Studenter til FIRE - Fiscal Relations Research Group ved Det Juridiske Fakultet

Studenter til FIRE – Fiscal Relations Research Group ved Det Juridiske Fakultet
 
FIRE – Fiscal Relations Research Group søger 2 dygtige og engagerede studenter primært til at hjælpe med innovationsprojektet UCPH Fiscal Relations Law Journal (http://www.jura.ku.dk/firejournal) samt til at understøtte forskningsgruppens daglige arbejde med forskning inden for skatte- og afgiftsret (http://www.jura.ku.dk/fire).  
 
FIRE er en forskningsgruppe under WELMA – Center for Retlige Studier i Velfærd og Marked (http://www.jura.ku.dk/welma). Vi har således et fagligt og socialt tæt samarbejde med WELMA, ligesom vi også fysisk er placeret sammen. Vi forsker bredt inden for national og international skatte- og afgiftsret, herunder momsret, fondsbeskatning, skatteproces, selskabsbeskatning, miljøafgiftsret mv. Arbejdet i FIRE foregår i et nationalt og internationalt miljø med forskere fra Norden og Europa, og med tæt tilknytning til det danske erhvervsliv.  
 
Arbejdsopgaver  
Arbejdsopgaverne, der hovedsageligt vedrører innovationsprojektet om det nye e-tidsskrift ”UCPH Fiscal Relations Law Journal” og UCPH Innovation HUB / KU PLUS på Søndre Campus, vil bl.a. omfatte korrekturlæsning og bistand ved artikelskrivning. Hertil kommer praktisk bistand ved redaktionsmøder og arrangementer/konferencer.  
Desuden vil desuden i mindre grad forekomme administrative og praktiske opgaver, der vedrører FIRE’s daglige forskningsarbejde. Det kan f.eks. være bistand til kilde- og informationssøgning, hjemmeside og nyhedsbrev, seminarer og konferencer samt kontakt til samarbejdspartnere.  
 
Vi forestiller os at du  
• er indskrevet ved en videregående uddannelse  
• har gode karakterer  
• har gode kommunikationsevner  
• er fleksibel og har lyst til at arbejde i et travlt og dynamisk forskningsmiljø  
• er positiv, motiveret og ansvarsfuld i opgaveløsningen  
• har gode engelskkundskaber  
• har interesse for skatte- og afgiftsret  
 
Løn og ansættelsesvilkår  
Stillingen er tidsbegrænset til 1 år med en gennemsnitlig arbejdstid på 10 timer om ugen.  
Vi tager naturligvis hensyn til perioder, hvor du læser og går til eksamen, når vi tilrettelægger arbejdet.  
 
Tiltrædelse 3. april 2018.  
 
Lønnen er fastsat i overensstemmelse med reglerne om aflønning af studerende i organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.  
 
Ansøgningen  
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet, elektronisk ansøgning med CV og eksamensudskrift via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).
 
Ansøgningsfristen er 1. marts 2018.
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler hurtigt efter ansøgningsfristens udløb.
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, religiøs eller etnisk baggrund.  
 
Yderligere oplysninger  
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Gruppekoordinator for FIRE, adjunkt Karina Kim Egholm Elgaard: karina.egholm.elgaard@jur.ku.dk.  
 
______________________________________________________________________________________________________
 
Det Juridiske Fakultet er ét af seks fakulteter ved Københavns Universitet. Fakultetet har ansvar for forskning, undervisning og formidling på det retsvidenskabelige område. Forskningen foregår bl.a. i forskningscentre og forskningsgrupper med fokus på tematiske satsningsområder. Fakultetet omfatter ca. 75 faste videnskabelige medarbejdere, ca. 50 ph.d.-studerende samt ca. 70 administrative medarbejdere. Omkring 20 af de videnskabelige medarbejdere er ansat i kraft af eksterne bevillinger. Desuden er der ca. 450 deltidsansatte undervisere til varetagelse af en del af undervisningen ved den juridiske uddannelse, der omfatter ca. 4.500 studerende. Flere oplysninger kan læses på http://jura.ku.dk.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Erfaren profil søges til rekrutterings-/personaleadministration

Caresupport ApS

Analytisk og pligtopfyldende Rekrutteringsassistent søges til virksomhed i rivende udvikling. Vores kunder er handicappede der er tilkendt en BPA-ordning (borgerstyret personlig assistance) under Serviceloven, samt borgere med hjemmeplejeordning, de...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

NMR ved NATO hovedkvarteret SHAPE i Mons søger en kontorassistent

Civile stillinger

Hvis du har en solid viden om Forsvarets administrative praksis og finder det attraktivt med en blanding af forskelligartede kontoropgaver og mere praktiske serviceopgaver, så er her det helt rigtige job.Om os Den Nationale Militære Repræsentant (NM...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Kontorfunktionær på deltid til kliniske forsøg i Enhed for Lægemidlers godkendelse og tilgængelighed

Lægemiddelgodkendelse

København
Har du en baggrund som kontorfunktionær og ønsker at gøre en forskel i arbejdet med kliniske lægemiddelforsøg? Så er du måske vores nye kollega i Lægemiddelstyrelsens sektion for Kliniske Forsøg. Om os Lægemiddelstyrelsen er Danmarks nationale myndi...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Folketingets Ombudsmand søger journal-medarbejder med sans for detaljen

Folketingets Ombudsmand

København
Dygtig journalmedarbejder med gode samarbejdsevner søges til en stilling 37 timer om ugenVi har en ledig stilling i vores journalteam til besættelse pr. 1. maj 2018.Om jobbetSom journalmedarbejder skal du være serviceminded, grundig og systematisk, ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontor, administration og regnskab.

IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANI

Til kontoret søges en kontordame med erfaring indenfor kontor-administration og regnskab. Jobbet medfører forfaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. 15 timer ...