Struktureret og detaljestærk akademiker til intern styring

Kan du skabe overblik over fremdrift i mål og milepæle? Er du skarp til at synliggøre udfordringer og mulige løsninger? Og har du mod på tværgående porteføljestyring i et stort kontor? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen.
Om stillingen
Hverdagen er digital, og de store fællesoffentlige it-løsninger som NemID, NemKonto og Digital Post er i stigende grad forudsætningen for en professionel digital offentlig service. I Kontor for systemforvaltning i Digitaliseringsstyrelsen har vi ansvar for driften og den løbende videreudvikling af de fællesoffentlige it-løsninger samt en række initiativer i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Lige nu har vi brug for en dygtig sekretariatsmedarbejder med sans for intern styring af tværgående opgaver i kontoret og i forhold til vores samarbejdspartnere både internt og eksternt.

Du får en vigtig rolle i at:
• sikre overblik og synlighed om kontorets vigtigste leverancer mod vores direktion og departement
• udvikle konceptet for kontorets tavlestyring for chefgruppen
• videreudvikle og implementere kontorets KPI’er
• rapportere på fremdrift i mål og milepæle
• stå i spidsen for at udvikle koncept for kontorets porteføljestyring
• betjene udvalg, styregrupper og chefgruppe.
• bidrage til løbende organisationsudvikling i kontoret og understøttelse af chefgruppen

Om dig
Vi leder efter dig, som:
• arbejder tværfagligt, struktureret og med god sans for detaljer
• kan lide at skabe overblik og arbejde på tværs
• tænker visuelt og har sans for at synliggøre udfordringer og risici
• har personlig og faglig gennemslagskraft og trives med et stort selvstændigt opgaveansvar og i et
miljø med flere forskellige fagligheder
• er en stærk formidler både i tale og på skrift
• spreder godt humør og er dygtig til at samarbejde med mange fagligheder.

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring med lignende opgaver.

Om os
I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 240 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark med borgere og virksomheders behov i centrum. Vi sætter barren højt og har en ambition om at være Danmarks bedste styrelse, bl.a. gennem et klart fokus på kompetence- og karriereudvikling.

Du bliver en del af Kontor for systemforvaltning, hvor vi er 40 engagerede medarbejdere, der arbejder med at drive og udvikle vores store fællesoffentlige digitale løsninger.

Du kan læse mere om vores arbejde på digst.dk/It-loesninger.

Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet som fuldmægtig eller konsulent efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Flere oplysninger
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Anna Louise Kropp Kehler på 2256 6977 eller kontorchef Stine H. Bertelsen på 4178 2415.

Ansøgning
Vil du søge stillingen, så klik ind på www.digst.dk, og send din ansøgning via vores online-system senest d. 26. april 2018.

Vi holder samtaler i uge 18-19.

Grundet den varslede konflikt i staten, tages der dog forbehold for ændringer i den planlagte rekrutteringsproces, herunder ansættelsesdato.

Digitaliseringsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

QuickImport søger akademisk medarbejder

QuickImport København NV

København
Er du vores nye kollega? QuickImport.dk er en online konsulentvirksomhed, der siden 2012 har rådgivet mange tusinde danskere i køb af bil i udlandet. Vi har tilladelse af SKAT til at beregne registreringsafgifter og opkræve betalinger på vegne af SK...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Projektmedarbejder til afsluttende implementering af nye intranetsider

Det Juridiske Fakultet

København
To måneders projektstilling på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet til at færdiggøre implementering af universitetets nye koncept for intranettet målrettet studerende. Stillingen Stillingen er placeret i Uddannelsesservice i Team Studi...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Økonomer til udvikling og vedligeholdelse af datavarehus

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København
Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores statistiske datavarehus og vores statistikbank jobindsats.dk? Og kan du analysere og behandle store datamængder samt formidle disse på en på en let forståelig måde? Så har vi to spændende stilling...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Teknisk orienteret akademiker til medicoområdet i sektionen "Almen Medico Nord"

Center for It, Medico og Telefoni

København
Region Hovedstaden er i gang med en række projekter, der bl.a. omfatter opførelse af nye hospitaler og klinikker, effektivisering af driftsområdet og udvidelse opgradering af det medicotekniske apparatur. Dette medfører nye opgaver og en øget admini...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Chefkonsulent til psykiatriområdet i Sundhedsstyrelsens Enhed for Planlægning

Sundhedsstyrelsen

København
Vil du være med til at arbejde med vores ambition om at skabe øget lighed og kvalitet på psykiatriområdet? Så er du måske vores nye kollega. Om os Enhed for Planlægning varetager en række centrale opgaver i forhold til sundhedsvæsenet. Vi beskæftige...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018