Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Student til Udlodningsområdet i Slots- og Kulturstyrelsen

Er du lærenem, og har du lyst til at løse mange typer af opgaver? Vi søger en studerende der vil arbejde i Slots- og Kulturstyrelsen med særligt fokus på tilskudsforvaltning. Opgaven er placeret i biblioteksenheden, hvor vi også arbejder med biblioteker, folkeoplysning, idræt og betjening af Europanævnet.  
 
Om jobbet  
Vi har brug for en student, som kan arbejde med:  
 
• Tilskudsadministration af ansøgningspuljer  
• Økonomiopfølgning ift. tilskudsmodtagere  
• Journalisering og andre administrative opgaver  
• Webarbejde – opdatering af hjemmeside  
 
Om dig  
Du er i gang med en videregående, relevant uddannelse og har et par år tilbage af studiet. Du interesserer dig generelt for kulturområdet og har lyst til at lære mere om forvaltning og udvikling. Desuden lægger vi vægt på, at du:  
 
• Har interesse for og kendskab til administration generelt  
• Har stærke økonomikompetencer  
• Er fortrolig med webarbejde og IT generelt  
• Er hurtigt og god til at skrive samt staver korrekt  
• Arbejder med en høj grad af præcision, også i rutineprægede opgaver  
• Er systematisk og selvkørende  
• Trives med mange forskelligartede opgaver – også praktiske.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer pr. uge.  
 
Information og ansøgning  
Du kan læse mere om os på http://www.slks.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Tine Vind på 33 73 33 71 eller på mail: tin@slks.dk  
 
Vi skal have din ansøgning, CV, eksamensbeviser og andre relevant bilag tirsdag den 27. februar 2018. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” under stillingsopslaget. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 10. Tiltrædelse snarest muligt.  
 
Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Slots- og Kulturstyrelsen  
Slots- og Kulturstyrelsen blev dannet 1. januar 2016 ved en sammenlægning af Kulturstyrelsen og Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme.  
Styrelsen yder faglig rådgivning til kulturministeren og bidrager til udformning og gennemførelse af regeringens målsætninger på kulturområdet. Ligeledes udmøntes tilskudsmidler til såvel enkeltpersoner som organisationer og institutioner, og vi indsamler, bearbejder og formidler oplysninger og resultater, der bidrager til at udvikle kulturlivet.  
Styrelsen driver og vedligeholder desuden statens slotte, haver og kulturejendomme, og gennem faglighed og innovation skaber vi en bedre udnyttelse af ressourcerne således, at der bliver mere kultur for pengene.  
Styrelsen har ca. 500 medarbejdere.  
 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her