Struktureret og opfølgende Account Manager til opsøgende telesalg

Vi vækster og vi er ambitiøse! Derfor har vi i BEKEY brug for flere dygtige og engagerede medarbejdere i salgsafdelingen. Har du gode kommunikationsevner, og trives du med opsøgende kontakt via telefonen? Motiveres du af at levere kvalitet, er du resultatorienteret og foretrækker du at arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye Account Manager til opgangsmarkedet.  
 
BEKEY er en nytænkende virksomhed i en rivende udvikling. Vi udvikler, producerer og leverer elektroniske bluetooth-baserede adgangskontrolsystemer, og vi er en af de førende spillere på markedet.   
 
Du tilbydes 
Et selvstændigt job som Account Manager med reference til den danske Country Manager, hvor du via telefonen skal opsøge både nye, potentielle kunder og eksisterende kunder. Som Account Manager bliver din opgave, at kontakte ejerforeninger og administratorer for at sikre, at formaliter er på plads således at driftsafdelingen kan installere BEKEYs produkter. Dine primære arbejdsopgaver bliver: 
  • Opsøgende kontakt via telefonen 
  • Koordinering med driftsafdelingen og eksterne samarbejdspartnere 
  • Opfølgning og administrative opgaver knyttet til salgsarbejdet 

Du skal dermed trives med et højt aktivitetsniveau i en hverdag, hvor dit primære arbejdsredskab er telefonen, men hvor du samtidig har stor kontaktflade til dine kollegaer.  

Om dig 
Du har et højt engagement, er selvmotiverende og arbejder målrettet. Du planlægger selv dine indsatser, og har en struktureret tilgang til opgaverne. Du tager ikke et nej for nej og arbejder benhårdt for at nå dine mål, mens dit fokus er på at levere resultater – uden dog at gå på kompromis med kvaliteten.    
 
Jobbet er for dig der: 
  • Trives med at telefonen er dit vigtigste arbejdsredskab 
  • Skaber nye kontakter og har gode kommunikationsevner via telefonen 
  • Har et højt engagement, er initiativrig og arbejder vedholdende med dine opgaver 
Erfaring med telemarketing og telesalg er en fordel. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver oplært i vores produkter og salgsteknikker, så du er rustet til at tale med kunderne.  
 
Vi tilbyder    
En nyoprettet stilling i et iværksættermiljø, hvor du får udfordringer både fagligt og personligt med gode muligheder for at afprøve forskellige initiativer. Du bliver en del af et team, hvor vi har det sjovt, men arbejder hårdt og drives af at vinde. Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med pension og sundhedsforsikring, som matcher dine kvalifikationer.  
 
Arbejdsstedet er i vores kontormiljø i Gladsaxe tæt ved trafikpladsen. Vi tilbyder forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, kaffe ad libitum, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om BEKEY, så klik ind på vores hjemmeside bekey.dk. 
 
Interesseret?    
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Country Manager Peter Nyholm på tlf. 3154 3007. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.   
 
Bekey blev grundlagt i 2009 for at løse et problem, der startede med et simpelt spørgsmål: “Alle omdelere har smartphones. Hvordan kan vi sikre adgang til boligblokke med mobilen i stedet for at blive lukket ind af borgerne?”  Herfra kom BEKEYs første produkt - et Smart Lock system designet til at få adgang til lejlighedskomplekser med mobilen. Dette produkt er nu installeret i 40% af alle boligblokke i København, og mere end 20% af alle danske kommuner benytter BEKEYs adgangskontrolsystem. BEKEY A/S er 100% ejet af det børsnoterede selskab North Media A/S.  
 
 
 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Svenska NETWORK MANAGER'S till F5 Networking

SALESHUNTER ApS

København
Är du en erfaren säljare som drivs av att prata med kunder och göra affärer? Vill du vara med och etablera nätverksgrupper för ledare och specialister i svenskt närings-liv? Är du motiverad att tjäna mycket pengar? F5 Networking har höga ambitioner ...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:1. november 2018

Account Executive UKI

Falcon.io ApS

København
Falcon.io is looking for our next Account Executive in Copenhagen, focusing on the UKI markets! We are a maturing startup that s not small anymore, and we are still growing, but we ve retained our startup ethos of encouraging autonomy, ambition, bol...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:13. november 2018

Indholdsrigt Account Manager job

VOXMETER A/S

Voxmeter er lige nu i gang med en rigtig spændende udvikling og vi søger derfor en knivskarp Account Manager med flair for tal, statistik og kundeoplevelser, der har lyst til at sælge meningsfulde produkter og er vild med BtB salg. Matcher din profi...
Indrykket:3. oktober 2018
Udløbsdato:27. november 2018

Account Manager/Sælger til online-shop med stort potentiale

Dcams.dk v/David Nygaard

Gladsaxe
Dcams.dk sælger dashcams i Danmark, og vi oplever en stigende interesse for B2B salg og storkunder der ønsker at sikre deres medarbejdere i trafikken. Vi søger en sælger account manager der selv kan være engageret og opsøgende. Du vil være 100 selvk...
Indrykket:28. september 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

DEDIKATION søker en norsktalende Account Manager til JUC!

JUC

København
Vil du være med å gjøre en forskjell for noen av de tyngste og mest interessante profilene i det norske næringslivet og samtidig være en del av drivkraften i vår pågående vekst? Vi har i de senere årene opplevd en stor interesse for våre profesjonel...
Indrykket:1. oktober 2018
Udløbsdato:12. november 2018