eller mail: mkjje@haderslev.dk 
  ? 
Ansøgningsfrist 
Send din ansøgning, CV og bilag senest søndag den 23. august 2020. 
 
1. runde ansættelsessamtaler afholdes den 26. august 2020 og 2. runde den 28. august 2020. De ansøgere, der bliver udvalgt til 1. samtale, får besked senest den 24. august 2020. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.