Student til kommunikation i BO-VEST

Er du en energisk og kreativ fortæller, der har lyst til at blive en del af en organisation i rivende udvikling? Så er du måske vores nye kommunikationskollega i BO-VEST.

Velkommen til BO-VEST

Din nye arbejdsplads bliver i Glostrup i vores ledelsessekretariat, hvor du får 10 gode kollegaer. Sekretariatets opgave omfatter områderne bestyrelsesbetjening, ledelsesbetjening, kommunikation, det boligsociale område og økonomisk beboerrådgivning. Du referer til chefen for ledelsessekretariatet.

En arbejdsplads med vokseværk

I sommeren 2018 vokser vi med endnu en boligorganisation med godt 5.400 lejemål, som vi glæder os til at tage imod og involvere os i. Både i de nye og i vores nuværende boligområder er der fuld gang i udviklingen af boligområderne, og vi omdanner hele byer og bringer dem ind i en ny tid. Vi gennemfører pt. 16 store fysiske helhedsplaner – det vil sige, at vi laver gennemgribende renoveringer og moderniseringer af såvel boligerne som områderne mellem husene.

Du er sprogligt stærk

Du vil bidrage med at skabe indhold til vores indsats med at bringe den nye boligorganisation godt ind i BO-VEST, herunder hjælpe med de nødvendige udvidelser af hjemmeside og intranet. Sideløbende tager du del i opgaveløsningen af vores samlede kommunikationsaktiviteter på tryk, web og video. Du kommer til at kommunikere med og til en bred vifte af beboere, frivillige, beboerdemokrater, offentlige institutioner og medarbejdere, der er alt fra ejendomsfunktionærer til jurister.

Dine primære opgaver:

  • Tekster til hjemmesider, nyhedsbreve, magasiner, infoskærme m.m.
  • Udvide hjemmeside og intranet, så der ’bliver plads’ til den nye boligorganisation
  • Produktion af videoer
  • Bidrage til at skabe fortællinger til vores interne kommunikation, ved f.eks. at interviewe forskellige medarbejdere

Du har en positiv indstilling og et godt gåpåmod

Vi lægger vægt på dine menneskelige kvaliteter, og at du har en positiv indstilling til opgaver og kollegaer. Du er effektiv og kan lide at få noget fra hånden. Herudover at du:             

  • Skriver godt og kan din grammatik
  • Har flair for webmediet og brænder for det
  • Kan trylle kompliceret materiale til letforståelig og interessant viden for vores beboere
  • Trives med at hjælpe andre med webkommunikation og intranet
  • Har kendskab til CMS (vi arbejder i Umbraco og Intranote)

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder dig et spændende og selvstændigt job med attraktiv lønpakke. Arbejdstiden er på min. 15 timer om ugen. Vi er fleksible med arbejdstiden ift. dit studie. Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem BL og relevant part.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for ledelsessekretariatet Sara Matikainen på 60 35 26 33 eller kommunikationsansvarlig Martin Kristiansen på 60 35 26 06.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV, dokumentation for studieretning og eventuelle anbefalinger. Send det via linket nederst på siden. Ansøgningsfristen er den 18. februar 2018, men vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og holder derfor samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

BO-VEST ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

BO-VEST, Boligsamarbejdet på Vestegnen er et alment boligadministrationsselskab, der omfatter Vridsløselille Andelsboligforening, Albertslund Boligselskab og Tranemosegård. Vi er den største almene boligadministration på Vestegnen med over 10.500 boliger i Albertslund, Brøndby, Greve og Ishøj. BO-VEST administrerer også Antenneforeningen Brøndby, der sikrer billigt og stabilt TV, internet og telefoni til foreningens 15.000 medlemmer.

Se mere på vores ansøgersite: https://bo-vest.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Vicevært

HP EJENDOMSSERVICE ApS

Brøndby
Din profil: Du kommer fra StorkøbenhavnDu har godt humør, er stabil, ærlig og loyalDu har grønne fingreDu har et fint CV og kan fremvise straffeattestDu taler skriver flydende danskDu kan starte den 3. aprilDu kan håndtere flyttesyn Vi tilbyder: En ...