Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret medarbejder til sagsbehandling af Tinglysningsafgifter

Har du revisionskompetencer eller sagsbehandlingserfaring og kunne du tænke dig at arbejde selvstændigt med sagsbehandlingsopgaver? Så er det dig vi mangler i Afgifter 1 i Høje-Taastrup.

I Afgifter har vi ansvar for at kontrollere, at danske virksomheder betaler den rette afgift. På afgiftsområdet arbejder vi med 35 afgiftslove, og området er under konstant forandring. Vi står derfor overfor en stor og spændende opgave – og den vil vi gerne løse sammen med dig.

Dine opgaver
Du vil blive del af en enhed der fokuserer primært på tinglysningsafgiften. I samarbejde med dine kollegaer kommer du til at arbejde med kontrol af tinglysningsafgift, samt sagsbehandling af anmodninger om tilbagebetaling af tinglysningsafgift. I starten vil din primære opgave være at løse lettere sagsbehandling, hvorefter du med tiden kan få tildelt sager af tungere karakter. Du vil få en fleksibel hverdag, hvor mange af opgaverne kan planlægges, så det passer dig bedst. Vigtigst er, at du med et stort engagement og professionalisme kan sikre, at borgere og virksomheder får en ordentlig, pålidelig og hurtig behandling.

Vi arbejder med en proaktiv tilgang til opgaveløsningen - også til dialogen med virksomhederne og deres rådgivere – som både foregår fra kontoret og ude i virksomhederne. Sagerne kan være komplekse og vi skal derfor kunne kommunikere vores afgørelser klart og målrettet. Du vil løbende have et tæt samarbejde med dine kollegaer, som også vil sikre at du kommer godt ind i dine nye arbejdsområder, når du starter i Afgifter. Du gennemfører et introduktionsforløb bestående af både intern undervisning og egentlig sidemandsoplæring.

Dine kompetencer
Vi søger dig, som har lyst til at arbejde med Afgifter. Du har erfaring med sagsbehandling og meget gerne erfaring med tinglysningsafgiftsloven. Alternativt er du måske lige blevet færdig med din kontoruddannelse.

Vi søger en kollega der:

 • kan træffe selvstændige beslutninger
 • prioriterer teamarbejde
 • kan bevare overblikket
 • trives med den udadvendte kontakt med virksomheder og rådgivere og kan udtrykke sig klart og professionelt i både skrift og tale
 • med engagement og professionalisme sikrer virksomheder og rådgivere ordentlig og pålidelig behandling.
 • er villig til at lære nyt og åben for udfordringer
 • foruden kontrol også kan informere og vejlede, samt har flair for it og dataanvendelse


Dine kollegaer og din udvikling i Afgifter
Du vil blive del af Afgifter 1 i Høje-Taastrup, som rummer ca. 20 gode kollegaer og en leder. Vi løfter i flok og sikrer at vi når i mål med vores opgaver, men der er samtidig plads til humor og sociale tiltag. Du vil blive en del af et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af selvstændigt ansvar, med indflydelse og en kultur, der prioriterer samarbejde og faglig sparring.

I Afgifter sætter vi din udvikling og trivsel i højsædet. Udover grundig oplæring og daglig sparring med dygtige kollegaer, tilbyder vi dig adgang til relevante interne og eksterne uddannelser.

Vi tilbyder i Afgifter:

 • en afdeling med ca. 130 medarbejdere, fordelt i 6 enheder i Danmark
 • en bred opgaveportefølje idet enhederne samarbejder i projekter, med fokus på kontrol, vejledning mv. inden for illegal indførsel af afgiftspligtige varer, varebaserede afgifter, energi-og miljøafgifter og tinglysningsafgiften.
 • en fleksibel arbejdsplads der tager hensyn til det hele menneske
 • et godt introduktionsprogram med sikring af bedst mulig opstart i enheden og opgaven
 • mulighed for kompetenceudvikling og videre-/efteruddannelse
 • en spændende og afvekslende arbejdsdag med til tider korte deadlines
 • gode kollegaer der er åbne og imødekommende

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, cv og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest d. 11. april 2021. Første samtaler forventes afholdt i uge 16 og eventuelt anden samtaler herefter. På grund af COVID-19 situationen er det forventningen at samtalerne gennemføres på Teams. Tiltrædelse snarest eller d. 1. juni 2021.

Du er velkommen til at kontakte Chefkonsulent, Christian Berg på tlf. 7238 5879, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Engelholm Allé 1, 2630 Taastrup.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre finansieringen af det, vi er fælles om.

Uanset, hvilken jobfunktion du skal varetage i Skattestyrelsen, kommer du til at arbejde med at sikre finansieringen af velfærdssamfundet og meget af det, der skaber sammenhængskraft i Danmark; skoler, hospitaler, veje og meget mere. Vores organisation er fyldt med specialister, der arbejder sammen på tværs af mange forskellige fagligheder og geografisk placering, så du bliver en del af et mangfoldigt fællesskab, hvor vi løser komplekse og krævende opgaver. Som ny vil du opleve, at læringskurven er stejl, og at du bygger kompetencer, der vil følge dig i din videre karriere.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.