Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret, empatisk og faglige kompetent teamleder til Sygeplejen

Haderslev Kommune søger ny teamleder til sygeplejen pr. 1 maj 2021 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer og arbejdsplads er Haderslev Kommune med fremmøde Varbergvej 11 i Haderslev.  

Vil du være med til at gøre en forskel for sygeplejen, herunder natbemandingen i Haderslev Kommune?
Kunne du tænke dig at sætte dit præg på sygeplejen, hvor arbejdet med trivsel, kvalitet og kompetenceudvikling prioriteres højt, i samarbejde med borgere og medarbejdere?

Vil du ydermere det bedste for borgerne, og kan du skabe mening og sætte retning for medarbejderne? Så er det dig, vi ønsker at få med i sygeplejens ledergruppe.

Hvem er vi?
Sygeplejen i Haderslev Kommune er organiseret i Voksen- og Sundhedsservice og er leverandør af sygepleje i eget hjem og i vores sygeplejeklinikker. Vi er ca. 110 sygeplejersker og et nattevagtshold med social- og sundhedsassistenter, -hjælpere og sygeplejersker. Vi arbejder tæt sammen med hjemmepleje, visitation, Sundhed, Handicap og socialpsykiatri, Træning, Rehabilitering og plejecentre om den vigtige opgave at gøre vores yderste, hver dag, året rundt, for at hjælpe, støtte og yde omsorg til de ca. 1.200 borgere, der har vist os den tillid at invitere os ind i deres hjem.

Sygeplejen er inddelt i 3 distrikter med hver deres distriktsleder. Vi er i gang med en ny organisering af nattevagten. Fremadrettet er nattevagtsledelsen af hjemmeplejen lagt ind under sygeplejens distrikt 2, Haderslev By Nord. Nattevagten er desuden bemandet med sygeplejersker fra de øvrige sygeplejedistrikter.

Kontinuitet og kvalitet for borgere og medarbejdere
Du får ansvar for den daglige drift af nattevagten, herunder ansvar for koordinering af ressourcer, kompetencer og økonomi. Nattevagten består af en mindre gruppe af medarbejdere (ca. 10 faste medarbejdere) og der er i alt 5 ruter om natten. Derfor indeholder stillingen også teamlederopgaver i sygeplejen. Du får rig mulighed for at præge og udvikle stillingsindholdet.

Udpluk af arbejdsområde:

  • Ansvar for vagtplanlægning hvor overenskomstaftaler og arbejdstidsaftaler overholdes, herunder også ferieplanlægning, og indberetning af dette i lønstyringssystemet
  • Afholde teammøder
  • Deltage i supervision og feedback af medarbejderne
  • Deltage i det tværfaglige samarbejde omkring de komplekse borgere
  • Deltage i samarbejdet med de faglige organisationer
  • Inddrage leder, AMR og TR i driften og trivsel af gruppen
  • Er stedfortræder for distriktslederen ved fravær.  Beslutninger om personalemæssige forhold tages i samråd med øvrig ledelse.
Frihed, service og balance
Vi er en værdibaseret organisation. Det betyder, at vi har så få regler som muligt. Vi søger tværfaglige løsninger i en virkelighed, der hele tiden forandrer sig. Vores værdier er pejlemærker for en kultur, vi tror på sikrer høj trivsel og gode resultater. Du får derfor i høj grad mulighed for at være med til at præge hverdagen, i en hjemmepleje i konstant udvikling.

Vores kerneopgave er at fremme borgerens mulighed for at leve en selvstændig tilværelse. Det gør vi sammen med borgeren og deres netværk. Det udfoldes bl.a. i det tværgående samarbejde – både i lederteamet i sygeplejegruppen, på tværs i fælles ledergruppe – og i samspil med myndighedsafdelingen, plejebolig og træning/aktivitet.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig et alsidigt og udfordrende job med en indholdsrig og afvekslende arbejdsdag, med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaveløsningen i samarbejde med en engageret og fagligt stærk personalegruppe.
Du vil indgå i et tæt samarbejde med distriktslederen og de øvrige ledere i sygeplejen i Haderslev kommune.

Vi ønsker os meget af dig
Vi forestiller os, at du er uddannet sygeplejerske, har erfaring som leder eller har interesse i at tage en lederuddannelse. Du besidder gode IT-kundskaber, har gennemslagskraft og formår at være vedholdende i forhold til de daglige arbejdsopgaver på en empatisk måde.

Ingen kandidater kan det hele, men vi lægger særligt vægt på at:
  • Du er god til at skabe overblik og er i stand til at organisere og tilrettelægge opgaver og derved sikre fremdrift
  • Du er i stand til at holde hovedet koldt og tænke konstruktivt selv i pressede og travle situationer. Du er i stand til at anvende en god og anerkendende kommunikation både i samarbejdet med borgere, pårørende, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og relevant faglig organisation.
 
Interesseret i jobbet?
Få flere oplysninger hos distriktsleder Anette Ebbesen på telefon 29 33 92 67 eller mail aneb@haderslev.dk
Du kan også kontakte afdelingsleder Anne Andersen på telefon 20 99 34 75 eller mail arse@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 19. marts 2021.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 24. marts (de kandidater der inviteres til 1. samtale, vil blive kontaktet den 20. marts 2021), og en eventuel 2. samtale vil blive afholdt den 25. marts 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.