Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til NATUR-enheden i Naturstyrelsen

Er du en ørn til GIS og kan du arbejde med mange forskellige emner samtidigt? Så søger Naturstyrelsen til NATUR-enheden én student, der bl.a. skal være med til at udarbejde kortmateriale i forbindelse med Naturstyrelsens arealplanlægning.

Opgaver og organisering
Naturstyrelsen forvalter bl.a. statens skove- og naturområder samt udfører naturprojekter over hele landet. Naturstyrelsen har ca. 700 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat på de 18 lokalenheder rundt i landet. Som styringskontor for Naturstyrelsens arealforvaltning sætter NATUR retning for forvaltning af Naturstyrelsens arealer, herunder sikrer, at der sker den fornødne afvejning af benyttelses- og beskyttelseshensyn i driften på baggrund af bl.a. Folketingets og ministerens ønsker. NATUR består af 3 teams med én kontorchef, 22 medarbejdere og én studentermedhjælper.

Som student i NATUR skal du være med til at udarbejde kortmateriale til driftsplaner i MapInfo, lægge materiale på Naturstyrelsens hjemmeside, håndtere arealdata m.v. Driftsplanerne er det styringsværktøj for den flersidige og bæredygtige drift af Naturstyrelsens arealer, som omsætter overordnede mål og strategier i praksis og bidrager til afvejning mellem de interesser, der knytter sig til styrelsens arealer.

Dine kerneopgaver bliver at:

 • Udarbejde kortmateriale
 • Opdatere Naturstyrelsens hjemmeside
 • Opdatere Naturstyrelsens intranet
 • Udføre ad hoc analyseopgaver
 • Håndtere arealdata
 • Løse forskellige andre opgaver i NATUR

Foruden de omtalte driftsopgaver, vil du også kunne forvente at skulle bidrage til andre dele af kontorets arbejdsområder, afhængig af dine kvalifikationer. Det kunne fx være på projekter i Biodiversitetsteamet eller i Friluftsteamet.

Du kan forvente et spændende og varieret job i en enhed, der arbejder tæt sammen med kolleger i hele landet samt Miljø- og Fødevareministeriets øvrige styrelser og departementet.

Din profil
Vi søger en studerende med interesse for både GIS og vores fælles natur. Vi forestiller os, at du kan være i gang med en videregående uddannelse inden for fx biologi, arkæologi, jordbrugsteknologi, miljøteknologi mv. hvor du har opnået erfaring med brugen af GIS-værktøjer.

Derudover forventer vi, at:
 • Du er god til at samarbejde, da mange andre medarbejdere vil indgå i dine opgaveløsninger
 • Du har en god analytisk sans og godt kendskab til Excel
 • Du er god til at formulere dig i skrift og tale
 • Du trives med at arbejde struktureret og er kvalitetsbevidst
 • Du er opsøgende og lærenem

Vi tilbyder
En stilling i en stor organisation præget af høj faglig kompetence, med gode udviklingsmuligheder, en uformel tone og højt til loftet. Og også spændende arbejdsopgaver og samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Arbejdstiden vil i gennemsnit være 10 timer om ugen. Der aftales faste mødedage med mulighed for at aftale fleksible mødetider i eksamensperioder m.m.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Dit tjenestested bliver ved Naturstyrelsen, Gøddinggård, Førstballevej 2, 7183 Randbøl.

Flere oplysninger?
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Teamleder Anna Skovmøller, tlf. 93 56 40 19.

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen ved at trykke på ”Søg stillingen” til højre i stillingsopslaget. Dine oplysninger vedlagt ansøgning og CV skal vi have senest den 12. marts 2018.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Naturstyrelsen forvalter Miljø- og Fødevareministeriets cirka 200.000 hektar skove og naturarealer, så der skabes størst mulig værdi for samfundet i form af gode rammer for friluftslivet, beskyttelse af naturen og effektiv drift af styrelsens skove og andre naturarealer. Naturstyrelsen gennemfører praktiske opgaver inden for jagt- og vildtforvaltning og konkrete friluftslivs- og naturprojekter - ofte i samarbejde med andre myndigheder, organisationer og frivillige. Kystdirektoratet er en del af Naturstyrelsen og varetager drifts- og myndighedsopgaver inden for kystbeskyttelse, maritim infrastruktur, klitfredning, strandbeskyttelse og varetagelse af statens højhedsret over søterritoriet. Vi befinder os på 19 enheder fordelt i hele landet - vi sikrer solid forankring med fokus på lokale ønsker og behov.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her