Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk og kreativ contentudvikler til Securitas, barselsvikariat

Kan du lave indhold, der får læsernes turboscrollende tommelfingre til at tøve? Kan du argumentere lige så effektivt på 140 tegn som på 140 sider? Og kan du få kreativ contentudvikling og tekstnørderi til at gå op i en højere strategisk enhed, der skaber værdi for vores brand? Så er det dig, vi mangler i Securitas’ marketingafdeling.

Securitas er én af Danmarks største sikkerhedsleverandører, og vi passer på rigtigt mange virksomheder rundt omkring i landet. Selvom du sikkert har set vores vagter eller kan genkende vores logo, så arbejder vi løbende på at blive endnu mere synlige. Derfor søger vi lige nu en energisk barselsvikar med kompetencerne i orden, der har mod på at gøre en forskel for ét af Danmarks største brands indenfor sikkerhedsbranchen. Vikariatet løber frem til marts 2022, men for den rigtige profil kan der være mulighed for udvikling.

Er du klar til at gribe udfordringen?
I marketingafdelingen står vi for al markedsføring af Securitas Danmark. Som vores nye contentudvikler er du med til at fortælle den gode historie om Securitas Danmark på tværs af medier med både ord, billeder og video. Det inkluderer den løbende tilstedeværelse på vores sociale medier, ligesom du i vikariatet får muligheden for at opstarte vores e-mailmarkedsføring.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:
- At udvikle idéer og producere content til brug på tværs af platforme
- At drive vores tilstedeværelse på de sociale medier
- At lægge strategien for vores e-mailmarkedsføring og eksekvere på den
- At løse diverse, varierende opgaver i marketingafdelingen

Det forventer vi af dig
Vi forventer ikke, at du er danmarksmester i SoMe eller digital marketingtroldmand med tre arme, men vi vil gerne have en kollega, der både bringer stærke skriftlige kompetencer, et strategisk mindset og egne erfaringer til bordet. Vi er en lille afdeling, hvor der ofte er mange bolde i luften, og du passer godt ind, hvis du ikke er bange for at jonglere. Derudover er der kun én ting, der er rigtigt, rigtigt vigtig for os:

Du skal kunne skrive både kreativt og korrekt.

Men der er selvfølgelig nogle ting, der vil få os til at kigge på din ansøgning en ekstra gang. Det er bl.a., hvis du:
- Har erfaring med e-mail markedsføring
- Har erfaring med at optage og redigere video
- Kan inspirere og udfordre os i vores indholdsudvikling til sociale medier
- Har erfaring med at søgeoptimere tekster til websites

Du behøver ikke have fuld plade på vores ønskeliste for at søge – det absolut vigtigste er, at du skriver godt. Og derudover er godt humør, et øje for detaljer og lysten til at arbejde selvstændigt også kompetencer, der tæller.

Interesseret i at blive en del af sammenholdet?
Så send dit CV og en motiveret ansøgning via linket “Søg jobbet online” nederst i stillingsopslaget. Vi kalder løbende ind til samtale. Vikariatet løber fra 1. februar 2021 til 1. marts 2022, men for den rigtige profil kan der være mulighed for udvikling.
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte salgs- og markedsdirektør Jimmy Krebs på jimmy.krebs@securitas.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.