Student til kunststøtte i Kulturministeriet

Kulturministeriets enhed for kunst og kultur søger en samfundsvidenskabelig student, der interesserer sig for forvaltning af kulturpolitikken, har energi og gåpåmod, og har lyst til aktivt at tage del i teamets hverdag.

Jobbet
Dine arbejdsopgaver vil primært være i relation til kunststøtteområdet, og det team der arbejder på dette område, og vil bestå i hjælp til konkrete sagsbehandlingsopgaver, herunder besvarelse af borgerhenvendelser samt bistand til administrative opgaver i enheden. Det er derfor vigtigt, at du formulerer dig godt på skrift og interesserer dig for den nære kontakt med borgere.

Opgaver
Dine opgaver vil bl.a. være:
• Udarbejdelse af udkast til besvarelse af borgerhenvendelser
• Opgaver i forbindelse med analyser mv. på kulturområdet
• Opgaver i forbindelse med revision af love og bekendtgørelser
• Bistand til enhedens teams i relation til planlægning af større møder og konferencer

Herudover kommer du til at hjælpe med forskellige andre opgaver i enheden, når der er behov for det. Jobbet er selvstændigt og afvekslende i et travlt og uhøjtideligt miljø, og du vil få et godt indblik i departementets arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer pr. uge.

Information og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinatorerne Michael Winding, 41 39 38 44 eller mail miw@kum.dk og Ane Vibe Jensen, 41 39 38 01 eller mail avj@kum.dk

Vi skal have din ansøgning, CV, eksamensbeviser og andre relevant bilag senest mandag den 30. april 2018. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” under stillingsopslaget. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 19/2018. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kulturministeriets departement
Kulturministeriets væsentligste opgaver består i ministerrådgivning og lovgivningsmæssige initiativer samt styringsmæssige opgaver i forhold til bl.a. de statslige, statsanerkendte og tilskudsmodtagende kulturinstitutioner. Vi er ca. 90 medarbejdere i departementet.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Empirisk stærk student til kontor for Arbejdsmarkedspolitik og overførsler

Finansministeriets departement

København
Vi søger en fagligt dygtig og engageret student med interesse for arbejdsmarkedspolitik, statistik og samfundsøkonomi og tilbyder varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Du kan eksempelvis være stud.polit., stud.scient.oecon., stud.ha. (mat) eller...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Fingernemme pakkemedarbejdere til fast dagshold, 37 timer

Ekspres Vikar ApS - Rødovre Afd.

København
Til vores kunde i Taastrup søger vi hurtigst muligt flere fingernemme pakke- produktionsmedarbejdere til et længerevarende vikariat, 37 timer om ugen på fast daghold, med stor mulighed for forlængelse igennem længere tid. Opgaverne består primært i ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018