Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategisk projektleder til trafik og parkeringsområdet - Kolding

Har du lyst til at være en del af en kommune i vækst og et team med fokus på samarbejde, udvikling, innovation og bæredygtighed, og har du et brændende ønske om at gøre en forskel for en kommune?

Randstad søger på vegne af Kolding Kommune i afdelingen Trafik, Vej og Park en medarbejder, som får til opgave at udvikle, skabe og drive nye innovative løsninger, der kan opfylde fremtidens behov inden for parkeringsområdet.
 

Din nye hverdag

Som en del af afdelingen Trafik, Vej og Park får du til opgave i samarbejde med en lang række interne og eksterne stakeholders at drive udviklingen og sikre løsninger på fremtidens stigende behov for parkeringsmuligheder. Du vil samtidig bidrage til initiativer, der kan sikre ambitionen om en endnu mere bæredygtig fremtid i Kolding Kommune.
 

Dine ansvarsområder

Kolding Kommune står overfor en mængde spændende og udfordrende opgaver inden for parkeringsområdet, som det bliver din primære opgave at finde og eksekvere løsninger på. Området har stor politisk bevågenhed med en mængde spændende tiltag undervejs, men der er brug for optimering og yderligere fremtidssikring.

Du får ansvaret for at skabe innovative løsninger i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, som kan hjælpe med at sikre, at målsætningerne opnås. Foruden at arbejde med kreative løsninger med at optimere adgangen til parkeringspladser i midtbyen vil du få en aktiv rolle i den grønne omstilling i forhold til delebiler, elladestandere og andre initiativer, der arbejder med adfærd, der understøtter de to hovedformål omkring bæredygtighed og tilfredsstillende adgang til parkeringsmuligheder i Kolding midtby.

Du vil fra dag et blive inddraget i flere allerede igangsatte projekter
 

Faglige kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mangeartet, og det sammen kan din karrierevej ind i rollen være. Det vigtigste er, at du har erfaring med at drive projekter med mange stakeholders, hvor offentlige instanser har været en del af interessent-landskabet. Du har erfaringer med at drive projekter, hvor der tages højde for offentlige regler og bekendtgørelser, men om det har været inden for miljø, energi, lokalplanlægning eller andre vinkler er ikke afgørende. Langt vigtigere er din evne til at drive projekter i samarbejde med dine kollegaer og eksterne stakeholders.
 

Personlige kvalifikationer

Du skal brænde for at drive projekter, som du med din positive tilgang løser i tæt samarbejde med folk omkring dig. Du forstår og mestrer balancen imellem at tænke nye kreative tanker og sikre fremdrift i projekterne. Du trives i et team med frihed under ansvar og ønsker at bidrage til en kultur, hvor man hjælper sine kollegaer i hverdagen. Du er kommunikativt stærk i både skrift og tale.
 

Kolding Kommune tilbyder

  • En arbejdsplads med frihed under ansvar og en fleksibilitet, der tager højde for din og din families hverdag.
  • Muligheden for at sætte et stort aftryk på fremtidens innovative løsninger inden for et område med stort politisk fokus.
  • 37-timers arbejdsuge med fleksibilitet omkring afspadsering og individuelle behov
  • Løn - og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
     

Kolding Kommune – Trafik, Vej og Park

Du bliver ansat i Trafik, Vej og Park, hvor der pt. er 31 engagerede kollegaer i mindre teams fordelt efter fagområde. Afdelingen sidder i et åbent kontormiljø på Nytorv 11 i By- og Udviklingsforvaltningen, centralt i Kolding by. Det er en afdeling med stor faglig viden og indsigt, som vi gerne deler med hinanden. Du får fagligt dygtige kollegaer at sparre med, og du vil få både en ledelse og kollegaer, der brænder for deres opgaver.

I hele By- og Udviklingsforvaltningen arbejdes der for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Kolding Kommune vil være et skridt foran og skabe positive forandringer gennem et ambitiøst fællesskab. Der er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.
 

Om By og Udviklingsforvaltningen

I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Vi vil være et skridt foran og skabe positive forandringer og et ambitiøst fællesskab. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.
 

Om Kolding Kommune

By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen ”Kolding – Vi designer livet” og et mindset, vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.
 

Vil du med på holdet?

Søg stillingen ved at trykke her. Randstad varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Kolding Kommune. Alle ansøgninger behandles fortroligt, og der afholdes løbende interviews. For yderligere information om jobbet kan du kontakte regionsdirektør Rasmus Risvig Hansen på tlf. +45 22 44 22 73 eller på rasmus.hansen@randstad.dk eller konsulent Martin Fisker på tlf. +45 25 97 35 16 eller på martin.fisker@randstad.dk
 

Om Randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.