Struktureret og selvstændig kvalitetsansvarlig søges til KVM Industrimaskiner A/S

Ønsker du for et selvstændigt job med et stort ansvarsområde i en kompleks produktionsvirksomhed med fokus på kvalitet, innovation og miljø? Så er det måske dig vi søger til stillingen som kvalitetsansvarlig hos KVM Industrimaskiner A/SJKS CAREER søger for KVM Industrimaskiner A/S en viljestærk og selvstændig kvalitetsansvarlig, der ønsker at stå i spidsen for virksomhedens kvalitetssystemer i hele koncernen.
Da den nuværende kvalitetsansvarlige går på pension, søger vi en afløser, som evner at træde ind i rollen med både erfaring og lysten til at løfte opgaven videre og opretholde den høje standard, som nu findes i rollen.
Som kvalitetsansvarlig bliver dine opgaver blandt andet at sikre opretholdelse af KVM's kvalitetsstyringssystemer, ISO 9001, EN 1090 & ISO 3834, KLS(gas og el).
Du får ansvar for gennemførelse af audit både intern og ekstern, følge op på reklamationer, udfærdige miljøpolitik (CSR) samt deltage i udvikling og forbedring af kvalitetssystemer.
Herudover bliver du ansvarlig for CE-mærkning på virksomhedens produkter og har arbejdet med direktiver indenfor blandt andet MD, EMC, PED, ATEX, WEEE.
Har du ligeledes erfaring med IPR vil det være en fordel, men ikke et krav.

Stillingen er bredt funderet i hele organisationen, og du kommer til at spille en central rolle på tværs af afdelinger.
Både dokumentationsarbejde samt rapportgenerering vil være naturligt i stillingen samtidig med, at du bliver inddraget i rådgivning og udviklingssparring på sigt.
Kandidatforventninger

Den rette kandidat kommer med erfaring fra en kvalitetsafdeling indenfor industriel udvikling og produktion med flere års erfaring. Din uddannelsesmæssige baggrund kan være en af flere.

Dog ser vi en uddannelse som ingeniør, maskinmester, tekniker med overbygning kombineret med relevant erfaring eller en anden maskinteknisk baggrund som naturlig for at lykkedes i stillingen, men det er ikke et krav.
Kompetencemæssigt har du erfaring med ISO 9001, EN 1090 & ISO 3834. Herudover har du erfaring med CE-mærkning på et bredt niveau. Hertil den nødvendige dokumentation samt analysearbejde.
Du har ligeledes erfaring med udvikling og vedligeholdelse af kvalitetssikringssystemer samt overvågning af ændringer i direktiver, love og regulativer.
Det forventes, at du som kvalitetsansvarlig er synlig, inddragende, motiverende og automatisk tager lederskab inden for kvalitetsområdet.
Du finder det motiverende med en dynamisk hverdag med mange bolde i luften. Du er struktureret og bevarer overblikket i pressede situationer. Du er serviceminded og god til at kommunikere på tværs af afdelinger og landegrænser.
Om virksomheden

KVM Industrimaskiner A/S er en internationalt orienteret virksomhed på forkant med den teknologiske udvikling.
KVM Industrimaskiner A/S fremstiller maskiner, håndteringsanlæg, robotter og komplette kundetilpassede produktionsanlæg til asfalt- og betonindustrien.
Salget sker i Europa, Mellemøsten og USA. Virksomheden har i dag datterselskaber i USA, England, Tyskland og Sverige. KVM har ca. 125 medarbejdere med størstedelen i Kjellerup.

Se mere på www.kvm.dk
KVM Industrimaskiner A/S tilbyder:

Til den rette ansøger tilbyder vi et interessant job i en spændende virksomhed under konstant udvikling.
Der stilles store krav for dokumentations- og kvalitetssikring, hvilket giver gode muligheder for udvikling af personlige og faglige kompetencer i et frit og spændende men også teknisk krævende miljø.
Arbejdet gennemføres i dynamiske teams i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med dygtige og kompetente kolleger.

Aflønning iht. kvalifikationer inkl. pension, sundhedssikring mv.

Ansøgningsfrist

Vi indkalder relevante kandidater løbende, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt, dog senest 23-02-2018.

Skriftlig ansøgning samt CV og relevante bilag sendes til mail: 151KRE030@jks.dk

JKS varetager rekrutteringsprocessen, og har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Kasper Reinhold tlf. 61630735 eller mail: kre@jks.dk

Arbejdssted: Kjellerup


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her