Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategiske løsningsarkitekter, der vil skabe politiets fremtidige IT-løsninger

Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT

Har du lyst til at bruge dine kompetencer til udvikling af it-løsninger til gavn for politiet? Så kom med på en spændende rejse i Koncern IT.

Et udfordrende og spændende job
Som løsningsarkitekt arbejder du med udviklingen af nye IT-løsninger og infrastrukturen. Du har end to end ansvaret for den samlede arkitektur i udviklingsprojekterne og skal herigennem sikre løsningsdesign og infrastrukturen i en række løsninger. Din opgave er at sikre sammenhæng i IT-infrastrukturen i eksisterende og nye løsninger. Eksempler på projekter, hvor vi har defineret og designet den overordnede arkitektur, er bl.a. automatisk nummerpladegenkendelse, grænsekontrol og apps til understøttelse af politiets arbejde.

Dine opgaver er en udfordrende kombination af kendte, spændende og unikke løsninger, som skræddersys til at understøtte digitaliseringen af politiets arbejde samt kommunikationen med borgerne. Du arbejder primært med:

  • Koordinering af den tværgående arkitekturindsats i projekterne
  • Sikring af den enkelte løsning, så den bliver tænkt ind i en helhedsorienteret arkitekturmæssig sammenhæng på tværs af den samlede IT-infrastruktur
  • Udarbejdelse af tekniske inputs til kravspecifikationer og udbudsmateriale
  • Udarbejdelse af tekniske løsningsdesigns og dokumentation
  • Rådgivning om IT-arkitektur og tekniske løsninger i projekter og som input i forhold til ledelsen

Ydermere arbejder du dagligt med at tænke it-arkitektur ind i forhold til en større strategisk og taktisk sammenhæng, og mestrer samtidig at være konkret og tage aktiv del i teknisk arkitekturdesign samt dokumentation af løsninger fra "fødsel til driftssætning".

Du indgår i et team bestående af 13 højt kvalificerede og engagerede medarbejdere i sektionen for IT-arkitektur i Center for Udvikling. I sektionen vægter vi humor, kvalitet og faglig udvikling højt i hverdagen. Vi har en stor kontaktflade til hele politiet og et tæt samarbejde med hele it-organisationen, hvilket sikrer, at vi kan bygge professionelle og værdiskabende løsninger.

Du ved meget om IT-arkitektur og -infrastruktur og kan formidle det
Du har en relevant videregående uddannelse inden for it og grundlæggende erfaring med fysisk og virtuel infrastruktur såsom netværk, backup og virtualisering. Vi forestiller os, at du har et par års erhvervserfaring fra en lignende stilling.

Det er en fordel, hvis du har stærke kompetencer inden for IT-arkitektur – herunder design og dokumentation. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring og viden om Microsoft- platformen. I forbindelse med dokumentation, skal du være skarp til at udarbejde udbudsmateriale, kravspecifikationer samt løsningsbeskrivelser.

Som person har du gåpåmod, er udadvendt og tør stå fast, når det kræves. Du tager ansvar og er god til at planlægge og prioritere dine opgaver. Du formår at skabe gode relationer i et tværfagligt arbejdsmiljø og trives i en udadvendt rolle, hvor du kommunikerer og samarbejder på tværs af faggrupper. Du har en engageret og positiv tilgang til arbejdet og ønsker at bidrage til den gode stemning i teamet.

Løn- og ansættelsesvilkår
Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Koncern IT med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Claus Aastrand på telefon 2286 1436. Du kan finde information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Alle dokumenter skal uploades i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde 1. samtaler tirsdag den 2. februar 2021 samt 2. samtaler fredag d. 5. februar 2021.

Ansøgningsfrist: d. 28. januar 2021. 


Om Rigspolitiet

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.