Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Struktureret og initiativrig Investigation and Forensics Coordinator, København

Struktureret og initiativrig Investigation and Forensics Coordinator, København

Jobbet
Du bliver en vigtig del af håndteringen af teamets mange sager, hvor du vil følge sagsbehandlingen fra start til slut, nogle gange som primær ansvarlig og andre gange som underleverandør. Jobbet giver dig mulighed for at arbejde bredt inden for et full-service advokatfirma, og du skal blandt andet:

 • tilrettelægge og understøtte interne undersøgelser og eDiscovery-opgaver, hvor vi ved hjælp af teknologi og søgestrategier afdækker store mængder data (eksempelvis e-mailkonti) og rapporterer væsentlige observationer
 • selvstændigt opstarte og håndtere sager på basis af standarddokumenter og tjeklister, som du også skal bidrage til at gøre endnu skarpere
 • have kontakt til ledelse og medarbejdere hos vores klienter i forbindelse med dine projekter
 • udarbejde tids- og aktivitetsplaner og løbende følge op på aktiviteter
 • bidrage til udviklingen af vores pallette af ydelser i teamet, eksempelvis ved at identificere og konceptualisere nye services og produkter
 • håndtere administrative opgaver og projektkoordinering i tæt samarbejde med juristerne.
 • Læs mere om vores speciale.

  Din profil
  Du har erfaring med efterforskning eller undersøgelser enten fra en myndighed eller en privat virksomhed (eksempelvis et af de større revisionshuse eller en intern afdeling i en større virksomhed). Her har du arbejdet selvstændigt med undersøgelsessager og har en god forståelse for de arbejdsprocesser, der indgår.

  Du er en erfaren navigatør i en omskiftelig hverdag med mange kontaktflader og hurtigt opståede opgaver, store og små. Du har formentlig en videregående uddannelse, en bachelorgrad (HA eller lign.) eller træning fra en myndighed kombineret med nogle års erhvervserfaring.

  Du motiveres af at yde en indsats og tage selvstændigt ansvar for dine arbejdsopgaver, og i dit arbejde viser du et solidt overblik, skaber struktur, og du følger dine opgaver, til dørs. Du er udadvendt, har masser af positiv energi, og du bliver motiveret af at yde en ekstra indsats. Og så er du initiativrig, trives med et til tider højt tempo - og hvis det altid kribler i dig for at gøre tingene smartere og mere effektivt, så passer du lige ind!

  Du kan lide at arbejde tæt sammen med alle faggrupper, og det er særligt vigtigt, at du har stærke engelskkundskaber, da en stor del af vores skriftlige og mundtlige kommunikation foregår på engelsk. Vi forventer desuden, at du har flair og interesse for IT og indgående erfaring med Office-pakken, særligt Excel, og det er en klar fordel, hvis du har kendskab til eDiscovery-systemer (eksempelvis Relativity, Nuix, Zylab).

  Vi er et lille, slagkraftigt team i København, og vi er vilde med at arbejde sammen! Vi er fyldt med godt humør og engagement, og vi søger en kollega, der vil bidrage aktivt til et godt samarbejdsklima.

  At arbejde hos Kromann Reumert
  Vores medarbejdere gør os unikke. Derfor har vi en arbejdskultur med plads til den enkeltes udvikling og et godt socialt miljø. Vi vil sætte standarden. Sammen. Det kræver et højt fagligt niveau. Vi har derfor vores eget uddannelsescenter, hvor du løbende vil deltage i målrettede uddannelsesforløb, der styrker din faglighed og sikrer, at du hele tiden flytter dig både fagligt og personligt.

  En forudsætning for at arbejde hos Kromann Reumert er, at du kan fremvise en ren straffeattest inden opstart.

  Ansøgning og kontakt
  Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder for PM & E-Services, Malene Helle Nielsen på mnn@kromannreumert.com eller 38 77 46 88.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.