Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student med interesse for sagsbehandling og regelefterlevelse

Har du lyst til at indgå i en spændende og travl hverdag i et juridisk og politisk miljø, og har du stor interesse for udlændingeområdet? Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en student til Kontrolenheden i Økonomi, Kontrol og Tilskud.
 
Om stillingen 
Kontrolenheden arbejder med overholdelse af reglerne for arbejdstageres og studerenes ophold og arbejde i Danmark. 
 
Som student i Kontrolenheden får du mange selvstændige og udfordrende opgaver med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.  
 
Dine arbejdsopgaver vil primært være lettere sagsbehandling i forbindelse med kontrol af udlændinges ophold i Danmark (international rekruttering), herunder gennemgang af sager på tværs af opholdsordninger, oprettelse af sager, journalisering og skriveopgaver. 
 
Du får ansvar for egne opgaver, som skal løses meget selvstændigt og i tæt samarbejde med øvrige i kontoret.   
Du får god indsigt i administrationen på udlændingeområdet, og får erfaringer med at arbejde med data samt it-redskaber og - systemer, bl.a. Excel, udlændingesystemerne, eIndkomst og CPR. 
 
Om dig 
Vi forestiller os, at du læser en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. stud. jur., stud.scient.pol., stud.scient.soc., stud.scient.adm. eller anden relevant uddannelse. Du har som minimum bestået 1. år. 
 
Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du: 

  • interesserer dig for analyse og data i form af tal og kvalitative oplysninger 
  • har flair for it-systemer og it-programmer, herunder Excel 
Din nye hverdag  
Du kommer til at indgå i et centralt kontor, som arbejder med drift og udvikling af et stort, komplekst og udfordrende opgaveområde i en statslig styrelse. Vi er cirka 33 medarbejdere i kontoret, og du bliver en del af et større team af studenter i kontoret, som har det hyggeligt sammen. 
 
Kontrolenhedens arbejde knytter sig til styrelsens administration af opholdsordningerne for tredjelandsstatsborgere på erhvervs- og studieområdet. Vi har et bredt samarbejde med andre kontorer i styrelsen, departementet og en række andre myndigheder som bl.a. Udlændingestyrelsen, politiet, SKAT og Arbejdstilsynet. Kontrolenhedens arbejdsopgaver er bl.a.: 
  • Registersamkøring og behandling af lister og data fra samkøringer 
  • Konkret sagsbehandling af sager om ulovligt ophold og arbejde 
  • Kvantitativ og kvalitativ analyse af mønstre og tendenser i ft. opholdsordningerne 
  • Koordination af styrelsens deltagelse i udgående kontrolaktioner 
  • Kvalitetskontrol af styrelsens sagsbehandling 
Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold. Du får engagerede kolleger med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har bl.a. kantine, fredagsbar mv. 
 
Stillingen er normeret til 15 timer i gennemsnit pr. uge. Vi er fleksible i forhold til forelæsninger og eksamener. Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-overenskomsten og HK-overenskomsten.  
 
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt souschef og leder af Kontrolenheden Janne Steensgaard Samuelsson på telefonnummer 72 14 21 64 eller på e-mail jst@siri.dk eller specialkonsulent Sally Müller på telefonnummer 72 14 25 81 eller e-mail snem@siri.dk.  
 
Du kan læse mere om Styrelsen for International Rekruttering og Integration på http://www.uim.dk. ;
 
Det bemærkes, at der bliver gennemført et sikkerhedstjek af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå sikkerhedstjek under hele din ansættelse. 
 
Søg stillingen  
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning mv. senest tirsdag den 20. februar 2018. 
 
Vi forventer at holde samtaler fredag den 23. februar 2018. 
 
Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Økonom til Energitilsynet

Energitilsynet

Energitilsynet søger en økonom med interesse for økonomisk regulering af ikke-konkurrenceudsatte virksomheder Ønsker du at arbejde med regulering af ikke konkurrenceudsatte virksomheder for at skabe konkurrencelignende forhold for dem? Kunne du tænk...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

ANALYTISK STÆRKE ØKONOMER MED INTERESSE FOR MENNESKERETTIGHEDER

Institut for Menneskerettigheder

København
Institut for menneskerettigheder søger en fuldmægtig samt en specialkonsulent, der kan være med til at øge brugen af data og kvantitativ analyse til at understøtte instituttets forskellige arbejdsområder. Instituttet arbejder i en verden i forandrin...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Økonom med skarp profil til den overordnede økonomistyring i Københavns Kommune

Team Regnskab

København
Vil du være med til at præge den overordnede styring af Københavns Kommunes økonomi, og har du lyst til at videreudvikle og optimere styringen i vores nye SAP ERP-system? Så har vi et job til dig i Økonomiforvaltningens Center for Økonomi i Københav...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Analysekontor søger en dygtig økonomistuderende til økonometriske og registerbaserede analyser

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Har du en veludviklet analytisk sans og lyst til at få afprøvet studiets faglige metoder i praksis? Så har vi måske en stilling som studentermedhjælper til dig. Vi skaber fundamentet for fremtiden Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddanne...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Selskabs- og Koncernstyringsenheden i Transport-, Bygnings- og Boligministeriet søger analytisk stærk økonom med flair for formidling

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

København
Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement har for øjeblikket en ledig stilling i Selskabs- og Koncernstyringsenheden med tiltrædelse snarest muligt. Selskabs- og Koncernstyringsenhedens primære opgave er at forestå ejerskabet af selskab...