Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret og fagligt nysgerrig omsorgs- og pædagogmedhjælper søges til begivenhedsbetinget stilling.

Botilbud Bosager søger 1 ny kollega til vores fagligt dygtige team. Stillingen er ledig i hus 1 med 30 t/u i perioden 1.11.20-31.10.21. Stillingen er med skiftende arbejdstider i tidsrummet kl. 06.30-23.00 og hver 2. weekend.

Botilbud Bosager er et tilbud til 42 borgere, der har behov for et botilbud på baggrund af deres betydelige og varige nedsatte fysiske og psykiske funktionsevne. Borgerne har brug for omfattende hjælp for at deres hverdagsliv er godt og fyldt med livskvalitet – herunder vejledning, omsorg, personlig pleje og rengøring.

Læs mere om Botilbud Bosager her: https://sonderborgkommune.dk/borger/boenhed-bosager

På Botilbud Bosager arbejder vi ud fra vores vision og kerneopgave, som er:

Bosager – bedre end i går.
I fællesskab skaber vi rammen, så den enkelte borger oplever livskvalitet
.

Du vil blive en del af en personalegruppe, som er engagerede og sparringsparate. Du vil opleve, at der arbejdes målrettet med fagligheden i et botilbud, hvor borgerne mødes med en anerkendende tilgang. Herunder skal du arbejde med KRAP, totalkommunikation, TTT, struktur og døv/blindepædagogik, så borgerne i relationen med dig oplever at blive set, hørt og forstået. Dette, så du har fokus på borgernes håb og drømme – set i lyset af en rehabiliterende tankegang. Du skal arbejde ud fra borgernes handleplaner, så borgernes hverdag er genkendelig, indholdsrig og tryg.

Vi forventer du altid har borgerne og deres historie i centrum med din varme og anerkendende personlighed, så du derudfra har det bedste fokus på samspil og relationer – samtidig med, at vi forventer at du har evne og vilje til at følge de aftaler og strukturer, der er aftalt omkring den enkelte borger og hele gruppen, så alle oplever genkendelighed og mening.

Du skal sammen med dine kolleger reflektere over egne og andres handlinger. Vi forventer, du i samarbejde med dine kolleger skaber nye initiativer, som gør, at I finder de bedste - konstruktive og ansvarlige - pædagogiske løsninger til komplekse udfordringer.

Samtidig skal du være klar til de fysiske og psykiske udfordringer – herunder multihandicappede borgere, som har brug for meget hjælp til alle dagens gøremål. Bosager har hjælpemidlerne – du skal bruge disse. Der er borgere med væsentlige psykiske udfordringer – herunder bl.a. udafreagerende adfærd - som har brug for, at du holder fast i borgernes strukturer og din faglige tilgang, når de har brug for dig til at løse deres svære situationer.

Botilbud Bosager anser dokumentation omkring borgerne som en stor og væsentlig del af kerneopgaven. Vi forventer derfor, at du kan dokumentere dit arbejde og udforme handleplaner inden for de aftalte rammer.

Du skal have kørekort og være klar til at køre i Bosagers busser.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi står gerne til rådighed med yderligere oplysninger. Kontakt afdelingsleder Bodil N. Wilhelmsen mobil 27 90 45 05.

Ansøgningsfrist torsdag d. 17.09.20 Vi forventer at afholde samtaler i uge 40.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.