Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Strategy Consultant: Salg inden for digital marketing

Er du profilen, der skal hjælpe kommende kunder med at forstå værdien af online markedsføring i et mediebillede spækket med muligheder og budskaber? Virksomhederne vi besøger har brug for at blive guidet. Og det er her at du, som Strategy Consultant, kommer ind i billedet.

For at være det perfekte match til stillingen, er det vigtigt, at du brænder for opsøgende salg og har lyst til at skabe synlig vækst på bundlinjen. Du skal ikke selv kunne opsætte annoncer på Facebook eller udvikle websites. Det styrer vores specialister med hård hånd. Til gengæld skal du have en helt grundlæggende forståelse for den effekt, vores produkter giver kunderne.

Om stillingen som Strategy Consultant
Som Strategy Consultant hos Generaxion har du ansvaret for at skabe dine egne relationer. Det betyder, at du selv kontakter potentielle kunder for herefter at afholde møderne med dem.

I mødet med kunderne er det din opgave at klæde dem bedst muligt på i forhold til valg af digitale indsatser. For at kunne lykkes med det, skal du have en forståelse for markedsføring på Google og SoMe. Men fortvivl ikke – du bliver klædt fornuftigt på ”hjemmefra”.

Din daglige gang kommer til at foregå på vores kontor i Aarhus.

Hvem er du?
Du er først og fremmest en person, der drives af at skabe flotte resultater. På egne og kundernes vegne. Vi forestiller os derfor, at du kan sætte X ud for følgende kompetencer:

 • Du er den fødte "hunter-profil"
 • Du har en naturlig interesse for digitale produkter
 • Du har lyst til at videreudvikle din viden og dine kompetencer inden for både salg og det digitale
 • Du er udadvendt, energisk, har gåpåmod og konkurrenceånd
 • Som sælger har du erfaring fra salgsforløb, hvor telefonen har været det primære redskab

Selv om du elsker at gå forrest, er det vigtigt for os, at du tager dig tid til dine kunder og er en hjælpsom kollega. Det er nemlig også en meget vigtig drivermentalitet her hos Generaxion.

Vi tilbyder:

 • Fast garantiløn
 • Attraktiv provision uden loft
 • Højt gear og gode sociale arrangementer
 • Firmabil stående til rådighed på kontoret
 • Gode udviklingsmuligheder
 • En karrierestige hvor kun du sætter grænserne

Når vi forventer, at du er interesseret i dit job, kan du omvendt også forvente, at vi er oprigtigt interesserede i dig. Og det er ikke bare noget, vi siger. Derfor udarbejder vi i fællesskab en plan for din karriere, der skal bidrage til at styrke motivationen og det daglige drive yderligere.

Lyder jobbet som noget for dig? Så vil vi hjertens gerne have dig til at sende en ansøgning via formularen.

Hvem er vi?
Generaxion breder sig ud over Norden, med digitale marketingspecialister i Finland, Sverige og Danmark. Og med over 350 kollegaer, der konstant deler viden, udveksler ideer og skaber indsigter sammen, står vi stærkt. Samtidig med at vi er ekstremt seriøse, er der altid er plads til, at vi har det sjovt sammen. Sociale arrangementer er derfor en vigtig del af Generaxions DNA.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.